I czyjes ;) okno
Załącznik 41136
Wersja do druku
I czyjes ;) okno
Załącznik 41136
Anulko śliczne ozdoby a psinka ma ładne oczy ....Ostatnio mialam towarzystwo pieska i malej wnusi ,to mi pomogło ,jakos wyjsć z kąta.
Mam nadziej że stroik mi nie spłonie :)dopilnuje.
Mialam tak jak Opty jakies wspominki mnie dopadly ,nic tylko bym beczała,czułam pod powiekami łzy....nie mogłam sie rozpłakać ,moze by mi ulżyło...Barkowało mi kogos kto by mi w łeb przywał:D
Przypomniałam sobie to powiedzonka i mimo woli się usmiechnęłam .
Nie ma co zyc przeszłoscia ,ona juz nie wróci .
Bonusia ,bardzo tesknie za kotkiem ,myśle- jak by to ułożyc ,żeby kotek miał opieke gdyby nas nie było .Bedzie nadzieja jak bedzie hotel .Tylko że kot to indywidualista i moze by cierpial w zamknieciu ,nie wiem ....Rożnie myslę w tym temacie.
Maniu ,ladnie kolorowa a Mikolaje faktyczne jako wzor do nasladowania dla mnie:D
Yoana spokojnego dyżuru.
Milego dnia
Załącznik 41151
Wesołych Swiąt!
Dużo rodzinnego ciepła.
Wszystkim Kruszynkom ,tym klikającym i tym zaglądającym:love:
Dziewczynki - łapię te chwilki jak te bidne karpie ....
Dziś u Mamuś rano była.Wyściskałam ile wlezie ...87 pykło !!!! I żeby tylko gorzej nie było. A moja D pojechała ze Ślubasem w góry:) Wolne Jej dałam, niech sobie sami trochę pobędą :)
U mnie paskudnie...leje i wieje i ciepło....+6 , nie mam bladego pojęcia o jakim słonku Opty pisze, a przeca w jednym kraju mieszkamy:)
Jutro Wigilia. Na bank już nie zajrzę a zatem zostawiam życzenia takie od :heart: dla całej naszej "ekipy" :)
Niech na co dzień, nie od święta, buzia będzie uśmiechnięta. Niech też zdrowie tęgie będzie i kasiory niech przybędzie. Niechaj łaski płyną z nieba, tyle ile będzie trzeba. WESOŁYCH ŚWIĄT dla Was i Waszych najbliższych:love::love::love::love:
I obiecana choinka moja:)
Załącznik 41167
Przegląd choinek na forum !
Tej palczastej - to nawet nie trzeba stroić !
Dla wstającej - świąteczna kawa, mm nadzieję, że dzisiaj będzie spokojnie stała i nikt jej nie zakosi.
http://blog.konesso.pl/wp-content/up...62902300_n.jpg
Aniołkowej wigilii na antypodach !
Opty, dziekuje, nikt nie zakosi bo juz ja zlapalam :)
Po co ja te okna myłam... pada cały dzień, zacina po szybach, brrr... tylko po drewno nos wystawiłam z domu.
Ale za to stroiki wiszące zrobiłam z Mani ozdóbek, jeden kolorowy, drugi biały. Sfociłam telefonem - nieciekawa fotka. Aparat mi zdechł. Na nic nie reaguje - nie wiem, co mu dolega. Mam nadzieję, że tylko bateria rozładowana na maksa
Przy wysyłaniu życzeń świątecznych - też miałam pod górkę. Jak wbiłam wszystkie adresy - to maila uznano mi za spam - i nie wysłano. Musiałam wysyłać pojedynczo...
Anulko - nie wiem, czy będziesz chciała ten śliczny nosek oddać... Nie pokazuję swojemu pluszakowi - bo mi monitor zaliże !
Wracaj do wyrka ! Obłóż się piesiami i śpij !