385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Pozdrawiam Wszystkie Kruszunki zycze milego wieczoru i udanegp dnia
-
Kolęda zaliczona, gimnastyka tyz bo szybko ksiadz przyszedł wiec jeszcze zdazyłam sie przebrac i pognac .Coraz lepiej wychodza mi cwiczenia juz nie jestem tak wrednie zmeczona po niej .
Bonciu a kto ma Ciebie oceniac na stoku , olewaj obciachy i ucz sie jezdzic , bedziesz miałą fajną rozrywkę
Megi najwazniejsze ze juz weszłas na forum i pomału rozkrecisz sie na nim.
Optus jeszcze nie ogladałam bo nie było kiedy ale moze dzis mi sie uda .
Yoanka no własnie takie smakowitosci tu mowisz ze jeno klawiature obsliniłam na wspomnienie faworkow
mniam mniam 
a tu trzeba napinac naprezac itp a nie o jedzeniu myslec .Ta grupa gimnastyczna to własciwie powstałą wiele lat temu jak nauczycielka gimnastyki zebrała grupe kobitek i za jakies nieduze pieniadze zaczeła w szkole cwiczyc z nimi , i własciwie srednia wieku to sie podnosi z roku na rok bo nowych mało dochodzi a najwyzej zupełne staroctwa sie wykruszają , napewno w stresy nie wpadam jak wiedze jak inne panie cwiczą ,bo wiekowo mniej wiecej podobne kilka lat młodsze lub starsze odemnie.ale tez za nami wchodzi inna grupa z tkkf i tez wiekowo dla Ciebie by pasowała wiec trzeba sie rozgladac bo tak jak wiem to i w klubach spółdzielczych sa grupy dla seniorow co prawda Ty jeszcze młodka ale przynajmniej ruchowo by Ci pasowało bo na jakies zumbie to chyba nie bardzo jest fajnie .
Anoola no to teraz bedziesz fotki strzelac ze hoho .A to ze mnie pokazuje to dlatego ze przecie Ci wysłałam fotki z Wawy a to własnie było przez google wysyłane i przecie całkiem fajnie sie wysyła .
Nutko no to ta maszynka do mies Ci bardzo podpasowała, to fajnie ze udany zakup bo najgorzej jak cos sie kupi i potem tego nie uzywa .
-

Zamieszczone przez
yoanna1964
Zamiast kawy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Za pozno!! Juz zlopie kawe
Opty , dziekuje
-
Net mi świruje
Teraz chyba już będzie oki - chyba. 
Opty - pięknie dziękuję za albumy , naoglądałam się - poukładane , opisane miejsca - PERFEKT ! Teraz się nie dziwię dlaczego jak tam się jedzie to 3 tygodnie minimum i ostre tempo.
Kubeczki śliczne...powiem Ci na ucho, że mam ich 15 z ...kotkami - ale nie używam..bo są cudne.Zbierałam zbierałam i nazbierałam.
Maniu a ja ciągle czekam na tych co uprzedzają o kolędzie.
Ja jutro jadę i jak przyjdą , no to niestety
Yoanko - ja tradycyjnie od wielu lat kupuję z Mamą ...słoninę - w takim malutkim sklepiku. Czynny jest tylko 2 godziny. Ale tylko świeże mięcho, wędlin nie ma. I topimy - ale BEZ żadnych dodatków typu cebulka i insze. Nawet skwarki są wybrane... Jest pachnący
i na tym smażymy. Ja od lat bardzo mało jem coś smażonego - nie mogę
za to Ślubasowi tylko na smalcu smażę.
"Budwigową " pastę chwaliła moja siorka - unormowała jej idealnie pozom cukru we krwi ale w zaglebistym tempie tyła
Musiała odstawić...próbowałam tego oleju i za chiny nie przypomina mi smaku orzechowego..
Najlepszy smalczyk byłby z gąski ale to nieosiągalne u mnie.
Ehhh
Jak ja wyłażę z klatki to mam fantastyczną cukiernię...i już stoją te patery z chrustem...oprószonym delikatnie cukrem pudrem - no to akurat lubię ale nie umiem zjeść MAŁO
więc nie kupuję w ogóle. A jak się bawię to Ślubaskowi zrobię ale JEMU to wanna i mało by było 

Ja z wagą stoję ....metabolika siadła. Ale się nie poddaję i walczę. Cycki drobiowe ...jakaś sałata ...ale ciepłego mi się chce. -10 jest aktualnie.
