Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Ciekawi mnie kiedy Ci Bonusiu te traumy miną ale chyba nie szybko,a jak masz kierowcę to korzystaj..U nas tez po poludniu trochę popruszylo ale nie dużo.zimy zdecydowanie nie lubię choc teraz przynajmniej mnie pot nie zalewa jak idę.
Anoola stolik stanął na balkonie a balkonowy pojechał dzis na działkę bo jego mozna bylo rozmontować i latwo autobusem przewieżc bo na pomoc zmotoryzowanych nie ma co liczyć.
Hihi w lampioniku jest cos jeszcze moze podpaść na przeswietleniu hihi ale naprawde nic złego.
Optus i jak spacerek zaliczyłaś czy dalej okupujesz chatę.
Myslalam ze znowu post poszedł sie bujać
Spacer w wyobraźni Maniu, albo wirtualny....
Jestem leń śmierdzący i tyle, bo dzisiaj to już pogoda naprawdę nie przeszkadzała.
Ale o dziwo - nawet wyrzutów sumienia nie mam, dobrze mi w tym lenistwie.
Bonusu - ja żadnych złych wspomnień z jadą nie mam, a wieczór za kółkiem to dla mnie horror ! Normalnie droga mi się kończy za każdym zakrętem, a światła z naprzeciwka są katorgą. Szczególnie te bardzo ostre, nie wiem jak się nazywają, ale uważam, że nie powinny być dopuszczone do ruchu. A jak jeszcze taki pajac ma je źle ustawione....
Mania - a Ty Anulki nie strasz, że tam coś jeszcze siedzi ! Zawału dostanie !
Anulko - wychodzi na to, że mieszkańcy tej drugiej ojczyzny są milsi od krajan !
Szkoda. Niepotrzebnie siedzi w nas taka zawiść.
Wierzę, że w takim towarzystwie komfortowo czuć się nie można.
No i teraz będe myśleć co ta moja bliźniaczka wsadziła do lampionika. A lampionik dalej buja się po morzach i oceanach...
Mania zwykle na żadną pomoc liczyć nie można, chyba że w tej mojej tutejszej poczekalni...
Oooo Opty, przestań przymierzać się do mojego tytułu!
:mdr: dobrze że nie masz wyrzutów sumienia bo i po co? Już dosc w życiu byłyśmy na wysokich obrotach.
Wczoraj na youtube obejrzałam polski film Komedia małżeńska. Cala prawda jak zdolna kobieta została uwiązana w kuchni a mąż leń śmierdzący udawał zapracowanego.
5 załącznik(ów)
Mania chyba chce mi wystawić rachunek za wszystkie badziewka.
Kazała fotki powklejać, pewnie inwentaryzacje robi....
Załącznik 47529
Załącznik 47530
Załącznik 47531
Załącznik 47532
Załącznik 47533
.
4 załącznik(ów)
I jeszcze przed domem
Załącznik 47534
I za domem, ale tam już tylko MOJE
Załącznik 47535
Załącznik 47536
Załącznik 47537
.
3 załącznik(ów)
no to może jeszcze agacostam
Załącznik 47538
I rodzima "choinka" z żywą dekoracją :mdr:
Załącznik 47539
Załącznik 47540
.
Anoola no co Ty ile ja bym musiała liczyc te durnowate badziewiaki , jeno sie dziwie z e ja tyle tego naprodukowałam a najbardziej mi się podoba zielona chonka z cudnymi zywymi ozdobami. A jak masz tego tyle to mozesz kangurkom porobic prezenty :D Hihi no to teraz boj sie co ja tam wsadziłam jeszcze do lampionu :P
Optus no ja dzis tez dzien lenia miałam ale to u mnie juz sie robi standard ale po południu Okupant mi wywiercił dziurkę hihi i dodatkowo wyreperował mi moj zabytkowy fotel komputerowy , bystry chłopak.No a teraz zabrałam sie za butelkę swiateczną a i zegar nastepny będzie , jak jest dziurka .
Klękajcie narody !!!
Mania się cieszy z dodatkowej dziurki !!! I to na dodatek WYWIERCONEJ !!!
No, ale skoro to Okupant zrobił, to na pewno o nieb lepsza od każdej innej....
Anulka - podziwiam Cię za rozwieszanie kilometrów tego oświetlenia. A ile razy musiałaś po szczebelkach skakać, żeby te stroidełka rozwiesić - to nie chcę myśleć !
Co prawda wiewiórki to bardzo zwinne zwierzątka - ale jednak !
Ślicznie masz i kolorowo, tak jak chciałaś. Wierzę, że podziwiacze u Ciebie gębę rozdziawiają.
Ja muszę swoje ze strychu ściągnąć. Miałam się od dzisiaj zabrać, ale mi zeszło na jakich bezproduktywnych robotach, jutro ogromne zakupy w planie - więc raczej też się odwlecze.
Dopłynie przesyłka, nie ma strachu. A co za niespodziankę ukrywa ? Kto tam Manię wie, co jej do głowy przyszło !
Się okaże !
A jak tam u Kruszynek - był ten brzuchaty z worem ?
Do mnie niestety chyba źle adres zapisał, bo buty czyste - ale puste stoją....
Mania no to lepiej nie licz bo z torbami byś mnie puściła!
Kangurom prezenty? Nie doceniliby.
Ho ho, to teraz Okupanta do wiercenia dziurek :wink2: wykorzystujesz... Ho, ho, co na to ślubasek?
Opty no poskakałam troche dlatego to trwało kilka dni.
Do mnie grubas nie przychodzi, za daleko, tak mówi!
Znowu pada, znowu ograniczone spacerki...