385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Optusiu, Bonusiu 

Z okazji Waszego święta życzę milutkiego dnia, spełnienia marzeń
19349.jpg
Mania mi nikt nie może nic na porządki powiedzieć bo wywale z chaty wrrrr! Wywal z działki!
Opty kość Misiowa, Coco sobie pożyczyła.
-
Próbuję wstawić obrazek - ale dawno tego nie robiłam, nie wychodzi...
Dziękuję Anulko za życzenia. Na kawę i coś do niej musisz poczekać do rana, Twojego.
Bo z telefonu to nie wychodzi.
-
W dniu Twoich imienin, gorące życzenia,
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.
11490.jpg
-
Kochanym Solenizantkom dużo zdrówka radości i miłości
Ostatnio edytowane przez Mania48 ; 13-03-2023 o 20:51
-
Skleroza stara zapomniała jak wstawic kwiatek z internetu ale mam nadzieje ze Solenizantki mi wybaczą .
Dzionek u nas cały czas mokry , padało i padało wiec z chaty nie dało sie wyjść wiec zabrałam sie za jajka swiateczne i tak czas zleciał a wieczorem znowu papa pupu i tak nic ciekawego nie ma do powiedzenia
-
-
a ode mnie - obiecane ciasto
-
Dziękuję Kruszynkom za życzenia.
Maniu - koniecznie musisz mi przypomnieć jak się te fotki wstawia, bo jednak rano mi się nie udało. A przecież już to kiedyś robiłam.
Ale zgodnie z powiedzeniem - nieużywany organ zanika - to i mój mózg kurczy się na starość... i niewiele już komórek odpowiednio funkcjonuje.
Dzień do niczego, padało co chwila. Miałam w planach zapalić szwagierce lampkę na cmentarzu - ale przełożyłam plany na jutro.
Prognozy bardziej łaskawe. A temperatura wprost zachwycająca. Ciekawe - czy tak będzie ?
-
Dzieki za poczęstunek.
Opty z telefonu nikt nie umie...
A u mnie pada. Wczoraj padalo, dzis TYLKO pol dnia ma padac....
-
Optusiu slinka leci na torcik..ale tylko kawałeczek wzięłam bo waga tak marnie spada pomimo moich wysiłków.
Wiesz Optusiu nie mogłam w weekend nic napisać bo zaganiana byłam...szykowałam na imprezkę...w niedzielę gości miałam to czasu nie było.
Teraz też czasu mało ale wykorzystuje chwilę w czasie jazdy autem...no ja nie prowadzę...
Mam wolne od soboty do piątku...taki tydzień imieninkowy ..mój i Z!!
Wczoraj pojechaliśmy nad jezioro...niby ciepło było ale nad samą wodą wiał wiatr,że Z wracał do auta po moją czapkę.
A dziś wyruszyliśmy w góry tylko na 3 dni...w czwartek powrót a w piątek zrobimy wypad imieninowy Z do nowo otwartej restauracji..,,Na widelcu"nie tak tak daleko od nas.
Taki fajny będzie ten tydzień!
U nas Kruszynki zrobiło się bardzo ciepło...powiem Wam ,że wczoraj o 22-drugiej było na termometrze 11 st...a dziś jest już 13 st..czasami słoneczko zaświeci.
Maniu model pięknie zaprezentował pończo...sweterk też fajnie Ci wyszedł...masz ogrom zdolności...tylko podziwiać.
Oj Kruszynki ..biegałyście po Starówce i żadnego zdjęcia na messengerze nie pokazałyście a takie piękne miasto to z chęcią bym obejrzała dla przypomnienia.
No cóż..ja zawsze z wypadów wysyłam..ale nie potrzebnie..no to tak jakbym się wychwala..
Uprawnienia umieszczania postów