385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Zrobiłam - co musiałam, ale zupełnie brak pomysłu.
Może jutro mnie oświeci.
To widzę - że się Kruszynkom bardzo pomysł podoba ? No tak, Saguś z Nutką daaleko maja - ale dadzą radę !
Nutka klikadło ma zepsute, szkoda !
Anulka - mówisz, ze wieczorem tylko marchewka.... a ja orzeszki podjadam. No, niezbyt mądrze.
Ale 800 kalorii - nie wiem, czy dałabym radę.
A kawę piję bez mleka, dobrze pamiętasz. Czasami mnie nachodzi na taką rozpuszczalną - to do niej potrzebuję ciut białego.
A poza tym - to był dobry pretekst.
Tańce radości odchodziły ? A Twoja - patrzyła zdziwiona ? Saguś - mówisz, że na sznurku będziesz chodzić ? A może z dzwoneczkiem ?
Eee, pasiaki złożysz - to Cię bez trudu znajdziemy. A cembrowina też jest, przy flisaku z żabami...
Maniu - to razem się jutro wyginamy ? Może będzie ładnie - i też da się rumakiem jechać ?
-
Sagus rece przecz od mojej przyszlej zony! Zadnego sciskania, przytulania 
No tak, moge se gadac a jak sie w piernikowie spotkacie to i tak wysciskacie.
Opty Ty “grubasie” mozesz orzeszki i cukierasy 
No tak, mala Lola sie cieszy jakbym byla jej 
.
No i znowu sie wkurzam. Beczkowa linia sie zepsula. Zawsze jak cos klientowi obiecam.... a ten klient nie czeka na dostawe tylko sam sobie odbiera i on jest poza Sydneyowem.... jakies 200km... ze tez u nas zawsze musze te yebane beczki na oststni moment robic. Z jednej strony sie nie dziwie bo 200 litrow, zajmuja duzo miejsca a mamy stonke dla ktorej musimy trzymac kilkaset w zapasie...
Czyli znowu klaniam sie do ziemi w przeprosinach nie z mojej winy...
-
Anoola no zlot jak widac bedzie w Piernikowie a ja nawet juz wiem kiedy bedzie Sky Way 21-26 sierpien wiec dokładne d ni niech
dziewczynki ustalają a ja rezerwuje nocleg , spac to moge we własnej chacie bo to 100 m do domu mam a w tym mieszkaniu jednak nie jest z a luzno ze spaniem ale i tak całe dnie bede z grupą.
No serniczek całkiem niezły hehe a jak mama Loli wroci to co upiecze Ci ?? Ja tam Ajsie sie nie dziwie , chce juz spokoju a nie zabawy na okragło .
Sagus no ja tez w tym roku ciepłe białe zakupiłam lampki bo te stare juz padły i bardzo dobrze bo zal było by wywalic dobre .
O Piernikowie to juz w Wawie gadałysmy bo ten Sky Way no warty jest obejrzenia .
Szerokiej drogi w gory , wiosna idzie wiec tam moze troche zimy z obaczysz .
Optus no u nas to był lekki horror a nie pogoda i wyjsc z chaty sie nie dało tylko dobrze ze juz jak szlam na gimnastyke to było bezdeszczowo .
Yoanka no to ustawiaj se dyzury na sierpien, ja sie zastanawiam ze moze od czwartku zrobic spotkanie bo juz w piatek i sobote to na starowce bedzie taki tłum ze nie da sie ogladac normalnie a jakbyscie dojechały w czwartek to wieczorem mozna ruszac na Sky Waya a w nastepne dni rano zwiedzanie piernikowa , w koncu nie musi to byc konkretne weekendowe spotkanie .
-
nie ma kawy ?

no to już jest.
Miłego dnia ! To już ostatni w tym krótkim tygodniu !
-
Maniu - u mnie pogoda podobna, niestety rower w odstawce. Ciepło -ale wiało mocno i padało co chwila.
A na gimnastyce - znów nowa dziewczyna prowadząca, oszaleć można, to już trzecia od października... Nawet się przyzwyczaić nie można. Ta zaczęła tak ostro - że nawet mnie pot po tyłku leciał. Nie zdziwię się, jeżeli ktoś z pretensjami albo nawet skargą do "władz" się udał. Chyba seniorów wzięła za młodzieniaszków....
Zaczyna się seria 8 ogrodów - nie pamiętam, od którego odcinka widziałam... Na wszelki wypadek wyciągnęłam tamten dysk z nagraniami - i będę dogrywać. Nie wiesz, czy oni się cofną poza serią 7-mą ?
Datę spotkania - na wszelki wypadek do kalendarza wpiszę. Bo jak mi się zachce na jakąś wycieczkę pojechać - to żebym terminu nie skopała.
Anulko -Ty mi tak nie słódź, widzę wag i siebie w lustrze... A bardzo chciałabym się w tę seksowna kieckę wbić jeszcze kiedyś. Zabawę mam już 13-go, ale może na kolejną w lutym - się uda ?
Oj Anulka... jak nie z teflonem przeprawy, to beczki się nie robią... Ale piątek przed Tobą - to jest nadzieja, że w weekend sie odstresujesz. No i psiurka Ci zabiorą - to obie Babajagi odpoczną.
