Dziekuje za sniadanie,
wyjazd byl! Z Ajsa do kapania...
Kupilam nowy koszyczek zeby mogla jezdzic z przodu, zdal egzamin. Ajsa wedlug przepisow przewozona :)
Załącznik 40271
Załącznik 40272
Wersja do druku
Dziekuje za sniadanie,
wyjazd byl! Z Ajsa do kapania...
Kupilam nowy koszyczek zeby mogla jezdzic z przodu, zdal egzamin. Ajsa wedlug przepisow przewozona :)
Załącznik 40271
Załącznik 40272
Coś podejrzanie grzecznie siedzi :love:
A ja Wam napiszę tak : rano wylazłam z roboty i ZAMIAST jechać do domu, podjechałam pod DRUGĄ ROBOTĘ. Normalnie koń dorożkarski . . . :cry:
KOŃ DOROŻKARSKI.... dobre !
Ale za to z jaką ulgą mogłaś wracać do domu !
A poważnie - nic dobrego z tego przepracowania nie wynika. Zamęczasz się !
Anulka - ślicznie to Twoje Maleństwo siedzi. I nawet smutnej miny nie ma. Mojego jak bym chciała tak sfocić - to by miał najżałośniejszy pysk na świecie ! Nie lubi pozować. Ale takich "uwięzi" też nie lubi. W ogóle nie lubi podróżować, no chyb że na własnych nogach, jak mu ktoś furtkę otworzy.
A nawet nie wiem, czy u nas są przepisy dotyczące przewożenia psów ?
Pogoda nie dopisała - że się gdzieś dalej nie wypuściłaś ?
Ja zrobiłam sobie zupełne lenistwo - czytałam na leżaku przed domem prawie cały dzień. Nigdzie nie byłam, niczego nie tknęłam - w sensie pracy. A pogoda była bardzo odpowiednia na takie byczenie się.
A że w nocy słabo spałam - to teraz chyba niedługo pozycję zmienię - i mam nadzieję, do rana będę spała.
Zostawię jeszcze kawę dla wstającej
http://animowane-gify.pl/uploads/Kaw...%B3%C5%BCe.jpg
Miłej niedzieli !
Yoanka no jak z Ciebie kon dorożkarski to jeno dorozke zakupic i biznes bedzie .
Optus ale na takim wypielonym stawku to by mi sie bardzo podobała taka c zapla stojąca ale na stawek to juz i czapla i kormoran przylatuje choc ja nie miałąm okazji zobaczyc ale jak pieliłam cichutko to tak miałam nadzieję ze moze cos duzego przyleci .
A my to tak sie spotykamy jak sojki co za morze lecą .A byczenie sie bardzo fajne bo lezaczki wyjatkowo wygodne .
Ajsa pewnie spokojna bo na takim siedzeniu siedzi ze musi powage zachowac bo skakac to tylko na tylnym mozna .
http://ddtorun.pl/pl/15_fotorelacje/...iczny.html#s_1
Yoana, przeciez znasz sunie, powinnas PAMIETAC ze grzeczna!
Oj koniu, koniu! Juz nie badz AZ taka gorliwa :shocked:
Opty Ajsa tez nie lubi fotografowania ale chyba dlatego sie udalo ze bylo duzo swiatla i lampa nie blyskala. Poza tym wiesz jak jest, zrobilam ze 20 fotek, wybralam dwie . A do uwiezi przyzwyczajona bo na spacerze luzem nie lata. Gminne rangery tylko czekaja zeby mandat dac! Poza tym ja sie boje puscic luzem chociaz w miare usluchana jest.
Nie chcialo mi sie nigdzie jechac bo jakies wiatry i pogoda nie taka. Zreszta osotatnio staram sie jak najwiecej czasu byc z Ajsa a wiesz ze z nia gdzies jechac to wozek musze brac, ludzie sie gapia jak na stuknieta…
Mania a ja bym chciala ta pare z 4 obrazka
Nie, nawet na tylnym siedzeniu skakac nie moze.. Musi byc dobrze zabezpieczona zeby w czasie wypadku … nie wiem, czy im chodzi o psa czy o to ze bedac luzem moglaby bezwladnie przeleciec i mnie w leb walnac?
Wiem, w leb to Ty z checia bys mnie walnela :winktongue: ale i tak Cie :love:
Załącznik 40277
I ptaszora z mojego podworka
Załącznik 40278
Maniu ,obejrzałam cudeńka ,ładne.
Anoolko ,bardzo Twoja popilka wycierpiała:),ale najważniejsze że jej miłości Pani nie brakuje .
Piekna ptica:)
Yoana ,faktycznie jak kon pracujesz :( przynajmniej spokojnej pracy życzę .
Bilety juz kupiłam ,bede o 12-tej w Warszawie na dworcu,jeszcze sie nie pakuje ,nie wiem jaka będzie pogoda i co ze sobą zabrac ,dobry humor to wiem:D
Powrót o godzinie 14tej to tak jak i Goda.
Opty:)
Milej niedzieli Wszystkim zycze :love:
Szkoda Ajski do walenia w leb hehe moze jaka cegla spadnie i efekt bedzie lepszy