Strona 482 z 1949 PierwszyPierwszy ... 382 432 472 480 481 482 483 484 492 532 582 982 1482 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,811 do 4,820 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Na dzień dobry ,gratulacje dla Bonusi .Dobre i te pare zł.co miesiąc.

Yoana śliczna filiżanka a i wyobrażnia moja jest!
    Faktycznie trzeba pozyczke brać ,nie wiedziałam że to takie drogie leczenie.

Opty ,odwoluje śniezną i mrożna zimę ,tylko u nas moze byc
    Odwołam tak na wszelki wypadek ,mój były zawsze mawiał ze jestem wiedzma ,czarownica

Maniu ja juz okna mam pomyte ,jeszcze przed zabiegami uporalismy sie z porządkami.

Anoolko ,dzieki za kwiatki
    Sagus
    sniadania.jpg

Sniadanie na dobry początek dnia .

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Ale pyszności
    Nutko postawiłas.
    Teraz to już pora obiadowa ale i takie jajeczko sadzone można na obiadek zjeść!
    Też
    Anoolka nie lubię tak długo czekać w kolejce do lekarza ale uważam, że jesteśmy w tym wieku,że profilaktyka nie zaszkodzi. Dobrze wiedzieć co tam w człowieku siedzi. No wiem,ze
    Ty tylko po receptę chodzisz od czasu do czasu. Kwiaty coraz piękniejsze masz!

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus no to brawo ze sie zmobilizowałas ,a zbieranie ciuchow ogrodowych to normalnie masakra bo i tak nie ma szans zeby to zuzyc w tym zyciu ale ja tez juz wywaliłamm nadmiary szmat na ogrodzie .
    Dzis slubny mobilizował mnie na porzadki w piwnicy ale miałąm dizs spotkanie rodizcow i po powrocie juz miałam lenia i sobie podrzemałam .Tyle tylko co poszlismy po zimowe buty bo cos tam strasza zimą .
    Bonciu no młodszy facet zecydowanie wskazany zeby dobrze sie czuc bo jest motywacja .
    Sagus no myszy obsikuja wrednie i to potem smierdzi nie wiadomo skąd , mi w budce po zimie to całe lato wywietrzyc nie daje rady a przecie wiosną zawsze wszystko wystawione i pomyte jest .A łapki wbudowlankach sie kupije i ja je cenie bo jak mysza sie złapie to wywali sie a tak gdizes w kacie lezy . a suchy kabanosek dobry na przynete
    Ciesze sie ze troche sie mobilizuje bo od zeszłorocznego malowania za duzo w chacie nie robiłam i zdecydowanie mi to nie przeszkadzało ale juz zaczeło mnie to wkurzac i jakos ten marazm przełamuje.
    Tez widziałąm Atke i mobilizuj ją mocno .
    Yoanka eee az taka wyrywna to ja nie jestem i sama walcze ze sobą zeby dalej cos tak sprzatnac .No z ceny nie schodze bo za duzo bombek nie mam a jeszcze nie sezon ale teraz slubny miał troche wolnego to go wykorzystałam , ale ludzie zdecydowanie wolą takie kolorowe dekupazowe bombki a białe koronki mają mniejsze wziecie , Hihi choc Optus tez woli czerwone bombki hihihi
    Anoola no i dobrze doradzilas juz czesc w smietniku i reszta tez tam trafi tylko jednorazowo ciezko nosic ale slubny sam wyniosł i nawet duzo nie marudził , jeny jak wspomne jak sie cieszyłam z kazdego półmiska czy miski bo w tamtych c zasach ten zielony czy brazowy bolesławiec to była atrakcja , miałąm własciwie calą zastawe tak zbieraną bo wtedy nic juz nie mozna było kupic .
    No młodzi to z tymi telefonami to chyba spią i po slepoku tam jeszcze klikają , u nas durna moda jest teraz ze młodzi to juz telefonu z garsci nie wypuszczają ,
    A jak masz towarzystwo na wycieczki to olewaj porzadki bo miło spedzony czas duzo wazniejszy od sprzatania .Agapantusy jak zwykle mnie powaliły i zazdrosc mi oczy zalała wwwrrrr
    Nutko bo Ty dobra gospodyni jestes a nie taki len jak ja .

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

jakiem wrednota.....

20171129_155839.jpg

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

i co tu gadac jak wredota to wredota

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

I kto to mowi???
    Ta WREDNOTA co kawy nie postawi??????

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

biedny futrzak... bez kawy do teraz

miłego dnia !

Awatar opty55

Niespodziewanie - szwagrostwo mnie odwiedzili i nawet długo posiedzieli. Aż dziwne...
    Tak że dopiero co do kompa siadłam - no i najpierw poczytać trzeba.
    Widzę, że Anulka się agacośtam przechwala - ale ma czym ! Piękne są !
    A Mania dalej uparcie przydasi się pozbywa. Mam nadzieję, że takie odkryte do śmietnika wstawiasz ? Może ktoś Twoje skarby zauważy - i będzie się z nich cieszył ?
    Co się dziwisz, że kolorowe bombki bardziej się podobają ? Święta i choinka - powinny być bardzo roziskrzone !
    A te koronkowe - są takie DOSTOJNE ! I wszystko wtedy pod nie trzeba dopasować, bo inaczej - nie współgra.
    A z mojego "ulubionego" koloru nie szydź !
    Nutko - dzięki ! Za odwołanie srogiej zimy.
    Straszą w prognozach jakimś śniegiem... a moje opony w garażu.
    Przegląd dzisiaj zrobiłam, jak zwykle bez uwag. Potem sobie z panem pogadałam - i o mało co na spotkanie "książkowe" bym się spóźniła. A gadaliśmy o tym, czy zmienić auto na nowsze, czy "ożenić" się z nim do końca moich i jego dni...
    Jutro gimnastyka.... tydzień minął - miałam niby poćwiczyć z gumami. I co ? Psińco.
    Leniwe babsko ze mnie. Jak tak dalej będzie - to na wiosnę nie wyczołgam się z chałupy.
    Niech mnie tu która z nadmiarem energii kopnie w doopsko.
    Bońcia - chyba na Ciebie wypadło !

Awatar opty55

aż 5 gości nas podczytuje !
    A może jakiś GOŚĆ z nami pogada ?

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Dziekuje Optusiu i za kawe i za "biedny futrzak... bez kawy do teraz"