Strona 1680 z 1949 PierwszyPierwszy ... 680 1180 1580 1630 1670 1678 1679 1680 1681 1682 1690 1730 1780 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,791 do 16,800 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Anoola no co Ty przecie ja ozdobiłam ze 30 konewek a jeszcze mam iles nie ruszanych , normalnie fabtyka zdobieniowa była , oststnio jeszcze mi podrzucono 4 konewki dwa wiadra i kocioł na dodatek a to podobno nie wszystko co mają , i gdzie to trzymac .
    No a na dodatek czasu brak bo takie marudy chcą zeby im robic jakies lampiony ,
    No mniejsza miejscowosc to ludzie sie znaja i takiego durnego naciagactwa mniej .
    No jak juz umiesz przesadzac zielone to i z dry mozesz przesadzic .
    Bonusiu piekny ten las i podobno nie wiadomo co spowodowao takie wykrecenie sie d rzew , super ciekawostka .
    No oziembiło sie ale własnie to co dobre szybko ma sie skonczyc , ale i tak duza wilgotnosc to dzis jak wracałam do domu z miasta to cała mokra i juz mi sie nie chciało isc na ogrod , za duzo tam roboty , nie wiadomo w co łapy włozyć.

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Dziś wolny dzień i fajnie spędzony...choć po południu popracowałam w ogrodzie kwiatowym.
    Od przyszłego poniedziałku będę całe 3 tygodnie sama w pracy...urlop.
    Dziś pokaże zdjęcia z uroczego Morynia..małego miasteczka ale z fajnym klimatem nad ogromnym jeziorem.
    2.jpg3.jpg
    4.jpg7.jpg
    Załączone miniatury Załączone miniatury Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal-8.jpg  

Awatar Bonusia
    Mieszka w
    Szczecin

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Manii, robię fotki telefonem, żebym na Messenger mogła wstawić. Na forum nie umiem.
    Dni szybko mijają, atmosfera fajna. Jutro będę wysoko, 3400 m npm bardzo jestem ciekawa widoków.
    Dzisiaj też miły dzień.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Mania48 Zobacz posta
    Anoola no co Ty przecie ja ozdobiłam ze 30 konewek
    No a na dodatek czasu brak bo takie marudy chcą zeby im robic jakies lampiony ,
    No jak juz umiesz przesadzac zielone to i z dry mozesz przesadzic .
    Co mnie obchodzi ile? Jedna na fotce goła jak święty turecki!
    Ja Ci dam MARUDY!!! To niby o mnie????
    Nie, z dry nie będę przesadzać bo przecież trzeba wirusa zabijać!
    A mnie dziś mocno przewiało ale iść musiałam bo ta moja futrzana ma jakieś głupie nawyki Żałowałam że nie mam rękawiczek! Spacer skrócony ale chyba będę musiała iść jeszcze raz.
    Bonusia, fajne to miasteczko. Widać że władze miasta dbają i maja pomysły jak przyciągnąć turystów a z turystami wpada kasa...
    Opty żadna z nas nie umie w telefonie fotek na forum wstawiać. Poza tym kara dla tylko czytających

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Mam dziś urwanie glowy wiec jeno melduję ze żyję ale licho

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzisiejszy dzień zdecydowanie przebija dotychczasowe! Widoki z wyjazdu kolejką zapierają dech w piersiach!!! Pogoda cudna, nic nie zakłócało widoku. Długo będę pamiętać.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Ty, ta co licho żyje????
    I jak ja mam czytankę zrobić????
    U mnie dziś cudny dzień, chyba w nagrodę za wczorajsze wianie i zimno.
    Miałam udany spacer, usiadłam na ławeczce żeby pogadać z Dorota... długa była rozmowa bo "ciocia" dalej siedzi na płocie z decyzją co do szczepienia. Ale chyba już przeskakuje na strone szczepienia. Niby w kangurowie nie jest zła sytuacja ale jednak straszą a wychodzi że ja lękliwa. Tyle ze tu dla staroci jest tylko AstraZeneca. Jedni każą unikać, inni mówią ze lepsza a gdzie prawda?
    Opty bardzo sie ciesze ze jesteś zadowolona z wycieczki, z tego co widzisz i przeżywasz. Ja dalej kocham widok swojej wielkiej wody. Dalej uważam że zrobiłam najlepsze co zrobić mogłam.

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola z tego co ja klikam i tak czytanki sie nie zrobi bo nawet na komentarz czesto nie zasługuje ta nuda co mnie otacza , dnie podobne do dnia a na dodatek pogoda ktora niby sie poprawiła a ja i tak zmeczona i spocona łazę.
    Wczoraj Okupant był na ogrodzie bo trza było wykosic działke a i nawiedziła nas pani od czytania małego wiec cos sie działo ale to zadna atrakcja .Mały pracuje do połowy sierpnia a potem podobno ma miec urlop no i wiadomo spedzimy go na działce .
    Narazie nawet zajec ceramicznych nie mam bo pora urlopowa i pojechałą nasza pani na urlop.
    Czekam Optus na fotki ogrodu , ciekawi mnie jak Ci sie tam podobało.
    Ostatnio edytowane przez Mania48 ; 22-07-2021 o 20:29

Awatar Bonusia
    Mieszka w
    Szczecin

Optusiu fajne miałaś te przeżycia w górach...nigdy nikomu niczego nie zazdroszczę..ale jak Ci napisałam na messengerze...tego przeżycia,,tych widoków to okrutnie zazdroszczę chociaż sama w wielu miejscach górskich przepięknych byłam to jednak stale mi mało.
    We wrześniu z Z mamy plan do Świeradowa wyjechać oby nas zaostrzenia nie dosięgły.
    Maniu jak Twoje dziś samopoczucie...mam nadzieję,że lepiej się czujesz!
    Anusia jak spacerki z Misha...nic nie zakłóciło w pogodzie?
    Ja dziś byłam u ex...jak zmiana...normalnie rozmawiał !
    W nagrodę pokazałam Mu zdjęcie nowo narodzonej wnusi u najmłodszego syna...tak...tak...zostałam babcią!
    Już H nie będzie jedyną wnuczką...bo do tej pory była jedynaczką i reszta wnuków to chłopaki..
    U najmłodszego jest trzech( w tym bliźniaki) to teraz radość w rodzinie...ale dziecka nie pojadę obejrzeć...bo z synową nienawiść obopólna!
    Dziś po pracy zaprawiałam dużżzo ogórków...od sąsiadki dostałam nowe przepisy..więc robiłam.jeszcze w garnku się wekują!

Uprawnienia umieszczania postów