Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Pozdrowienia z
Krakowa!
Drogę wczoraj mieliśmy fatalną, większość trasy
S3 spowolnieniona przez roboty drogowe i padający deszcz. Ale dojechaliśmy szczęśliwie!
Mecz obejrzałam w
Pub z przyjaciółmi. Dziś większość dnia chcę polazic po
Starówce do późnych godzin nocnych.
Uwielbiam ten klimat (bez smogu)!
Krakowa.
Optus no co Ty przecie jak ma byc prezent pod choinke to musi byc cos ładnego a jakos nie mam wielkich innych potrzeb to co załowac se drobiazgu .No włąsnie ze slubnego kibic lichy a spioch to okrutny ale po takiej nocy to jak jeszcze wezmie tabletki na spanie to moze spac .A ja wrociłam z gimnastyki , o rany ale padlina ze mnie .
Anoola no mała psinka niesamowicie fajna ale z małego robi sie duzy pies i potem chory i stary a na ostatek łzy i smutek :cry:
EE jaszcze mało łebka wylazło nie dasz rady jeszcze walic , jakos mi to wyłazenie z doła licho idzie ale i tak mysle ze te tabletki co teraz biore i tak najlepiej działają bo przy poprzednich to jeno dół sie zwiekszał .
Dzis tez nie wywalałam bo slubny w chacie to jeno zawadza a chce teraz wlesc w chłopow ciuchy a jak mam sie tłumaczyc dlaczego porwane gacie wywalam to juz wole poczekac az pojdzie chłop do roboty i nie bedzie widizał co wywalam do workow . ale chłopy dzis dwa worki moich szmat wywiezli bo wczoraj jak Opty była to pod nogami sie walały az wstyd mi było .
Bonusiu no tak łazenie po takim klimatycznym miescie to sama radocha a jak jeszcze smogu nie ma to gites ,U nas straz miejska ma drona co ma latac nad kominami i sprawdzac co spalają w piecach , i dobrz e bo jak wracam z działki to tam masakra taki smrod palonych butelek .
Yoanka doszła dzis przesyłka i ta metoda pakowania suchego lodu niesamowita tak to wsio zmrozone dochodzi , no i teraz trza rozmrozic woreczek i do lodzikow hihi .
Bardzo długa drogę do pracy miałaś Anulko.... pewnie znów jakiś wypadek...
Obyś dzisiaj bez przygód dojechała
kawa na dobry początek
https://thumbs.dreamstime.com/t/fili...y-71801927.jpg
Bonusia - dobrze, że droga już za Tobą. Ciesz cię klimatycznym Krakowem !
Samych miłych chwil w gronie przyjaciół !
Anulko - ależ słodki ten maluszek w filmiku. Szkoda - że na zawsze taki nie zostanie...
Mania ma racje - dorośnie, zestarzeje się - i potem serce boli, że nie można pomóc i trzeba patrzeć bezradnie, jak odchodzi.
Ja na pewno nie zdecyduję się już na żadne "żyjątko" w domu. Za bardzo serce boli.
Maniu - przecież wiedziałam, po co te worki tam stoją, co co się przejmujesz !
Pisz jeszcze o tym wywalaniu - może i mnie ochota dopadnie... Na razie rozprawiam się z gazetami kolorowymi i pudłami wszelkiego rodzaju. A ciuchów zgromadziłam już nieprzyzwoite ilości... nie wiem po kiego licha.
Gdzie reszta Kruszynek ?
Saguś ????
Megi ????
Goda ???
Yoanki nie wołam, pewnie maratony ciągnie i na wycieczki zbiera - oby udało jej się wyjechać !
:( Gapię się już dość długo w ten monitor...nie mogę się zebrać w sobie by popisać. No co to jest ? Nie wiem:(:(:(
Może to ta pogoda mnie tak doopiato nastraja. Bonusia - jesteś w Grodzie ...no ale nie możemy się zobaczyć boś w towarzystwie swoim .Zimno jest ...auta są szare od przymrozku. Rozgrzewaj się winkiem czyli grzańcem.Ta wielka beka na Rynku powinna już stać:)
Mojego kocia nie ma JUŻ 5 lat...szóstego września 2012 poszedł za TM. No i niestety ale w bloku to ja na nic i za nic się nie zdecyduje na żadne stworzenie. Rozglądam się ostro za parterem ...no i jest ciężko. Bo bloki bez wind mają zaglebiste ostatnio wzięcie na parter, a max I piętro.
Na razie sama obczajam, nie dam agencjom zarobić bo zdzierają. Mam dwa na "oku" .Z tym, że jedno ma właściciela w...Kaliforni. Ale są maile , skype i insze - można się dogadać.Mam czekać. Poczekam.
