Strona 548 z 1949 PierwszyPierwszy ... 48 448 498 538 546 547 548 549 550 558 598 648 1048 1548 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,471 do 5,480 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Łatwego liczenia wypłat !

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Chyba drutem kolczastym ogrodziłabym ten ogródek... albo bym nic w nim nie robiła - żeby mi zal roślinek i mojej pracy nie było.
    I tak masz Yoanko świętą cierpliwość.
    Muszę schować to podawanie tabletek i przy okazji odszukać - bo już kiedyś coś podobnego było, ale nie pamiętam, czy takie samo. Uśmiałam się do łez przy czytaniu. Dzięki !
    W południe sprzątaliśmy salę po baletach - część jedzenia była wczoraj schowana do lodówek. Więc dzisiaj wyżerka i wygłupy były, no i podsumowanie - jak się udało.
    Anulka - jak tam wiatry ? Uspokoiło się ? Dzwoneczki wiszą ?
    A co nowego przytargałaś ? Jak nie chcesz pokazać - to chociaż napisz.
    Też do powieszenia ?
    Maniu - dzięki za propozycję paskowanej trawy, już się cieszę. Ale pamiętaj o tej z wiszącymi srebrnikami. Tylko - czy ona jest wysoka ? Bo mnie zależy na dużych trawskach, na moim piasku - i tak będą mniejsze.
    Chyba wcześniej polezę odespać balety. Wczoraj jeszcze dużo po czwartej się kotłowałam. Spałam co prawda do dziewiątej - ale to i tak za mało.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus ta trawa jak mowisz ze srebnikami to chasmanthium no to musze pamietac bo skleroza z e mnie a ona tak dorasta do 80 cm
    ale jak kwitnie jest jak sama widziałąs niesamowicie piekna .Jakby mi ze łba wyleciało to gdzies kiele kwietnia jeszcze huknij na mnie bo wiadomo skleroza nie boli jeno nogi .No mnie tez wal po łozku wieczorem a potem to odsypiam ale juz obejrzałam Montiego .
    Dobre to nagrywanie hehe mozna spac ,
    Yoanka no ja juz nic nie mowie bo mnie by trafiło na miejscu i pewnie juz w wiezieniu bym siedziała bo pewnie gnojkow bym ubiła .
    Nie ma to tamto sadz tarninę w zywopłot jak sie pokłuja na maksa to moze im sie odechce .Podobno cierniowa korona była z tarniny .Hehe kocinek jak widac sprytna bestyjka , hihi a zygał Wam w oczy ???
    A mały wrocił lekko podziębiony , zaaplikowałam mu jakies preparaty ale jak do rana nie minie to go zatrzymam, pewnie jak liczyli kasiore to sie zgrzał bo ubrany był na cebule i to wielką bo u nas ostro wiało i niestety mroz był dokuczliwy z tego powodu .
    Anoola ciekawosc mnie zje ale i tak Ci kawy nie postawie od tego jest tu młode towarzycho i odczep sie od starej siostry .
    Ale i tak jestem z Ciebie dumna ze nastepne kwiatki masz , ale dobre wpływy miały turystki na Ciebie .
    No i Ty dumaj o zjezdzie bo jak widac do piernikowa cała banda kulezanek przyjezdza , oj bedzie sie działo oj będzie .A te Twoje puzle to niedługo przeklnę bo jak w nie wpadnę to wylezc nie mogę i dzis całe popoludnie to przy nich siedziałam okrutnie wciagające chyba odinstaluje je z kompa .

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Optusiu, dziekuje, juz sie policzyly.
    Jeszcze doszlifowac, wyslac do Nowej Zelandii i wziasc sie za raporty, tabelki ale od tego momentu nic i nikt mnie nie goni.
    Mania wredna jestes, nawet sie bawic nie potrafisz!
    A mrowy poszly jak cieple bulki. W jednym miejscu udalo mi sie znalesc 3. Jako zej a mniej wredna od Ciebie (i mniejwaze) to pojechalam w drugie miejsce gdzie tez trzy znalazlam ale jak wrocilam do samochodu i pakowalam do siatki to okazalo sie ze jednej brakuje jedno oko! Oddalam ale w sumie to powinna byc dla Ciebie!!!!! Bo dla wrednej osoby wybrakowana moze byc

Awatar AnekSadek

No nie moze byc!!!!!!

