Strona 1938 z 1949 PierwszyPierwszy ... 938 1438 1838 1888 1928 1936 1937 1938 1939 1940 1948 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,371 do 19,380 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

I dobrze, Anulka, przedtem im nie pasowało - teraz Tobie, i kwita.
    Fajny taki wóz, niezależność jak u Drzymały.
    Szwagier ma podobny i sporo Europy zjechał, nawet Maroko ostatnio było.
    Szkoda że dawniej takich cudów nie było, przynajmniej u nas. Łatwiej by się podróżowało niż maluszkiem...
    Ale i tak ciepło wspominam tamte czasy.
    Jak widać - Maniu - nie dałam rady rady kliknąć. Ale pewnie mogłam, bo i tak zasnąć długo nie mogłam.
    Impreza super, szkoda że imprezowiczka już nie nadąża.
    Ale w czwartek PĄCZKI - to znaczy post za progiem - i koniec imprez.

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Super Optusiu,że korzystasz z imprez to bardzo fajna odskocznia od codzienności...
    No i ja też czekam na tłusty czwartek...jakiegoś paczusia spalaszować.
    Maniu to jak ze ślubnym wszystko załatwione tzn,że w miarę jest w porządku?
    No w taką ślizgawicę to lepiej z domu nie wychodzić...ale czasami jest tak że trzeba .
    U nas wczoraj po południu była mżawka i choć plusowa temperatura to zmarznięta ziemia i na drogach trzebabyło uważać.
    Dziś zmarł nasz fajny sąsiad tylko miał 60 lat...zawsze latem umilał nam sąsiedztwo bo pięknie grał ..szkoda.
    Nie wiadomo kiedy będzie pogrzeb bo w poniedziałek będą załatwiać a my mamy wcześniej zaplanowany wypad na Walentynki.
    To już czwarta osoba odeszła jak tu mieszkamy 4 lata.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Bonusiu no juz w te slizgawice to prawie z chaty nie wyłaziłam bo strach zeby sie nie połamać ,No niestey człek coraz czesciej patrzy na klepsydry i zastanawia sie W naszym bloku my juz najstarsze i pierwsze w kolejce do pozegnania .
    Optus no jak impreza udana to co lazic w nocy po kompie ,lepiej nogi do góry i odpoczywac .A wczoraj zaszlismy do innej znanej u nas piekarni i drożdżówy z budyniem identyczne jak te co M kupił ostatnio,nawet pogadalam z ekspedientką i nic innego nie miewają .
    Anoola nie czepiaj sie starowinki bo Ciebie tez czekaja zacmienia umysłu i wtedy Ci zrobię zyg zyg .

Awatar opty55

Bonusiu- udanego wypadu walentynkowego !
    Jak wyjeżdżacie na trzy dni - to raczej tylko lampkę zapalisz, później. Ale może tak nawet lepiej...
    Też się łapie na tym, że zatrzymuję się przy klepsydrach, żeby poczytać. Kiedyś w ogóle na to nie zwracałam uwagi.
    Maniu - te ostatnie to były z kremem budyniowym, a nie z budyniem, a to zupełnie inna para kaloszy !
    Idę odespać wygibasy. Niech jutro słoneczko poświeci, może mnie na spacer wyciągnie....

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Dzisiaj 41 lat jak tu dotarłam, 41 szczęśliwych lat!!!

Mnie posty nie dotyczą, skończyłam z polskimi tradycjami, tutejszych takich nie ma.
    Ta sama religia a jakoś o niczym takim nie słysze.

Dziś strasznie ciepły dzień, tylko 31 ale odzwyczaiłam sie od upałów bo nad oceanem przyjemnie, w domu jeszcze lepiej.
    W Babajagowie inaczej to sie czuło.
    He he Mania, jak ja będe miała zaćmienie umysłu to Ty nie będziesz pamiętała że coś mi miałaś zrobić ha ha ha

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola no to nastepnej takiej puli szczęsliwości Ci zyczę.
    hehe ja złosliwa bestia i zyg zyg bede Ci robic z rozpędu.
    Optus wygibasy odespane ?? a pogoda wredna jak juz zebralismy sie do wyjscia to słoneczko ukradli ale i tak działka zaliczona i miotle gałezi przyciagnełam, trza forsycje podgonic bo ona bardzo wiosenna, rabatki prawie bez sniegu juz są a i coraz wiecej wyrosło zielonych badylkow, taki naprawde jakis wiosenny nastroj miałam

Awatar opty55

Eee, to u mnie lepsza pogoda, bo jednak słoneczko mnie na ścieżkę wygoniło.
    Niedaleko - ale zawsze coś.
    Co prawda jutro już tak ładnie w prognozach nie jest, ale mam plany na przeniesienie drewna, to jakiś ruch będzie.
    Anulko - do zastrzyku coraz bliżej!

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Mania48 Zobacz posta
    Anoola no to nastepnej takiej puli szczęsliwości Ci zyczę.
    Co by nie! Pożyłoby się jeszcze raz te 41 lat ale niech już bardziej nie boli i niech klepki się nie przestawiają!
    Opty a mnie moja pogoda gna do domu.
    Wczoraj tylko w naszej kafejce nad oceanem było przyjemnie bo wiaterek fajnie owiewał.
    Dziś wilgoć bo niby ma padać... tylko kiedy i gdzie?
    Byłam na małym spacerku a teraz przymierzam się do różowości na głowie

Awatar opty55

Anulka - wierzę, że upał do spacerów nie zachęca... szkoda, że przeszkadza Ci miło spędzać czas.
    U mnie też miało padać - ale prognozy sobie, a pogoda jest jaka chce. Ale dobrze, spokojnie trochę drewna bliżej domu przeniosłam. Bo chyba jeszcze trochę trzeba będzie dom ogrzewać.
    No tak, chciałoby się jeszcze ileś latek po świecie się kołatać i może coś miłego przeżyć. Ale jak boli i strzyka - to już się na te latka wielkiej ochoty nie ma.
    Ale będzie - co będzie, wpływ na to mamy ograniczony.
    A zastrzyk już pojutrze !

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

nastepny dzien gdzie sie udaje że zyje ,zakupy , jakies durne robotki domowe i na ostatek wizyta Okupanta,dopadłam go na wiercenie dziurek w badziewiakach z zywicy no i metodą prob i błedow nawierciłam dziurki i beda nastepne bimbołki na działce.
    Anoola no wsio by było dobrze zeby nie te durne bóle , ja na te moje pietro to juz po jednym stopniu ide bo tak boli prawe biodro ze schody zrobiły sie problemem ,a jak slysze hasło o endoprotezie to mnie telepa .Hehe rozowosci na głowie bardzo mi sie u Ciebie podobają , zreszta na stare lata zaczął mi sie rozowy kolorek nawet na ciuchach podobac co było kiedys nie do pomyslenia .
    Optus i jak gnaty bolą od roboty ale wiosna idzie to niedługo koniec palenia hehe.bylismy w biedronce ale zadnej doniczkki nie kupiłam bo zwyczajnie same ciete i storczyki no i smutno ale slubny polazł na cmentarz i po drodze jeszcze z racji jutrzejszego swieta pierwiosnka mi przyciagnął ,hehe rozowego .

Uprawnienia umieszczania postów