385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
wariacki dzien miałam a jutro wyjazd ale zajecia ceramiczne były fajne i od razu humorek mi poprawiły bo tym razem żaba była na warsztacie
Yoanka znaczy zółwik niby spokojny stworek a tu taki terrorysta ,Oj te zwisy sa okrutne ale cholibcia czy jest na nie jaks rada chyba nie .
Anoola o jaka grzeczna dziewczynka bo słucha Optusię .
Bonusiu zbieraj wszystko co sie da na kompost bo to złoto dla ogrodu im wiecej tym lepiej , ja nawet potrafiłam idac na działke zabrac worek z liscmi ktory wystawiano do wywozu .Wystarczy ze taki worek polezy rok i zrobi sie super ziemia lisciowa
Optus lało lało i lało i leje , licze ze jutro bedzie lepiej ,idę do wyra .
-
A ja jestem padnięta po 10 godzinach w pracy. Pojadłam twarogu ( wklepcie liptauer ), umyję się i pójdę spać.
Czego i Wam życzę.
-
Poczytałam - co to za twaróg, może być super. Ale jestem za leniwa - żeby robić. Najbardziej mi smakuje plaster twarogu z miodem... a to z odchudzaniem w parze nie idzie.
No jaka ze mnie terrorystka ? Anulka, nie przesadzaj !
A co do zwisów i metryki - to podobnie uważam.
Mania - nie szkodzi, że wariacki dzień. Ważne - że glina humor poprawiła i nawet padający deszcz Cię nie wkurzył. No - chyba że u Ciebie nie padało ?
Bo u mnie padało od 11- tej praktycznie stale... Obejrzałam wszystkie zaległości w tv i te nagrane też.
No i oczywiście wymiotłam wszystkie "niedobre" rzeczy zachomikowane z dawnych czasów...
Nie lubię takich dni.
-
Mania jak Optusia mądrze gada to mus słuchać.
Yoanna, no Ty lubisz przy garach robić. Dla mnie liptauer - za dużo roboty a z tego i tak goovno!
Opty my sie nadajemy! Oby dwie leniwe do garów!
A ja znowu na tabletkach. Tak mnie to ramie boli ze spać nie daje. Ale jak sie tabletek nażarłam, to z przerwami ale z 10 godzin spalam.
SKS!
Ide gdzieś na słoneczko, stare kości wygrzewać.
-
Cześć Dziewczyny
Opty i Anoolka trochę mnie wystraszyły, jak napisały, że z tym twarogiem jest za dużo roboty. Już myślałam, że jak tyle lat robię go bez przepisu, to zapomniałam i pomijam jakąś niesamowicie ciężką i skomplikowaną czynność. No to przejrzałam przepisy i wniosek jest jeden - Wy po prostu fizdy leniwe jesteście, ot co !
Bońcia, ja to się pozbyłam sprzęciorów, wyliczyłam lata ich zalegania i lata ? użytkowania i poszły won. Kosmiczny rower zabrał Kolega Jacek ( pożyczył mi) , ja teraz i tak nie mogę pedałować, niech jego żona będzie miała gdzie pranie rozwiesić.
-
Opty, matę zlokalizowałam, ale jeszcze nie było okazji jej zdjąć. Z szafy. Ale nabyłam drogą kupna nową kieckę, noooo, już mi się przez miesiąc nie wstąpi ! Podoba mi się, taka jest :
-
https://assets.ullapopken.de/images/products/805738750_model_g_30.jpg
-
-
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Trzeba ten link skopiować i wlepić do przeglądarki.
-
Teraz wystarczy kliknąć, bez kopiowania. Czary ?
Dodatki mam granatowe, biżuteria będzie srebrna. I platynowa. Jak będziecie grzeczne, to Wam foty pokażę
Uprawnienia umieszczania postów