385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Optus no to seniorka i tak miała długie zycie , a pogoda chyba dopisała bo u nas dzis i słoneczko i lekki chłodek /
Nie wiem kiedy beda zdobic bo przecie wiadomo z e młodzi zaganiani okrutnie wiec czas trudno znalezc a ja dostosuję sie wazne z ejuz upieczone .
Anoola no wredna jestem tak samo jak moja siostra blizniaczka bo jakby inaczej .Zupełnie nie wiem dlaczego te fotki raz widoczne raz nie bo to wsio niby tak samo robione i wklejane telefonem najczesciej bo od razu wchodzi na google .
No ja tam współczuje C tego upału bo ja w takiej temeraturze to jeno bym pod wentylatorem zdychała a durna licze dni do wiosny i znowu bede piskac że ze mnie padlina .
Dzis miałam dzien lenia bo spotkanie rodzicow a potem pozycja horyzontalna i zadnych robotek , tyle co liste zakupow zrobiłam ale plan minimum działa .
Bonusiu ja tam jeno lukier krece a reszte to młodzi robią , jak dla mnie to juz bym sie na nie nie rzucała z robieniem .
Nutko a co za ksiazki przeczytałas , ja ostatnio jakos sie nie biore za czytanie ale pewnie dlatego z e badziewiaki swiateczne robię a i przy porzadkach jakies szkła i deski stare do recyklingu poszły i je ozdabiam a miałam do wyboru wywalenie na smieci i durna zabrałam sie za zdobienie .Mały jest naprawde wyjatkowy z ta pracowitoscią bo nie potrzeba go gonic a sam sie zabiera za roboty .Zawsze mam wrazenie ze on jest jak jego Dziadek taki sam spokojny i dobry .
-
Optus no ja tak myslałam z e tego nie da sie tak przewiezc a Ty bohaterka chciałas ciagnac .To kiedy wpadniesz ???
-
Ty wyznacz datę, ja się dostosuję.
-
Mowiłas o piatku wiec jak pasuje to c zekam
-
Dzieki Optusiu!
Musze sie pogodzic ze przede mna jakies 10 tygodni piekla!
Ajsce dzis zostawilam wlaczona klime. Zreszta jak "loto" na okraglo to tak sie motor nie meczy a i ja mam przyjemnie jak "z trasy" wroce!
-
okey. Nic nie powinno przeszkodzić - oby.
-
Ile w pielke stopni? Musialam przeleciec przez produkcje. Wspolczuje im. W jednej czesci jest taki dluuuugi oven. “Cieplutko” od niego starsznie bije. Tyle ze na dworze nie lepiej…
Bonusia bo mnie wszystkie pieski lubia i to z zajemnoscia. Chociaz ta moja w nocy malo w leb nie dostala. Po 3 mnie obudzila. Zastanawiam sie, moze ona klaustrofobik? No bo szczelnie rolety zamknelam i zadne nocne swiatlo nie docieralo do chaty.
Nuta nie ladnie… czytac mozesz ale kilka minuut dla nas tez powinnas znalesc.
No wiesz, mam klime i tylko sie boje zeby sie nie zpsula bo to juz kilka lat ma… chociaz w sumie to nie slyszalam zeby ludziom czesto sie to psulo.
Opty ja to jestem calkiem porabana! Upal a mi sie nie tyle pic chce co jesc… a moze pic tylko ja o tym nie wiem???
Wlasnie podali komunikat, na lotnisku 44 stopnie. A na mojej wsi zawsze troche wiecej. No wiesz, samochod stoi w sloncu to jak do niego wsiade to skora malo mojej skory nie przypali. Kilka kilometrow zleci zanim sie ochlodzi a w domu tez by mozna bylo siekiere powiesic i za dlugo by trwalo schladzanie. A tak przyjde na gotowe. Przynajmiej lody mi sie za szybko nie stopia. Bo pifffka nie moge, jutro chce rano wpasc do wampirow bo juz dlugo nie sprawdzalam co mi w zylach plynie.
Mania no wiem ze liczysz dni a pozniej marudzisz. Ja to najlepiej sie czuje jak jest ze 24 a nie podwujnie!!! Moglam chociaz do Nowej Zelandii emigrowac jak juz tak koniecznie chcialam do gory nogami….
Liste zakupow? Na DWA dni??? Aaaaa sorry, w tym roku cztery dni! Chociaz nie, przeciez sobota i niedziela bedzie wszystko otwarte…
A ja wzoraj po calym salonie porozciagalam kolorowe swiatelka jako ze choinki nie bedzie. Ale fajnie wyglada. Jeszcze musze bombki jakos po powieszac. Zrobilam filmik tabletem ale do doopy. Dzis sprobuje telefonem moze bedzie lepiej bo w zeszlym roku na Sylwestra ta od maratonow ladne filmiki i fotki zrobila moze i mi sie uda.
-
Cześć Dziewczyny 
Wczoraj rano od razu po robocie pojechałam do drugiej. Jak ten koń dorożkarski. Ale NIE MIAŁAM drugiej roboty. No właśnie
Ale nic, zrobiłam zakupy i wróciłam do domu, ugotowałam galaretę, umyłam jedno okno i PADŁAM przed telewizorem ("Czas honoru" powtarzają ). Późnym wieczorem obudziłam się w łóżku, nie wiem, jak tam dotarłam, pewnie mam zdolności do teleportacji. No to pojadłam, umyłam się i znowu spać. Dzisiaj powinnam już do roboty się szykować, do rana i później faktycznie, od razu do drugiej, ale idę na piętnastą, bo do zębologa przecie, na kontynuację leczenia kanałowego.
Anoolka, fotki robione telefonem wyszły lepsze, niż te z aparatu
Jak mi jest ciężko i źle, to sobie przypominam TEN SYLWESTER, raz w życiu tylko taki się zdarza
W tym roku Świąt nie będzie, bo robota, Sylwester i Nowy Rok wolne, niby mieliśmy gdzieś iść, ale MDM marudzi, tu go boli, tam strzyka, ja zresztą też nie mam zbytnio ochoty, poleniu****ę chyba i tyle. Na razie awanturuję się o wolny dzień zaraz po Świętach i po Nowym Roku.
-
Opty, pytałaś kiedyś, o sklep z firanami, to ten : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
A ja po przebraniu, w nowej sukience czekam az mnie laskawie zaakceptujecie
I co nic, to nic!
Uprawnienia umieszczania postów