Anoola aparacik fajny bo mały "torebkowy"
:-D Roślinka tyż.
Bonusia - szusuj ile wlezie , ile sił starczy.
Megi - widzę, że JUŻ ogarnęłaś 
o
Spadam muszę jeszcze torbę zapakować dla Mamy na jutro i jadziem. Milego weekendu. Jak tylko będzie zasięg to się odezwę.
-
Ha ha Aniol wlasnie dal plame… zadzwonil i mowi – ooo to ty jestes w pracy… a ja na to ze nie, to moja siostra blizniaczka odebrala telefon…. Naczelny tez, nie chcial zebym dzis tu byla ale juz do mnie wydzwanial bo gdzies sie “pali”!
Yoana umowa byla – co miesiac fotka, starczy! Zreszta nie pochwalilas ze dbam o passion fruit bo ladnie podrosl wiec co sie mam wysilac 
No i po co kombinujesz??? Jedz chudo i zdrowo a nie jakies oleje. Olej olej
Opty bo najlepsze kubaski to te nasze (_)> (_)> nie podpada czy puste czy nie
Nie, szosty nabytek to o stopien wyzej. Ten co niby byl a go nie bylo nie pasil mi… tym badziej ze baterie paluszki. Akumulatorki dluzej trzymaja, mniej problemow.
Kurcze, jestes mlodsza ode mnie a ja caly etet ciagne… poza tym nie nudzi Ci sie w domu? A prawda, nie masz czasu na nude bo jestes wszedzie aktywna…
I Ty tez roslinki nie pochwalilas??? To nie bedzie fotek co miesiac 
Mania no trzeba sie bedzie jakos przestawic na to nowe fotkowe miejsce.
Sagus co zrobic, wielka wyspa to i duzo zwiedzania. Chcialabym kiedys objechac dookola… moze na emeryturze? Tylko Z KIM?
-
Postawie kubaski Z KAWA (_)> (_)> (_)> zanim krzykaczka wstanie lub z dyzuru wroci... Jakby nie bylo - zawsze sie ciska o kawe 
Poczatek dnia mialam zwariowany ale od lunchu spokoj!
Juz nie pamietam kiedy papierki byly tak ladnie poukladane. Malo na kupce do zrobienia a duzo w zrobionych..
Ale za to duzo niezadowolonej stonki!
Co ja sie przejmuje jak za chwile zaczyna sie weekend?????? 
-
Ja chyba na czole mam napisane ze jestem glupia i prosze mnie kopac z kazdej strony! 

Co znowu? Ano ide do kibelka, przed wyjsciem z roboty.
... spotykam facia ktory oswiadcza ze idzie do domu i czyli tylko ja i Tam jestesmy w fabryce.
Nie wolno zostawic jednej osoby wiec ja musze zostac a Tam musi policzyc wszystkie palety w fabryce! Puste czy z towarem, musza byc policzone! Bo my je WYNAJMUJEMY i w oststni piatek miesiaca stan musi byc policzony!
No i co mam robic? Zadzwonilam do rzeznika zeby mi nacieli co nieco, chlebek zeby zostawili bo tak jak przed turystkami porzucilam chlebus tak teraz znowu sie do niego przyzwyczailam bo taka jedna nam robila sniadanka, pyszne tosty...
No i weekend zaczne godzine pozniej wrrrrrr!
A futrzaki w domu glodne, nie wiedza czemu nie ma nikogo kto by je nakarmil...
-
Anoolka dzieki za kawe, faktycznie te nasze kubeczki sa niezawodne wszedzie udaja sie
i kawa w nich smakuje
A nie moglas powiedziec temu faciowi, ze idziesz nie do kibelka, tylko do domu ??
