Dziś czytanki nie będzie.
W domu nie mam netu.
Korzystam z kuleżanki gościnności żeby chociaż tyle Wam powiedzieć.
Wczoraj były silne wiatry
Dziś czytanki nie będzie.
W domu nie mam netu.
Korzystam z kuleżanki gościnności żeby chociaż tyle Wam powiedzieć.
Wczoraj były silne wiatry
Anoola no zeby nie zwiało Ciebie do oceanu , nie wyprawiaj sie za daleko.
Optus a ja dzis zaczełam kupkę ciuchow szykowac i nawet zrobiłam rozpiske co moze byc potrzebne , oj wrednie to wyglada bo lista w oczach znika .No ale do miasta sie nie wybrałam , moze jutro .Chłopaki byli na działce i podobno Łazega jest mocna gruba znaczy chyba w ciązy , cholibcia zbankrutujemy jak trza bedzie karmic rodzina hehe
![]()
No tak, z siłami natury trudno walczyć...
Miejmy nadzieję, że awaria długo nie potrwa i czytanka niedługo się pojawi. Bo jak to... bez wpisu antypodów ? ...niemożliwe !
Mania - lista "znika" ??? Czy się zapełnia ?
Spis rzeczy - dobra sprawa. Tylko weź pod uwagę, że to trzy TYGODNIE, nie miesiące.
I w kraju, sklepy też będą. Może będzie okazja coś nowego wyhaczyć ?
Pogody dzisiaj nie sprawdzałam, śniegu już rano nie było, więc nie ciekawiło mnie, jak mokry świat wygląda. Znalazłam ciekawą (swoją) książkę i utknęłam z nią w fotelu.
Jutro za to mus zamówione ciacho odebrać.
Jest! Internet jest. Przyjechał z innego miasta taki ładniutki młodzieniec. Grzeczny, cacany! I zrobił. Coś mój router się starzeje. Mówił że jak się będzie powtarzać to zmusić dostawce internetu to wysłania mi nowego.
Oj Mania Mania... Pomylić daty! Cóż, można i tak!
Noooo poprzednio chyba ze dwadzieścia lat temu mnie prześwietlali wiec miało prawo się (na lepsze) pozmieniać.
Jasne że niemożliwe!
Przecież trzeba życzyć!!!!
2251bcbbbd477154f7a27cb404e0cba3.jpg
Optusiu
Dużo zdrówka, fajnych wycieczek, spełnienia marzeń!
A cyferka? Cóż, i tak mniejsza od mojej![]()
Maniu to wygląda na to,że lada dzień wyruszysz na rehabilitację...teraz się obawiasz a jak już będziesz na miejscu i będzie wszystko w porządku...pokoje,koleżanki,jedzonko i rehabilitacja to będziesz bardzo zadowolona jak ja w Choszcznie i tego Ci serdecznie życzę.
I fajnie, że synuś nie pozwala rozebrać choinki...długo będziecie się nią cieszyć.
Optusiu to jakie ciasto wybrałaś?
Fajnie,że trochę na śnieg mogłaś popatrzeć...u nas tylko biało z rana od przymrozków.
Życzenia Kochana Optusiu wyśle wieczorkiem jak będę w domu bo bukiecik ładny muszę poszukać.
A teraz piszę w pracy z telefonu.
Dziś zapowiedzieli się wnuczęta(od najmłodszego syna) cała czwórka z okazji Dnia Babci...no i babcia przygotowała się na spotkanie!
Jutro będzie wnuk od najstarszego syna a wnusia myślę, że zadzwoni z Warszawy.
Jeszcze dostaje życzenia od wnuka Z!
Fajne święto!
Anoola no to miałas miła wizytę jak młody i ładny chłopiec Cie nawiedział .A wiadomo skleroza nie boli jeno nogi cholibcia coraz wiecej sie zapomina.
Bonusiu w wielkim strachu jestem i tak licze ze moze do jedynki uda mi sie dopłacic bo zdecydowanie na wspołlokatorow nie mam ochoty bo ja zle sypiam.A i boje sie dojazdow bo podobno kopa osrodkow w takich pipidowkach gdzie juz nic nie dochodzi.
Optus i jak Ci smakowało ciasto, dzis bylismy w miescie i potem wracalismy kiele cukierni no i pavlowa do mnie wołąła ale nie dałam sie namowic .Zakupiłam jeszcze troche wełny do zabrania do robotek , moze sweter zrobie .
Życzę Ci Optusiu, abyś w codziennej gonitwie nigdy nie zapominała o swoich marzeniach
i nigdy nie zwątpiła w swoje możliwości.
Dużo zdrówka i pomyślności.
Reszta przyjdzie sama.
bukiet 2.jpg
W podziękowaniu Kruszynkom za życzenia
p.jpg
Wiem, że trochę późno, ale bardzo mi się dzień sfilcował...
Abyśmy w przyszłym roku też mogły świętować
wypijmy za to !!!
Pewnie Anulka, że cyferka nieważna. Raczej to, jak siebie oceniamy i ile jeszcze od życia oczekujemy.
No tak - Bońcia - dzień BABCI świętuje. Ja nie poświętuję.
Moja pavlowa wielka niemiłosiernie, a miała być najmniejsza... Za to zaskakująco dobra. Nic nie płynęło - czego się obawiałam, krem bardzo dobry, beza jak to beza, słodka, ale w połączeniu z kremem nie tak bardzo słodkie. Owoców mogłoby być więcej - ułożone na sztorc pokrojone truskawki i obsypane borówkami. No ale tu nie antypody i świeżych owoców niewiele...
Maniu - na NFZ raczej nie spotkasz się z - dopłatami do jedynek - raczej pogódź się z myślą o sublokatorce. Będzie weselej !
Ja zawsze chciałam trójkę !