Kawusia w pięknym otoczeniu
http://www.mojpieknyogrod.pl/gfx/00/...560x800_10.jpg
Beztroskiego leniuchowania !
Wersja do druku
Kawusia w pięknym otoczeniu
http://www.mojpieknyogrod.pl/gfx/00/...560x800_10.jpg
Beztroskiego leniuchowania !
Ale się cieszę Nutko, że Cię zmotywowałam do wyjścia z domu !
I ważne - że Ci to sprawiło przyjemność. A o takich "przykrych przygodach" nie myśl...
Żałuję, że nie mogę chodzić na dalekie spacery. Kiedyś też bardzo lubiłam takie wędrówki. A teraz mam na dodatek gdzie. No i są mniej skomplikowane niż rowerowe wyprawy. No, ale nie można mieć wszystkiego.
Straszne te fotki Anulko. Dobrze, że nie musiałaś wracać w takim gradobiciu.
Żaluzje do wszystkiego się przydają. Moje podnoszę tylko jak słoneczko świeci, a że teraz go nie ma całymi dniami - to i okno zasłonięte.
Bonusiu - i jak wynik ? Ale na pewno dobry.
Fajnie - że nie musiałaś się sama po niego fatygować. Niech Ci się dobrze z Z. układa jak najdłużej.
Yoanka - pomogło przepracowanie ? Nie miałaś siły myśleć o tym, że boli ?
Teraz pewnie znieczulenie puściło i co nieco "pulsuje"...
Mam nadzieję, że jutro niedziela ?
Maniu - a Ty jaka nową zabawkę masz ? Pochwal się tu zaraz !!!
I listę włącz !
Ja dzis bylam w miescie pozałatwiec cos tam ,potem pojechalismy dosypac ziarenek ptaszkom potem przegladnełam nastepne 3 segregatory papierow i efekt taki ze segregatory prawie puste a wywalałam jakies juz tak zabytkowe papierki z lat 70 tych , 80 tych i nastepnych , jeny ile sie tego nazbierało .
Optus slubny miał juz pore na zmiane abonamentu wiec przy okazji podmiana z telefonami i ja mam Samsunga , w koncu wszystkie maja mam i ja hehehe,No i biegiem właczyłam wiec jeszcze godzinke posłucham .hihi Mikołaj przyniosł mi Muzyke Ciszy cz 5 Niedzwiedzkiego moge to słuchac na okragło .
Anoola i co wybierassz sie nad wode z kolezenstwem .A ja moge Tobie zle zyczyc ale napewno nie dla agapantusa , wiec to napewno nie moje złe oko tak podziałało na kwiatki , tylko wredna pogoda co mi tez zawsze swinstwa robi .Hihi no jaka mundrala tak mnie tu podsumowac no czasem ze mnie jakies ludzie cechy wyłazą , ,A moja kanapa tez całkiem niezła i nawet po spaniu na niej mocno sztywna nie jestem jeno jak mam sie mocniej schylic czy buty ubrac to masakra.
Jazda na drugi koniec swiata bez znajomosci jezyka to juz trza miec nawalone na łbie .
Yoanka przecie teraz wszyscy tylko na kredytach jadą i cholibcia jakos to spłacają ale pewnie dlatego wsio takie dzikie lata .
Nutko mi teraz po tej gimnastyce i łatwiej sie chodzi i przy robotach domowych tak wrednie sie nie męczę wiec ile dam rady tyle bede uczestniczyc . choc mała grupa jest i nie wiadomo czy znowu sie nie rozpadnie .
Ja slizgawicy tez sie boje i juz tak uwazam zeby buty nie miały sliskich podeszw.
Sagus i jak sie czujesz??
Bonusiu no juz sobie wyobrazam jak te papuzki mu pieknie cała okolica obs....ją przecie to tam pewnie strach chodzic hehe.
Anoola taki podwyrek to byc Ty mogła miec i tak na patio siedziec hihi
Wlasnie sprawdzilam.... dziady paskudne! To o mojej firmie!
Milionerzy za dyche!!!!
Wiadomo, grudzien, na polrocze chca pokazac ile to kasy w banku maja!!!
Tyle ze nie swojej!
Znowu bede musiala o wyplate sie wyklucac?
A wuj im na grob!
Mam oszczednosci, do stycznia poczekam ale im zycze zeby z tym wpadli!
Bo juz im zakazano wystawiac faktury przed czasem! Kto to zrobi to wyleci z roboty. Jeszcze niech sie dopatrza jak "oszczedzaja"!
Zdenerwuje (wcale nie bo sie z tym liczylam) czlowieka od rana!
Anulka - nie denerwuj się !
Ale skoro Twoja firma może takie przekręty robić - to może i nasz gospodarka teraz tak "wysoko" stoi dzięki podobnym praktykom ?
Ale co tam, na dorobku nie jestem, nie będę się przejmować.
Maniu - nie wszystkie mają !!! Ja dalej przy swoim badziewiu tkwię ! Wczoraj o mały włos nie kupiłam - ale sprzedawca był jakiś mało sympatyczny - i nie chciało mi się z nim gadać...
A Ty zdradź symbol ! Może zmałpuję ? To na co patrzyłam to było J3
A podwórko - z netu, więc nie wiem czyje.
Śliczne, to prawda.Ta zieleń to chyba majowa.
Chłop musi być nie tylko nieleniwy, ale również silny ! W tej Twojej skale - to tylko kilofem dołki kopać...
Grządki to już nie wiem jak "urobić".
Ale jak się chce - to można !
Mania, uparta oslica = jeden wpis dziennie.
Opty ta MAUPA ma to co ja samsung A5
sie przyznala