Rolady.... :cry:
Modro kapusto.... :cry:
Kluski śląskie.... :cry:
Wersja do druku
Rolady.... :cry:
Modro kapusto.... :cry:
Kluski śląskie.... :cry:
hihihi fakt załamac się można na tym sląskim jedzeniu :D jeny jakie to dobre :D a kazda roladka jedna w jedną wsie równiótkie sliczne jak malowane :D
24 października obchodzimy Światowy Dzień Walki z Otyłością . . . . :great:
no w piernikowie była wczoraj wielka walka z otyłoscią bo i pierogi z pieca w dawce dla ciezko pracującego chłopa zostały zjedzone :D ja oczywiście ze szpinakiem i sosikiem czosnkowym a 45-ka mix smaków tez z sosikiem czosnkowym bo on jest mniam mniam a potem jeszcze lody tez ogromniaste wiec efekty odchudzaniowe napewno wielkie :D
no i zostałam sama w chacie cicho pusto i paskudnie :(
Witajcie Kruszynki
Na kafie moje posty zupelnie znikaja w piorunujacym tempie.
Widzialam wpis Anulki, mowila ze dalej ma "bliskie" kontakty z B, bo robi Jej samochod i cos tam jeszcze uanulki w domu :)))))))))))))))))))))
Anulko, jesli tu wejdziesz to musze powiedziec ze bardzo mnie dziwi Twoja postawa. Niby koniec z B, a jednak nie mozesz bez niego sie obyc !!!!!!!!!! :))))))))))
Jozia, bezdziesz bardzo zadowolona z Emu , ale nie powiem zeby one byly nieprzemakalne !
To tak samo jak wszystkie skorzane buty - tez sa "nieprzemakalne". Wszystkie sa dobre na sucha pogode i omijanie sniegu i kalurzy :)
Koksiku mysle ze milo spedzilas czas w piernikowie a i Mania miala wielka radosc z Twojego pobytu.
Sagus a Ty co tak nie lubisz 25-tego kazdego miesiaca ?
Ineczka chyba sie zapracowala, a aaatka tez pewnie znika.
Anulka dzis robi lazienke bo fachowcow kafelkowych ma na poniedzialek :)
A u mnie bardzo brzydka pogoda, ogromna mgla, deszcz, burza i tornado blisko mnie. Temperatura 21 stopni, niesamowite o tej porze roku. Powinno juz byc okolo 10 tylko.
---------- Wiadomość dodana o 14:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:33 ----------
niestety nie wiem jak tutaj dodaje sie ten wykres z waga :(
45-latka, przeciez ta Ty bylas w Piernikowie, chyba cos mi sie pochrzanilo z Koksikiem :(
Ale gdzie byl Koksik ?
(_)> (_)> (_)> (_)
---------- Wiadomość dodana o 14:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:38 ----------
Yoannko, jak tutaj dodaje sie ten wykres z waga ? nie moge zalapac :(
Aneczko w piernikowie była 45-ka :D miała być jeszcze Opty ale niestety nie udalo jej sie :(
Koksika zobacze za kilka dni ale u niej w jej raju nad pomoscikiem :D
fajno ze tu się zalogowałas bo cos tzreba walczyc z tymi paskudami co wykasowuja wsio jak leci .
nie umie tu sie znalesc, napisalam............. bylo i zniklo :(
---------- Wiadomość dodana o 15:57 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:54 ----------
teraz jestem i widze ze Mania tez jestes, znikl 1 moj tekst, nie umie jeszcze tu sie znalesc
---------- Wiadomość dodana o 16:07 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:57 ----------
podoba mi sie ten diabolek u Yoanki, nie wiem jak tu sie wstawia te cuda
Witam dziewczyny
!Musiałam się zmierzyć ,aby to tutaj podać.Nie wiem czy mi sie uda to wysłać.?????
A mi dzisiaj koleżanka powiedziała o diecie tasiemcowej.Okropieństwo.
---------- Wiadomość dodana 26-10-2010 o 05:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 25-10-2010 o 22:14 ----------
Jakoś nie mogłam spać i tak się kołuję od 4:30.Sporo już popisałyście i chociaż wiem,że spotkanie w Piernikowie sie udało.I pierożki też były mniam,mniam .Też chyba jadłam mix...............i wyobrażam sobie rolady 45-ki.
Ale teraz Maniu już koniec z obżeraniem się.
Założyłam sobie strażnika wagi ,ciekawe czy będzie go tu widać.
Musimy Ajsę i inne dziewczyny namówić,aby chociaż się tutaj zalogowały tak na wszelki wypadek.
Miłego dnia
A ja mam dwa dni wolne :party: I co w planach ? Pranie, sprzątanie, zmaina pościeli, mycie okien, ugotowanie czegoś "na zaś" do zamrażarki, podszycie naderwanego rękawa w kurtce, "ogolenie" swetra MDM i może jeszcze - jazda na Powązki, oporządzić grób bardzo bliskich znajomych. Ale to już chyba jutro.... W końcu doba ma tylko 24 godziny.... I jeszcze muszę się porozciagać, bola mnie mięśnie karku i barku i w ogóle kręgosłup. W końcu mam pracę SIEDZĄCĄ, tylko doopę z krzesła na krzesło przenoszę.... A wieczorem będzie zamówiony MASAŻ.... :whistle: MDM będzie masował... Plecki i ramiona...... :oops:
Aneczka, na pierwszej stronie, tej, od logowania, masz po lewej stronie zakładki - kliknij na FAQ - będziesz miała instrukcje, jak zrobić strażnika wagi i inne "przydasie" . Spadam "na krzynkę", a później w kierat.... :whip:
Witam nowa koleżankę na forum:mdr::mdr:;)widze że dzis masz ful roboty oby wszystko ci sie udało co zaplanowałaś:mdr:pozdrawioam i walczymy z naszymi słabościami:bad::mdr::beurk::beurk::beurk::beurk :