Maniu- masz rację...zima w górach to na narty jest dobra a nie do zamieszkiwania. Jeszcze jak nawali tego białego goowna po pachy , to żyć odechciewa. Dlatego w Grodzie kamera być musi. Bo jak któreś z nas się pochoruje to tam tylko na szczęście liczyć można. Przyjrzałam się temu...nie raz. Lato, wiosna i owszem - jest fajnie....ale zima to tam jest po zbóju. I ten pług co to odgarnia śnieg na Twoją ledwo co odgarniętą w pocie czoła ścieżkę. :mdr:
Nutko..- no nie rób tak więcej !! Siorkę mam "słodką" ale pomiarów pilnuje - ona zresztą jak to mówi - czuje - kiedy cukier się podnosi a kiedy ma go za mało. Przechlapane. I co wybrałaś do tej niebieskiej kreacji?
Poślę się bo już mnie 3 razy wylogowało.
Maniu- wywalasz jeszcze? Ja też. :cry: Nie wywożę już bo to bez sensu jest....i tak w górach w tym nie łażę to na diabła mi to tam.Szkoda...tak szkoda , bo myśmy za młodu musiały wszystko zdobywać...nawet głupie rajstopy , o ładnym sweterku wystanym w Modzie Polskiej nie wspomnę. To i się trzyma, trzymało, przekładało (a może schudnę) :money:.....Niestety też wywalam w wory i zabierają. Wczoraj poszły buty....i też zbierałam bo naprawię, bo szewc zeszyje...i tak by jeszcze leżały. Nie ma już szewców ani mojego Taty, który umiał naprawić dosłownie wszystko.
Wylukałam gdzieś w sklepie , że jest szewc na zasadzie - przynosi się buty - mówi co i jak i odbiera się za 2 dni. To jest dobre jak zelówkę się zgubi w nowych butach. Innych usterek nie przyjmują.
Anoola- piesio cudaczek:) Ło Matko 2 godziny do roboty ...współczuję :( Mam nadzieję, że dziś szybciej.
Spadam.
Bonusia no wiesz, ja jechalam 35 km prawie dwie godziny to mi korki w trasie nie straszne. Wazne ze dojechaliscie i teraz sie bawcie.
Yoana jak wiesz u nas ta sama plec nie mogla sie zenic. Dali pod publiczne glosowanie i kilka minut temu podali oficjalny rezultat glosowania! – szykuj suknie slubna :) !
Mania rano zatrudnilam naddwornego informatyka do przejrzenia mojego tabletu. Mimo ze nowosc kupiona 3 i pol roku tem to mnie uswiadomil ze te wszystkie aktualizacje teraz zajmuja wiecej miejsca bo coraz niby lepsze wszystko. I dlatego tablet musza miec coraz wieksza pojemnosc. Czyli jeszcze troche i tez bede musiala sie za nowym rozgladac lub przerzucic sie tylko na telefon (co mi sie coraz bardziej podoba).
Tak ale maly i duzy jest najdluzej!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobacz ta madra mamusie!!!! Moge sie gapic I gapic! Zjadlabym oby dwa!
https://www.youtube.com/watch?v=FdiHFmYY1fk
Opty no wlasnie sie wczoraj smialismy ze chyba JUZ sie przeprowadzilam blizej wielkiej wody! Dzis wyjechalam wczesniej o jakies 20 min i juz sie zaczelo na trasie zbierac!!!! Nie wiem, powinnam chyba codziennie o 7 zaczynac zeby nie wlec sie w korkach i ewentualne wypadki mnie nie blokowaly.
Dzieki za kawe. Ostatnio to jak jakas uzalezniona – od polowy drogi tylko o kawie mysle!
Ano tak, teraz patrze jak Ajsa ma ten skorny problem. Wczoraj nie wyroblam i mascia ja posmarowalam bo domowe sposob niewiele pomagaly. Poniewaz masc mi sie konczy po pracy musze TAM podjechac. Nie wiem czy mi bez “badania” Ajsy sprzedadza!
A ja juz wiem ze wezme malego, ale tylko maluszka! Chce miec ta cala radoche z puppy.
Sagus moze juz nas nie lubisz?
No co Wy z tym logoaniem? Wszedzie jestem na stale zalogowana i koniec. Co sie moze stac? Ktos sie podszyje? Przeciez znacie moj styl wiec jakby nawet to sie domyslicie ze to nie ja.
Jestem glupia!
Trzy dni jezdzilam bez portfela. Zadnej kasy przy doopie nie mialam jak i zadnego dokumentu, ze o prawku nie wspomne.
I przez glupote Ajsa nie ma masci a ja nic na obiad....
No jakbym ryszyla glowe i doope z kanapy to bym sobie cos do zjedzenia zrobila ale mi sie nie chce.
Pewnie musze bardziej zglodniec!
kawa w kubeczku - który służy mi codziennie do porannej kawy. No... chyba że się gdzieś zapodzieje.
https://dajar.pl/media/catalog/produ...l-ambition.jpg
Miłego dnia !
Nooooo
popisane ze az w necie sie nie miesci..
LENIE SMIERDZACE!!!!!!!