385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Nie Maniu to nie ten bezdomny..wyczytałam w internecie facet jechał na rowerze i..umarł..miał 60 lat!
Dziś byłam jak rano pisałam u ginekologa..niby miałam na godz.10 tą a czekałam 2 godziny!
No w porządku na rzut oka ginekologa jest ok...cytologia zrobiona na 12.12 mam USG!
No niestety dziewczynki lat nie ubywa i ot doczekałam emeryturki..korzystam bo dużo na tym zyskuje i dorabiam na swojej działalności.
Macie też rację,że energii mi nigdy nie brakowało.
Tym bardziej jak u boku młodszy facet.
No to Cię dopadło Yoanko..ale trzeba leczyć ząbki bo jak się później szeroko uśmiechnąć!
Opty też nie cierpię zimy a w ten weekend zapowiadają śnieg z deszczem a ja w piąteczek w stronę Yoanki wyruszam po zakupy i trochę stracha mam o drogę.
A święta się zbliżają to mus jechać i może jeszcze jeden raz trzeba będzie wyjechać..zobaczy się!
Anoolka dostałaś się w końcu do lekarza?
Ostatnio edytowane przez Bonusia ; 28-11-2017 o 21:59
-
Jejuniu toście mnie nastraszyły tym smrodem mysim...Kurcze jeszcze go nie czuję...Pocieszam się , że jest ich mało...na razie wysypałam specjalnie spreparowane ziarno-trutkę i to znika ...a one gdzieś są .Pierwszy raz w życiu jak jeżdżę tam 35 lat mam z nimi do czynienia.
Anoola - no akurat nie masz racji. Bo u moich kofanych na STALE tam mieszkających sąsiadów - jest ich tyle , że 4 koty nie nadążają a łowne jak diabli. Jest jakaś plaga....upierdliwa.
No przeca kocia nie przywiozę i nie zostawię tam.A wozić w te i we wte - nieeeeee- ja już się na to nie nadaję Ja jestem wariatka , i u sąsiadów też go nie zostawię . Nie mam zielonego pojęcia gdzie się kupuje łapki na myszy...tych sklepów już dawno nie ma nawet po wsiach.
Bonusia- no jakaś Ty emerytka ??? Daleko Ci do niej A kasiorka - pewnie zawsze się przyda.
Yoanka - no coś Ty Dziołcha tam wyhodowała w tej buźce, że kredyt chcesz brać ? No ale kuruj i lecz i nie wyrywaj żadnego ząbka !! No tak tik to najlepszy budulec jachtowy jaki istnieje ...no a jacht - stale lukam na niego .Kurna chyba zacznę grać.
Opty - myślę , że Atka poczytała nas...Pogwarzyłyśmy przez telefon w niedziele ...no już troszkę się pozbierała już (11.11.) był pogrzeb - Ona mi mówiła, że ma tu konto- faktycznie na początku wszystkie chyba żeśmy założyły , więc może poczytała i pewnie WRÓCI !!! Na pewno wróci.
Pamiętam , że kiedyś napisałaś właśnie Ty, że się kiedyś wszystkie odnajdziemy ? No oby! Fajnie by było
Maniu- to już masz z głowy - ja nie wiem czy dam radę w ogóle coś podziałać ze sprzątaniem
Nutko . Goda - pomachaj !!!!!!!
Idę dziś wcześniej spać. To zarywanie nocy to masakra jakaś jest.
-
Saguś, leczenie kanałowe zęba z czterema kanałami : 800 -1000 zł. Dolicz do tego znieczulenie, fotki, użycie mikroskopu, wypełnienie kanału, ew. laser na szybsze gojenie . . . Kredyt, jak nic. Cennik - Dorodent, tak się to miejsce nazywa
-
Bońcia, jak się tak zastanowić, to nagła i niespodziewana śmierć najlepsza . . .
-
-
Ale jak ząb ma np. 4 korzenie, to mój ma 5. I to poskręcane. I znowu- znieczulenie, sraty, pierwszy, dłutowanie. Spirala się nakręca.
