Strona 1696 z 1949 PierwszyPierwszy ... 696 1196 1596 1646 1686 1694 1695 1696 1697 1698 1706 1746 1796 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16,951 do 16,960 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Anoola jak papier toaletowy jest to nie ma strachu przetrzymasz , a makaron dokupiłas ??? Szkoda paproci piekna byla To jak zapełnisz donice to pochwal sie ,Ja tak przymierzam sie do robienia duzych donic z betonu ale nie moge wynalezc dobrych form a wiadomo ze maja byc kombinowane z tego co mam na ogrodzie .No umawianie sie w naszym wieku zdecydowanie juz nam nie słuzy
    Yoanka no bystrzak z Ciebie bo ja nie umiałam znalezc tych zachorowan na antypodach ale ja po zagranicznemu na gadam pewnie dlatego.
    Waga s toi jak zamurowana ale doczytałam ze te leki co biore są wredne a ze ruchu mało na dodatek to chyba i tak dobrze ze w gore nie idzie, moze wejde na troche na Dąbrowską,ale jak w lutym weszłam na nia to wywalilo mnie na glebe totalnie i teraz sie boję osłabienia do konca i tak już nie mam sił chodzic
    Optus no wolne tyle godzin to napewno poszalałas , a prognozy na nastepny tydzien nie rewelacyne to korzystaj .

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez yoana1964 Zobacz posta
    A dlaczego Słodziak nie może się bawić z pieskami ? Żadnego kumpla w obrębie 5 km ?
    Bo każą w maskach a ja wole bez wiec pojechałam na plaże co ma 9 mil, czyli ponad 11 km. Oczywiście że jeszcze nigdy do końca nie doszłam bo przecież nie będę Mishi mordować

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    SWOJĄ bym wymieniła. Twoje nogi i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nieustająco mi się podobają !
    Oooo to drugie już by Ci się nie podobało. Grawitacja zrobiła swoja robotę. Teraz są dwa naleśniki w dobrym staniku

Opty czasami jak się jest bardzo zmęczonym to wcale zasnąć nie można. Jak minęła noc?
    Mania makaron to jeszcze mam z czasów jak miałaś przylecieć czasami paczkę wzięłam to zaraz nowa dokupiłam.
    W jedna dużą donice posadze...

received_511373973518980.jpeg

A co do drugiej to jeszcze się waham i swędzi mnie żeby kupić jeszcze jedna ....

20210811_110140.jpg

20210811_110151.jpg

Ale bandyty chcą $270 kangurków!
    Ale jak "zgłupne" to wszystko możliwe. Tyle że teraz po to nie moge pojechać

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Dziś leniwa niedziela.
    Po obiedzie pojechaliśmy w odwiedziny do mamy..bardzo się ucieszyła...przy okazji zapytaliśmy się czy dałaby radę pobyć u nas przez tydzień w czasie naszej nieobecności ( we wrześniu wybieramy się w góry) i jest chętna..najbardziej to chodzi o Reksia..sąsiadka już go karmiła ale przez siatkę bo na Nią warczał i do tego cały czas byłby w zagrodzie a przy mamie będzie biegał po podwórzu.
    Trzeba tylko do mamy często dzwonić i o wszystkim przypominać.
    Ochłodziło się i rankiem było nawet zimno..później słońce jak zaświeciło to było cieplej..ale też często zachodziło.

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Moja niedziela też leniwa. Polazilam tam, gdzie mnie jeszcze nie było. Ale z umiarem.
    Anulko - noc przespana. Dzięki.
    A pobytu już tylko tydzień został, szkoda...

Awatar opty55

Anulko, fakt, cena zwala z nóg...
    Ale skoro się podoba i będzie sprawiać przyjemność ?
    Może dobrze, że zaraz nie możesz kupić. Sprawdź jak poprzedni Cię zadawala. A może przestanie się podobać...

Awatar opty55

Fankom i niefankom wyślę fotki motocykli.
    Stały sobie po drodze jak wracałam.

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola no to jak makaron też masz znaczy jesteś przygotowana na najgorsze hihi a klonik taki duży to przecie ileś lat musiał rosnąć a to opiekować się nim trzeba,pewnie kupisz jak Cie znam,zrobił się z Ciebie ogrodnik prima sort.
    Bonusiu trochę urlopu Wam się przyda tylko pogodę jakąś dziwną zapowiadają.No a pieskowi weselej będzie jak w towarzystwie a nie bieganie po zagrodzie.
    Optus w nowościach pokazywali ten basen ale toż to żadna atrakcją jak dla dorosłych jest 1,2 metra to sięga woda do pępka ,
    A ja motocykli nie dostałam.
    U mnie niedziela pracowita ,coś tam pocięłam popodlewałam a na ostatek ukulałam talerz z gliny w koperkowe wzorki bo mi koper włoski obrodził, nie ma zajęć ceramicznych to choć sama coś podziałam.
    Jutro wczesne wstawanie bo krwi mi utoczą, może coś pokaże dlaczego taka lichy jestem.

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Odchudzaczki nic nie meldują więc ja zacznę że mi z pół kilo spadło co uważam za sukces przy moim braku ruchu,

yoana1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Mi nic nie spadło, a nawet chyba wzrośnie, bo dobrego wina popiłam, a alkohol to puste kalorie.
    No i SAMEGO wina przeca nie piłam

Awatar opty55

Mania, nie strasz zmianą pogody. Już dzisiaj popadało, a przy tym i temperatura spadła.
    Ale jeszcze po obiedzie spacer aż za warzelnię zrobiłam, po kolacji 45 minut w wodzie. Co prawda bez pływania, tylko zabawa z makaronem. Ale jednak jakiś ruch jest.

Uprawnienia umieszczania postów