385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Witaj Aniu!
Chyba ściągnęłam Cię myślami .Pomyślałam ;-u Ciebie lato ,u nas szaro i buro pooglądała bym zdjęcia ,zawsze to na mnie pozytywnie działa .
Dzieki!
-
Ale niespodzianka ! Dzięki Anulka !
Może wywołasz zagubione Kruszynki ? Przyjdą chociaz fotki obejrzeć, kto wie ?
Nutka zachwycona fotkami i ciepełkiem, które od nich bije...
Może Mania jakarandę skomplementuje, przecież to Jej ulubiony kolor !
Szkoda, że nie mam żadnych ciekawych fotek, żeby się nimi podzielić. Moja ścieżka do spacerowania nie jest zbyt fotogeniczna, a do lasu nie chodzę. W ogrodzie już dość smętnie... ale może jutro się zaczaję choćby na rajskie jabłuszka ?
Uzależnienie od słodyczy mnie dopadało. Ale wymyśliłam grzanki z powidłami śliwkowymi, pycha ! Słodycz była - a sumienie czyste !
-
No tak, dla piszących mogę wkleić więcej ale przecież czytające podglądacze tez zobaczą! Co robić, co robić! 
Ok, macie tu "samojebke" szczęśliwej osoby
20201016_154159.jpg
.
-
O, choinki w tym roku nie ma bo jakiś czas temu się złamała, ale dekoracja (od Mani) jest.
Szkoda ze biała bo wrrr
Mania, paskudo, działaj kolorowo bo jak nie to w ucho dam! Gwiazdorki, bałwanki ... SWIATECZNIE a nie artystycznie! Słyszy paskuda???
Ps, mam okropna migrene...
Myślałam ze tupyu tuptu pomoże ale nie pomogło 
20201204_075235.jpg
20201204_075251.jpg
20201204_075352.jpg
.
-
-
To tak kilka fotek z dzisiejszego spaceru bo migrena czy nie migrena, Misha nie popuści!
received_2040408656096312.jpg
-
Aniu ,ale ty zeszczuplałaś ,widziałam wczesniej Twoje fotki naFB.Pieknie u Ciebie....ja mogę tylko pomarzyć .Mielismy w planie wyjazd do Egiptu w grudniu wraz rodzinką ....Tym czasem siedzimy w domu ,tyle że raz w tygodniu do sklepu i to w godzinach Seniora.
-
Anulko, podglądacze nie maja szans na obejrzenie fotek, muszą się wcześniej zalogować !!!
Obiecałam sfocić jabłuszka, ale nie wyszły za ciekawie. Ale za to kwiatuszka wstawię

niech inną porę roku poudaje.
-
Paskudna słyszała i nie ma strachu takie kolorowe badziewiaki mogę produkować, w końcu nie każdy musi doceniać moje eleganckie produkcje
-
Opty ,piekne zdjęcie ,kolory jak malowane ,no i super ujęcie ,pozdrawiam wszystkie Kruszynki
Uprawnienia umieszczania postów