I wcale nie jest to ekskluzywna klinika, sprawdzałam, są droższe. Ale mi głównie chodzi o lokalizację, żebym po znieczuleniu nie musiała samochodem jechać.
-
Mania, jak masz taki zapał, to zapraszam do mnie, okna, szafki, kąty . . . Z cen nie schodź, bombki piękne robisz, a przecież jeszcze nie czas na kupowanie ozdób
-
Musiałam w banku posprawdzać przelewy, bo mi przysłano upomnienie, że nie zapłaciłam... Już wysłałam potwierdzenie przelewu, ale nie wiem, czy się to na tym skończy.
Yoanka !!! Pięć korzeni ? Mateńko, Ty się nacierpisz !
I zapłacisz... też niemało.
Też uważam, że nagła - jest lepsza. Po co męczyć siebie i ewentualnie bliskich - jeżeli jeszcze jacyś są.
Saguś - trutka lepsza. Będziesz te zwłoki z łapki wybierać ?
Ja mam gdzieś łapkę, ale oprócz przytrzaśnięcia sobie palca - nic więcej z nią nie umiem zrobić.
-
No swoje odczekalam, recepte zalatwilam. Obiecalam ze do swiat TEGO ROKU zrobie badanie krwi…. Zrobie, bo sama jestem ciekawa co w tej zupie jest!
Pomarudzilam ze krzesla niewygodne, poradzil zasugerowac w recepcji…
Dobrze ze czesto na nich nie musze siedziec.
Nutka u mnie nie umawiaja na jedna godzine ale wystarczy ze ktos sie zasiedzi, ktos sie spozni czy ktos z naglym wypadkiem sie trafi. Zwykle lubie miec ostatni w danym dniu termin bo wtedy szansa ze lekarz sie spieszy albo do domu albo do innej przychodni/szpitala i stara sie nadgonic spoznienie…
Sniadanie w Twoim wydaniu sliczne! Mogalbym co rano takie pod buzke dostawac, ale nie tylko w kompie!
Bonusia zaraz po moim marudzeniu tu do Was – zostalam przyjeta. Migiem zalatwiona ale i tak GODZINA stracona! I dlatego nie lubie chodzic do lekarza! Godzina w poczekalni, dwie godziny jazda do i z pracy i co? Wczoraj STRACILAM trzy godziny zycia, zycia ktorego nie wiem ile mi jeszcze zostalo! U “hudraulika” nie bylam ze 30 lat, lub wiecej…
Yoana sliczna filizaneczka. Musze sobie na taka zapolowac w sklepach.
No co chcesz? Ty zdolna a ja mam ladne stopy! Kazdemu cus…
Ja juz teraz tylko wyrywac bede! Taniej ! Stare zęby, nie warto reperowac. Ale o kanałowym poczytaj sobie. Podobno wiecej szkody niz dobrego….
Mania z tablecika moge klikac bez dlugopisika ale z telefonu to nie moge przez paznokcie. Wczoraj w poczekalni obserwowalam takiego młodego… zapitalał na telefonie jakby cale zycie nic innego nie robił!
No po co przenoszenie z szafek do piwnicy? Od razu do smieci i po ptokach! Sama wywal, niech stary nie widzi! Jeszcze zeby mi ktos tak slicznie doradzil… tyle ze ja AZ takich starych skorup to nie mam!
Opty a ja tylko gadam o porzadkach a nic nie robie. Ale co mam robic? Po pracy mi sie nie chce a weekend na wiele nie starczy tym bardziej ze teraz pogoda na wycieczki i mam kompanke do wycieczek….
Sagus no to myszy nacpane, moze nawachaly sie IXI? … jak kota sie nie boja….
No dobrze by bylo jakby Aaatka wrocila, konto ma – fakt, jeszcze tylko checi do pisania potrzebne.
Ja ostatnio dosc dobrze spie, znaczy Ajsa lepiej spi ciekawe jak dlugo taka sielanka potrwa.
-
Uprawnienia umieszczania postów