Saguś - śpieszy Ci się w góry ? No to - miłego wypoczynku ! I śniegu do odgarniania !
Widziałam Nutkę na podglądzie ? Czy mi się śniło ?
-
Do Piernikowa tez se zapisuje !
Sorry ze nie piszę, w domu mam
Basię, sama wyjechałam do
Świnoujścia żeby przenocować z wnuczka bo młodzi pojechali na pogrzeb do
Zielonej Góry.
Miałam okazję być na lekcji wnusi gry na perkusji. .oj było głośno!
Dwa dni temu przefarbowalam włosy!
Miał być miedziany blond...wyszedł kasztan!
MASAKRA.
Była reklamacja teraz mam rudy blond..no jest lepiej!
-
Ostatnio jakies 30-35 minut zajmuje mi droga do pracy! Szkolne wakacje! Czy tak nie moze byc caly rok?
Od dzis sie zaczyna… dzis 36, jutro 42, w niedziele 45! Juz klima pieskom chlodzi. Wczoraj zadzwonili “rodzice” Loli. Dzis wieczorem wracaja, dziecko jutro odbiora, jesli wytrzymaja hihihi
Mania no popatrz, zeby to nie bylo tyle godzin lotu… Ale bym Ci po lbie dala! I na gulke! To nie wazne ze 100 metrow od domu, wazne te nocne rozmowy Polakow… 
Jak “mama” Loli wroci to raz ja przywioze do siebie (nie jezdzaca) i ona zrobi u mnie. A ja moze sie naumiem. One (sunie) wcale sie nie bawia tylko Lola na przyklad warczy na Ajske jak ta chce wejsc na lozko czy na kanape lub ogolnie – do pokoju. Albo jak dam jesc to tez warczy jakby wszystkie miseczki byly dla niej. Wredna egositka, pewnie ma to po Tobie i to jest tylko jedna negatywna sprawa w zachowaniu sie Loli, reszta jest super. Ona jest taka delikatna, w lozku nawet nie wiem ze ja mam.
Opty no widzisz, Mania kawy nie postawi bo wredna, Nutka sie komputerowo zepsula, ta od dyzurow przepadla… tylko Ty mi zycie ratujesz…
Dzisiaj wreszcie beczki wyjechaly, klient sobie odebral. I jeszcze jedna dobra wiadomosc… teflon przed swiatemi wyslal 4 kartony z takimi klipsami. Na moje pierwsze wejrzenie zle zamowil transport, poprawiajac calkowicie spier… No i klipsy przepadly, musialam wyslac klientowi drugi raz bo sie pienil ze musi juz miec. Rozumiem, mial racje. Dzis mi zadzwonil ze te zagubione sie odnalazly. Teflon zadowolony bo nie musi robic pismw sprawie odszkodowania za zagubienie no i gora go nie zyebuta. A nalezaloby sie!!!!!!
No nie mow mi ze nie wlazisz w TA suknie!!! Grubasie jeden, odchudzaj sie bo sukni szkoda! 
Oj tak, obie Babajagi wroca do normy… Zal mi Ajsy bo ona czuje sie odepchnieta, wiem bo jak da rade sie przytulic to tymi slodkimi oczkami pelmeni milosci sie wpatruje. Pewnie ze ja ja przytulam, pieszcze wiecej niz Lole bo nie chce zeby czasami serduszko stanelo! A ona sie rozklada do miziania… dawno nie mowilam ale Wy juz wiecie co 

Bonusia, pozdrow Basie, fotki pokaz. Wiesz, moze zadna masakra tylko do drastycznej zmiany trzeba sie przyzwyczaic.
-
Cos Wam pokaze ale podśmieczłonki zabronione bo inaczej wiecej nie pokaze!
Zaznaczam, na patio balagan bo cus robie, no nie? No!
20180105_160908-816x459.jpg
-
Wasze rano....
Odeszła Bodzia Mama...
Bardzo dobra osoba, przykro mi...
20180105_184343-800x450.jpg
To moje, na ławie.
-
Witam
Wczoraj córka przywiozła,nam swój laptop,ma drugi w zapasie .
Malutkie literki,jakos się przyzwyczaje...
J.cały dzień instalował ,miał problem wyszukać Kaffeterie ,ale udalo się
Po rozmowie z Manią jestem chętna na piernikowo w sierpniu ,nie mam zapisanych wizyt w tym czasie.
J. chce do siostry do Gdanska ,ja do swojej i na cmentarz w Zninie.Jego siostra to Osoba wiekowa i bardzo choruje ,wic nie dziwie mu sie.
Zainstalowali bysmy się w hotelu ,po spotkaniu ,ruszylibysmy w Polske....Taki objazd puki siły .Najlepiej w sierpniu.
Nie wiem co Wy na to?
Anulko podoba mi się siatka ,na pewno skuteczna.
No i widzisz ?...piesio polubił Cię
z czasem i Ajsa by przywykła.
Opty,ciesz się zyciem
zawsze to jest się wsród ludzi.
Uprawnienia umieszczania postów