Strona 539 z 1949 PierwszyPierwszy ... 39 439 489 529 537 538 539 540 541 549 589 639 1039 1539 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,381 do 5,390 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Zapalenie spojówek miałam, bo mi się zachciało klimę w aucie zdezynfekować, nie wiem, po co. No i pojechaliśmy na Pomorze, do rodzicielki. Efekt - piekło, paliło i łzawiło. MDM - NIC. No i wczoraj kot mi się zepsuł, spuchł na pyszczku i zaczęło mu smrodem walić z mordki. Miał naciętego ropnia, dostał antybiotyk i p/bólowe. Dziś płukanie ropnia, ciąg dalszy zastrzyków, pobranie krwi. Zęby ma zepsute, będzie miał część rwanych. A te co zostaną, to będą czyszczone ultradźwiękami, fluorowane i lakowane. Przez tym wszystkim - ECHO serca do znieczulenia i pantomogram, żeby wiedzieć, co rwać. Z kasy nieźle wyskoczę, jak przepadnę , to wiecie, na maratonach przepadłam i zarabiam na weta
    Foty bajeczne, chociaż szadzi i mrozu NIE CIERPIĘ ! A takie mrówy to KCE !
    Spadam, bo jeszcze mnie monitor razi.
    Jutro już do roboty i na policję na przesłuchanie, szczegóły puszczę na maila, bo cholera wie, kto to czyta . . .

megi1957 jest nieaktywny Znany na forum

ManiuJestem pod wrazeniem Twoich cudeniek na choince,jak rowniez widoczkow.
    W nas w tym roku na Tumach byly piekne ogrody swiatla,bylam na samym poczatku grudnia tylko raz,ale i tak jestem pod wrazeniem.
    Jesli chodzi o zmiane tabletek od cisnienia,przekonalam sie ze nie wolno odstawiac nagle,tylko stopniowo redukujac dawke.
    Anoolka Mialam powiklania z powodu nie do konca wyleczonego zapalenia oskrzeli.
    Na chwile obecna jestem juz zdrowa,chociaz leki cisnieniowe musze lykac caly czas.
    Wspolczuje bolu z powodu zeba.wiem jakie to uczucie .
    Latem musialal wyrwac leczone kanaowo ,zebologa na raznie nie musze odwiedzac.

megi1957 jest nieaktywny Znany na forum

Sagus Piszesz o okulistce,przypomnialo mi sie ze musze sie zapisac na wizyte ,nie wiem jak dlugo sie teraz czeka na wizyte.
    Jak nie to to pojde prywatnie,przydadza sie nowe okulary.
    Jak pisalam Torun tez odwiedze chetnie.
    Bonusia Taborow nie pamietam,natomiast cygani mieszkaja u nas na jednej ulicy .Kiedys grupy kobiet gromadzily sie w parkach obserwujac kogo mozna naciagnac na wrozenie.Nieraz mozna bylo je spotkac w centrum miasta .
    Doczytalam Twoja przygode z kluczami,przyznam ze mialam podobna,z tym ze trzeba bylo zmienic zamek w drzwiach,na szczescie jakby przeczuwajac co moze sie zdazyc rozdzielilam czesc kluczy.
    Pomalu koncze.
    Yoanka Goda
    Pozdrawiam serdecznie,zycze dobrej nocy i milego dnia

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

kawa z widokiem

bo weekend tuż, tuż...

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Anoola ja tez chce takie mrowy i to dużo ich bo cudne niesamowicie , a ja durak martwiłam sie ze Ci stwory zjedza kwiatki .A ja mam własnie taka odmiana bambusa co w ytrzymuje nasze mrozy i nie wymarza a na dodatek rosnie w kępie a nie łazi rozłogami wkoło ale ma juz pewnie z 2,5 metra wysokosci albo i wiecej a wycinam troche na patyki do podwiazywania .
    A co jak w nocy łaze to trza odespac , przecie mi budzik nie dzwoni .
    Jak Ty myslisz ze ja bym miałą tyle siły zeby Ci dołek wykopac to Ty masz dobra wyobraznia .
    Bonusiu u nas tez taka pikna zima to była pół dnia ,a cała reszta to szaro buro i ponuro , jeny jak mnie te szarosci juz bokiem wyłaza , swiatło w chacie prawie c ałe dni palę .
    Optus a w tych skarbach nie było c zegos do zdobienia, teraz maluje te szpule na przewody ,nawet fajnie wygladają .
    Megi no to Ciebie wymeczyło jak tak długo to trwało .A spotkanie w piernikowie by sie zaczeło 22 go sierpnia i wiadomo marszem na Sky way.No bombeczki mi sie udały,a ze ja dzieciuch co lubi swiateczne ozdobki wiec postrojone w chacie .
    Yoanka to leczenie kota to rewelacja , jak ja bym chciała zeby mna sie tak lekarze zainteresowali , po niedzieli ide prywatnie do kardiologa no i ciekawi mnie jak to bedzie bo jak mi jeno powie ze mam sie odchudzac to olewam takie leczenie .