no ale masz teraz dobry uczynek zaliczony
-
Yoanka, ja tez mysle, ze na poczetek pasuje pilates, prawda wagi na tym nie zrzucisz, ale przynajmniej miesnie i kondycje usprawnisz,
potem mozno o czyms innym pomyslec
A co wy tak na Zumbe zle patrzycie?? prawda ja tez na nia teraz nie chodze, bo po tym jak u mnie w klubie znikla grupa z salsa,
to chodzilam na zumbe, ale to nie to
chce na salse i juz
Co do rozwazan, czy ja pasuje wiekowo w grupie, to absolutnie nie zwracam uwagi, najczesciej jestem wlasnie najstarsza osoba
i czesto zrobie wiecej niz inna mlodka, kiedy chodzilismy na tance , tez bylismy z mezem (poza jedna para) najstarsze, ale jakos tego nie odczuwaliśmy i fajnie bylo widziec zdziwienie innych, kiedy mowilismy ile nam lat
Ja ostatnio rozlenilam sie, jak ide do klubu, to przewaznie na basen godzinke poplywam i udaje, ze posportowalam,
bardzo dobra rzecz ta smartband,fajna lekka branzoletka i mnie bardzo motywuje, kiedy widze ile krokow zrobilam, kiedy kazda godzine przypomina, zeby wstac i cos zrobic, widzisz ile spisz i jak, szkoda, ze ta, ktora otrzymalam w podarku juz jest zwrocona, bo zle dzialala
bylo napisane, ze mozno z nia plywac, ale chyba jednak nie
teraz szukam sobie taka- XIAOMI MI BAND 2, widzialam u was nawet znacznie taniej niz u nas, a jezeli przysylac z Ali, to normalanie za grosze w porownaniu z nami
ale chyba kupie tu, to bedzie szybciej
Ostatnio edytowane przez Goda_44 ; 27-01-2017 o 07:46
-
probuje robic tak, jak mowila Anoolka , pisac w wordzie, zobaczymy co sie da zrobic
Opty, ten kubek z najlepszym przyjacielem, to jest super
Sagus, widze, ze znow kolano Ci dokucza, moze to bedzie dodatkowa motywacja do odchudzania?
Agnieszka, godne podziwu twoje wyniki, dobrze, ze z dziewczynami robicie takie akcje z tabelkami
Mysle, ze to pomaga, przynajmniej u mnie, kiedy widze co zrobilam, a co moglam zrobic i wtedy wstyd, a te tabelki obejrzalam, sa bardzo dokladne, ja swoja wage trzymalam dlugo i ciagle myslalam, jak juz pojawi sie cyfra 6 na poczatku, to zapali sie czerwone swiatelko, ale wszytko rozwalilo meno, a potem jeszcze stres z mama i teraz juz sie boje nie 6 ale 7 
Dziewczyny nie wiem, czy warto kombinowac z cytrynada, widze jak odchudza sie moja J, je teraz wiecej i czesciej niz przed tym, ale zdrowiej, kiedy powiedziala, ze nie moze zjadac tyle ile jej obliczono i czy moze naprzyklad wieczorem zjesc mniej, lub przepuscic posilek, to napisali, ze nie
Za trzy tygodnie ma -5 kg, prawda mysle, ze jeszcze bardzo dodatnio dziala na nia Rafal (moj wnuk) poniewaz ona teraz im zajmuje sie od polowy dnia, a z nim nie posiedzisz nawet minutki, a kiedys wylegiwala sie przed telewizorem
wiec jest teraz bardziej aktywna fizycznie
Hihi i jak juz ktos tu sie chwali, ze nie pali najdluzej, to ja tez sie pochwale i wygram, ja nie pale juz 57 lat
Megi, fajnie, ze corcia Ci pomogla tu dostac sieJ teraz masz duzo do czytania
Nutko, moze mozesz wrzucic jakis polski link, do tego urzadzenia na ktorym robisz to smakowite miesko?
Opty, czy ja przegapilam, ten link na zdjecia? Czy wysylalas im na poczte? Moze jakos moge zdobyc ten adres??
Na picasie bylo dobrze, w tym Google, to nie orjentuje sie jeszcze chyba i ciagle mi cos tam wrzuca automatycznie, nawet paskuda nie zapyta, chyba gdzies redagujac, cos naciskam dwa razy
Nie wiem, co ja zrobilam, chyba nie bardzo jeszcze umiem tu pisac,
zrobilam , zeby mi na stronie wyswietlalo 40 postow, mam teraz 12 strone, ale jakos czasem gubie sie i chyba nie wszytko widze, bo zanim zaloguje sie, to mi pokazuje znacznie wiecej tych stron, a potem przeskakuje i juz nie wiem, co czytalam, a co nie i musze wracac
Ja smaze na rafinowanym oleju slonecznikowym, najczesciej uzywam Floriol, smalcu przestalam uzywac, odkad nie mam swojego ze wsi, nie ma swinki, nie ma smalcu
teraz to juz znikam do pracy
wszystkim milego dnia
Uprawnienia umieszczania postów