Mania, wróciłam. Skołowana jestem.
Wersja do druku
Mania, wróciłam. Skołowana jestem.
Yoanka skolowana to skołowana ale licze ze kawe naprawde wypije z widokiem jak na fotce
Yoanka - próbowałam, nic mu nie jest, a poza tym - to nędzna resztka na dnie... strata niewielka.
W powrotne drodze podróżowałaś w przyzwoitszych warunkach ?
No popatrz, jaka Mania napalona na ten Paryż !
A mnie ciągnie do Santiago de Compostela - nawet w necie wycieczki oglądałam. Mam nadzieję, że mi przejdzie.
Anulka - kawa z widokiem - czeka na Ciebie.
No... fale na pewno bym poznała !!! wszędzie takie same.
No cóż, musisz się sama dla chwaściorów poświęcić...
A ten co wyłazi na patio - to ma teraz też jakieś kwiatki, czy tylko latem kwitł ?
A jak połamana passiflora ? bo o porcelankę - to aż boję się zapytać.
Ja dzisiaj też jazdy uskuteczniałam, po leśnych drogach nie było za gorąco, tyle, że susza w lesie i ciężko się po piachach jeździ.
Najlepiej ścieżką rowerową - ale tu z kolei za gorąco.
Saguś - wróciłaś ?
Udanego poniedziałku wszystkim !
Dziekuje za moja kawe ale MANIA na kawe nie zasluzyla!
i dooparyza ona nie pojedzie, nie wpuszcza takiej co nawet blizniaczce kawy nie chce stawiac!
Ja też się melduję i zakręcona jestem. Była cudna pogoda i lazur powalał :) Chyba wszędzie było tak pięknie.
Spaliłam wszystkie śmieciory , ziemniaków najedliśmy się po pachy :) dobre były....no i "walę" dymem więc w łaźnię spadam .Nie widzę poprzedniej strony - jutro polukam:)
Nutko !!!! - kciuki będą trzymane a i Ty się trzymaj mocno!!
Mania widzisz jak ja bym odwiedzila Twoja dzialeczke to pewnie jakbym widziala chwasta to z grzecznosci bym sie zachwycala jaki piekny kwiatek :beurk:
No jestem wredna ale nie az tak! Jak porcelanke mi skosili to sie przyznalam to dlaczego mialabym sie nie przyznac do dalszego sitoctwa? Cytrusy troche przyzolte ale pewnie dlatego ze za chwile zima. I tak przestawilam tam gdzie najwiecej sloneczka dociera czyli dbam!
Dobry wentylatorek?? A ILE TO JA LAT TLUKLAM CI W TEN ZAKUTY LEB? Zamiast wynajdowac przeciwnosci bylo szukac mozliwosci!
No przeca piasek mogly poznac na wszystkich fotkach :winktongue:
Yoana a dla kogo ta druga filizanka kawy? Absztyfikanta mi znalazlas? Czy to dla Ciebie?
Opty Ciebie gdzies tam ciagnie… mnie tez! Zeby zamieszkac blizej wielkiej wody. Jak zreszta wiesz! I tak sie musi stac zebym ja mogla byc na emeryturze! Koniec, kropka!
Ten co zaglada na patio bedzie mial kfffiatki jako ze wczoraj nad ocenem widzialam jego rodzine z kffiatkami. I moj ma paczki wiec za dzien lub dwa powinny byc. Ale zeby fotke zrobic to chyba tylko z lampa blyskowa bo jak wracam to juz ciemno. Teraz te dni takie krotkie ze sie zastanawiam czy nie zaczne konczyc prace o godzine wczesniej. W koncu nie sama praca sie zyje :cool:
Pasiflora sie ladnie rozrasta a o porcelance sie dowiemy gdzies we wrzesniu. Mysle ze bedzie rosla.
Sagus wczoraj jak pojechalam to pogoda byla cudowna, zreszta cudowna byla jak mylam samochod. Dziad na pogode wylazl i co???
Załącznik 39587
TAM pozniej padalo! Nie mocno ale zaplulo mi swiezo umyty samochod! Co ta pogoda sobie mysli? Ze ja codziennie bede myc?
Lubie zapach ogniska!!!!!!
Lece z kawa bo co niektorzy pewnie wstaja do roboty...
A jak ktos se nasikal do lozka to tez moze...
Poza tym macie fajnie bo dlugie dni, nie to co w kangurowie!
Załącznik 39588
Dziękuję bardzo ! Do roboty wychodzę . . .
No popatrz! A ja myslalam ze na bal!!!!
Chcialam wylaczyc kompa i isc szybciej do domu ale do 16-tej jest szkolny czas, czyli kolo szkol wariacji mozna dostac.
Predkosc ograniczona do 40/h i zwariowane matki z rozbrykanymi dzieciakami, trzeba miec oczy dookola glowy.
O 15-tej koncza edukacje i rzucaja sie na wolnoc nie patrzac na samochody...
Mam dwie szkoly zaraz kolo pracy. Jak wyjade za pol godziny to juz bedzie dobrze.
W koncu moge pogrzebac w internecie bo chyba doroslam zeby zmienic ten moj iPhone4 na Samsunga,
chyba sie przymierze do takiego jak turystka Aska ma... Starczy mi.
Bo te najnowsze to kosztuja $ 1,200.00 Nie dam tyle za telefon za wuja nie dam!
Ten mój to już PRZEŻYTEK. Jak D chciała w Korei etui na niego kupić, to dłuuugo szukała. . . Trzeba z postępem iść :-) Qrna, cały dzień w robocie :-(