Awatar opty55

No cóż - wszystko u Ciebie duże, to i mrówki muszą mieć odpowiednią wielkość !
    Zaroiło Ci się na Twoich siatkach !
    Konwalie raz posadzone - rozrastają się kłączami - to będzie ich coraz więcej. Może popytaj znajomych, to Ci korzonków odkopie.
    Ja Ci radziłam posadzić trawy wysokie, takie jak miskanty, też zasłonią, a się nie rozrastają. Pewnie - że takich inwazyjnych bambusów nie możesz sadzić !!!
    Megi - to już teraz w kalendarzu termin pernikowa zaznacz, żeby potem co innego nie wyskoczyło.
    Yoanko - to środek dezynfekujący Cie tak zmaltretował ? Jesteś bardzo uczulona na każdą chemię... straszne. Zamiast przyjemności z odwiedzin - to przykre niespodzianki...
    Twój kocio miał to co mój pluszak we wrześniu... tyle że jego ropień sam pękł, czyszczenie tylko było. A smród jest okropny.
    Trzymaj się w tej robocie ! Że też zawsze na Twoim dyżurze takie hocki...
    Pędzę do banku - rachunki czekają.

Awatar opty55

Maniu - kołder ani koszul zdobić nie będziesz, kordonków też nie. Była jeszcze nakładka sedesowa, taka podwyższająca, żeby z wózka łatwiej się przesiadać to raczej nic dla Ciebie... A tylko to dzisiaj z chaty zniknęło.
    A poza tym - wiosna idzie, to do roboty pójdziesz i czasu na zdobienie mieć nie będziesz.
    Też się tymi mrówkami nabrałam... jak czytałam. Dobrze że fotkę wymarałaś !

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    kawa z widokiem

bo weekend tuż, tuż...

Optusiu, czujesz jak pachnie??
    Szkoda ze teraz jest okres upalow i wilgoci bo AZ tak mnie nie ciagnie ale jakbys tu byla to pewnie pojechalybysmy gdzies doopencje pomoczyc.
    Kto pomoczyc to pomoczyc a kto jak na ruskiej prywatce - rozebrac sie i ciuchow pilniwac

Awatar opty55

Anulko - mnie tam pachną rogaliki ! Woda mniej.
    Sama na pewno bym w te fale nie weszła - więc dla odmiany - ja pilnowałabym ciuchów, a Ty poszłabyś się moczyć !
    Kasa zapłacona, jeszcze fotki wybierałam seniorków, którzy w zeszłym roku odeszli, bo trzeba jakąś wspominkową kartę w kronice zrobić. No i zeszło mi do teraz. A że oczy ani myślą o spaniu - to jeszcze trochę posiedzę. Ogrody się nagrały, może jeszcze coś w tv znajdę.
    Mamy powodzenie - 5 gości nas podczytuje !

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Oh Ty lakomczuszku!!! Rogaliki...
    No to posiedzialybysmy obie na brzegu, tak tylko zeby nam fale pisie podmywaly

O pani! Yoana pamietasz jak ja mialalm problem ze swoimi slepkami? Mysle ze to bylo spowodowane psikaniem czegos na bambusy bez okularow ochronnych! Teraz podwujnie uwazam! Bo to zawsze wiatr w oczy wieje, jakas racje to powiedzenie musi miec.
    Ty wiesz ze kto jak kto ale ja wiem ile u weta mozna zostawic! Ale czy mozna patrzec jak sie zwierz meczy? Dorota tez juz rece opuszcza bo Kubus starenki, slepy. W nocy po domu sika i to nie raz a kilka. I szkoda drewnianej podlogi ale skrocic mu zycia nikt nie ma sumienia a on nie chce byc na dworze bo nie przyzwyczajony.
    KCESZ takie mrowy? Mania tyz KCE to moze razem zrobcie se wycieczke!
    Oj Megi, Megi.. wyglada ze masz doswiadczenie w roznych chorobach a nie wiedzialas ze oskrzela trzeba doooobrze wyleczyc? Mysle ze jak pojedziesz do piernikowa to Ci Mania wleje!
    Mania chcesz mrowy? To bierz turystki i wpadnij. Pojedziemy do sklepu i jak bedzie trzeba to jeszcze zamowimy kontener mrow
    To nie laz po nocy. Organizm mozna do roznych rzeczy przyzwyczaic. Ja rozumiem ze jak chlopy pojda spac to sie delektujesz cisza i tym ze nikt nic od Ciebie nie chce ale pamietaj ze sen przed polnoca najlepszy. Pozniej pol dnia pewnie lazisz jak snieta ryba ze o bolu glowy nie wspomne.
    Juz ja Cie wrednoto znam! Jakbys tu przyleciala i zobaczyla ze tyle “pola” lezy niewykorzystane to z rozpedu nawet sasiadom byc dzialke skopala! Albo bys dyrygowala turystkami jak malolatami !
    Opty ja po mojej starszej siostrze blizniaczce dzieciuch, lubie rozne ozdoby i jak juz wleze do Bunnings to zawsze cos ciekawego zobacze.
    Jeszcze nie slyszalam zeby ktos z naszych mial posadzone konwalie. Musze sie u ogrodnika zapytac kiedy beda cebulki lub po prostu zamowic i oni mnie powiadomia kiedy jest sezon sadzenia. Pamietasz? Tam gdzie kupilysmy pasicostam i hibiskusa to jest bardzo fajny ogrodnik, taki rodzinny. Jak sie zamorduje roslinke w 6 miesiecy to da za darmo druga sadzonke.

Uprawnienia umieszczania postów