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola przecie my klony absolutnie do siebie podobne to co Ty tak wyzywasz

Awatar AnekSadek

No. wyplaty skoncone, teraz takie nudne zamowienia musze wklepac do system. Nie lubie jak duzo zamowien od tej samej stonki bo to sie nie mysli tylko klupie i bykow mozna narobic. Co prawa rzadko mi sie taki byk trafi ale ta stonka sprawdza moje potwierdzenia i jakby co to wysle maila.
    Yoana “nieprzyjemno” to u mnie wczoraj bylo. Mialam dokonczyc te siatki na patio ale tak “wiuwalo” ze tylko plackowalam przed tv. Za 5 dni znowu weekend to co sie bede spieszyc .
    A moze cos takiego powinnas miedzy trawe wsadzic?

birds...JPG

Raz by sie pokaleczyli to wiecej by nie lazili.
    Opty dzwoneczki dzis po pracy wywiesze. Wiesz, jak ciemno to ja, stara doopa, boi sie wylazic bo moze zgwalca? Zarty na bok. Blisko mam nie dobra dzielnice zreszta stale w dzienniku podaja ze jakiegos staruszka/staruszke napadli we wlasnym domu. Potrzeba mi na stare lata dorobic sie podbitego slepia? Mania by sie pewnie ucieszyla ale ja juz mniej…
    Nie napisze co przytargalam bo nazw nie pamietam. Ale jako ze ta pakuda postawila kawe to jak wroce do domu to pokaze fotke. Takie ladne kolorowe ze nie moglam nie kupic! Oj zle sie ze mna dzieje! Tez do powieszenia. Jedno juz przesadzilam, powiesilam ale chyba za duza donice dalam. Drugie tez przesadzilam w ladna doniczke ale na razie bedzie stalo na stoliku.
    Ja wczoraj poszlam spac o normalnej, znaczy wczesnej porze a dzis cos jakis piasek mam w oczach mimo dobrej nocy.
    Mania cos taka uparta? Tak jak nie dalas sie podpuscic z mrowami a pozniej Ci sie podobaly. Troche humoru na TWOJE stare lata Ci sie przyda. Nie badz taka ponura jak noc listopadowa !
    Puzle byly dla malego a nie dla starej gropy!
    A wiesz, spojrzalam na bilety do Polski. Nawet znalazlam takie co niecale 24 godziny lotu… ale nie, nie jestem gotowa na takie latanie.
    Co sie dziwisz ze wyzywam? A kto Cie wyzwie jak nie blizniaczka? No kto? Czasami jeszcze tylko Yoanka ma odwage !

Awatar AnekSadek

Mania grzeczna dziewczyna wiec obiecana nagroda!

20180115_161416-816x459.jpg

20180115_161432-816x459.jpg

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Witam w nowym tygodniu.
    Słoneczka i jeszcze raz sloneczka chcę!
    Nie lubie tej pory ,wygląda jakby ktos szary koc rozciągnął na calym niebie.
    Dobrze ze nie pada ,mogę perukę ubierac .
    W lutym kupie jeszcze jedną ,tym razem chce ruda .Przyzwyczaiłam się jest wygonie i sluzy zamiast czpki ,lub mocherka
    Wczoraj byliśmy wesprzeć WOSP.Były występy i rózne inne atrakcje.Ludzi mnóstwo ,mieliśmy problem z zaparkowaniem.
    Przy okazji wróciliśmy z mopem ,taki co to reklamują dla osób starszych.

Yoana fajna ta kocia instrukcja
    Kwiatków szkoda ,nie można ogrodzić?czy to teren wspólny.

Maniu ,dzielny Twój ''Mały''
    Bardzo lubie układac puzle w tym laptopie nie mam ,na komputer nadal czekam ....

Opty,miło ze fajnie ubawiłas się i zabawa ogólnie udana

Aniu ,chyba załapałas ''bakcyla'' bardzo fajnego ,kwiatki cieszą oczy jest ladnie i przyjemnie
    Doniczkowe ,to dużo zachodu przy nich nie ma.
    Dzwoneczki tez lubię.
    Sagus,Boniusia ,Goda .
    Wszystkim udanego tygodnia

Uprawnienia umieszczania postów