385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Jeszcze Wam powiem,że samopoczucie mam podłe..dziś o 17,30 mam zabieg..zawsze coś u mnie wychodzi pl moim wypadku..końca nie ma.
Ale jak dojdę do siebie to na messengerze do Was napiszę.
Dobrze, że będę mogła pisać bo gadać nie da rady!
-
Nie muszę z domu, Bońciu, wklep tylko wolnowar i samo wyskoczy, wybór i przekrój cenowy różnorodne.
-
A to tzw przepis
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
No i wariacja na temat, czyli czekośliwka
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
-
Ze śliwek zrobiłam kompot. Za leniwa jestem na stanie nad garnkiem.
Ale mam jeszcze na oku inne "źródło" - to zrobię powidła. Będę je smażyć tradycyjnie - trzy dni - nowego sprzętu nie kupuję !!!
Bońciu - trzymam kciuki za BEZBOLESNY zabieg !!!
Yoanko !!! Anulka ma rację ! U Ciebie nauki pobierać musimy, ja na pewno.
-
Yoanka no ten wolnowar całkiem mi sie widzi bo to chyba dla leniwcow całkiem dobra maszyna , no powideł to juz mi sie nie chce robic ale padline z warzywami to w sumie latwo włozyc do maszyny .
Lapkę to juz pewnie kruki i wrony rozdziobały wiec bym nie liczyła ze zołza sie t u pojawi .
Bonusiu trzymaj sie i dawaj znaki .
Anoola no wiadomo ze mi tam wyrafinowego zarełka moze nie byc , spokojnie jem to samo przez iles dni tygodnia i zupełnie mnie to nie rusza..A rodzinka wyszkolona cieszy sie ze ma co jesc
no jak tak mocno chwalisz te maszyne to moze naprawde musze o niej pomyslec choc mi narazie dobrze sluzy duzy ciężki gar w ktorym wsio duszę no ale tam pomieszac trzeba .
Optus no dzis u nas chyba najgorzej z ciepłem nie było bo cienka kurtka starczyła jak jechałam na zajecia , no a tam poszalałam
, jeny jak mi juz brakowało tego grzebania w glinie .
-
Bonusia wklep sobie w google air fryer i masz do koloru do wyboru. O maszynce, przepisy, opinie użytkowników...
Nie mam ochoty pisac, jestem obolała. Facet rowerem we mnie wjechał - NIE ZAUWAZYL MNIE!!!
Oczywiście jadąc gapił sie w telefon. Od tylu mnie wziął [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Przepraszał ale czy przez to mniej mnie będzie bolało????
Kilka dni mam z glowy...
-
Oj, bidoku . . .
Mam nadzieję, że Misia go ZJADŁA !
Na pocieszenie jest to, że Cię nie zauważył, chudzinko
Ale co ? Przewrócił Cię ? Mocno jesteś posiniaczona ? Masz jakieś obrzęki ? Rany ? Ruchomość w stawach zachowana ? Głowa cała ?
-
Jeszcze na temat air fryera i wolnowaru. Air fryer piecze szybko i beztłuszczowo. Ale powideł nie zrobi.
Wolnowar jest dla tych, co muszą iść do pracy, a np gulasz sam się w tym czasie zrobi. Albo bigos w nocy. Albo czulent.
Miłego dnia !
Uprawnienia umieszczania postów