Strona 551 z 1949 PierwszyPierwszy ... 51 451 501 541 549 550 551 552 553 561 601 651 1051 1551 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,501 do 5,510 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Optus te puzle to płyta z chyba 1000 układanek no to wgrałam sobie i teraz walcze z nimi no a jak sie wpadnie no to trwa i trwa .
    wpierw układałam wieksze a dzis otworzyłam z takimi małymi bzdzikami ze ledwo ułozyłam.U nas dzis padał snieg i wiało paskudnie tak z e nawet nie szlo wyjsc z chaty i dopiero po południu byłam u kardiologa no i wyszłam z wizyty zadowolona bo rewelacyjne pdejscie do czlowieka , no oczywiscie mam schudnąć ale tak to powiedziane ze jeno motywacja wieksza a nie złość .
    Małego kuruję ale jeszcze cos w nim siedzi ale zeby zostac w chacie i kurowac sie to ani gadac sie mozna bo jeno isc i isc
    Anoola no szkoda ze Cie wnerwiłam i wkurzyłam ale szkoda ze Ci nie wyjasnia sprzedawca jak taka roslinka rosnie .Ale itak jestem z Ciebie dumna ze takie pikne kwiatki masz na patio a na drugi rok zakupisz jeszcze wiecej bo w koncu siostra blizniaczka moja jestes i nie ma to tamto musisz pokochac kwiatki.A ja za to bede głaskac Cie po glowce i nawet nie bede wyzywac hihi
    No jakbym nie byla taka s tara glopa to moze jeszcze bym dumała o takiej wycieczce ale teraz z moja kondycja to najlepiej siedziec w domu ale doktor jednak zaleca mi zwiekszenie ruchu własnie po to by schudnąć . Doczytałam ze Opty pojedzie jak Yoanka tyz to moze i mnie by zabrały hehe jak dozyje hehe
    Nutko no taka fucha babc ze trza chodzic na uroczystosci , ja sie ciesze z kwiatka co mi chłopaki kupiły z okazji tego swieta hihi co prawda ja nie babcia ale okazja kazda dobra na dostawanie kwiatkow .
    Jutro mam kolęde , a wpierw spotkanie rodzicow w warsztatach i tak bede ganiac jak durak .

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cześć Dziewczyny
    Właśnie jestem po kolacji dietetycznej i mnie SSIE I tak kombinuję, co by tu jeszcze . . .
    Z kotem byliśmy na rtg, siedem zębów ma do usunięcia Podobno dobrze sobie radzą po ekstrakcjach, koty, nie zęby Na razie antybiotyk i w przyszłym tygodniu ECHO serca do znieczulenia. Wczoraj kot pierwszy raz jechał samochodem, Vet w sąsiednim budynku, hotel też, więc sierściuch zawsze był noszony, a tu z zębami na gościnne występy trzeba było kawałek pojechać. Bał się panicznie, wył, tłukł się , rozwalił transporter, pozrywał pazury do krwi . . . Jak był znieczulony, to mu te pazury przycięli. Jeszcze na ECHO samochodem hrabia pojedzie, ale wcześniej dostanie łagodnego uspokajacza I tak się bujamy ze stworzeniem
    Jutro mam maraton, później sama do zębologa idę, nie może tak być, że kot będzie miał bardziej zadbaną paszczękę. Już i tak stratna jestem, bo ECHO serca nigdy nie miałam

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Mania, bułkę tartą rozsyp i ułóż Sobie rogalika
    Na Australię chcecie nalot zrobić ? Ja tam porządku pilnuję, teraz należy się Anoolce przyjechać

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Antarktyda . . . Wymyśliła

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

I obyś jak najdłużej nie musiała mieć niepotrzebnych badań !
    A koty chyba nie lubią samochodu - moją też tylko raz wiozłam - podobne sensacje wyczyniała, no pazurów nie zdarła, ale jakie wycie w samochodzie było ! Nie zdawałam sobie sprawy - że kot może takie dźwięki wydawać !
    Maniu - no wreszcie z wizyty jesteś zadowolona - ale piszesz tylko o podejściu lekarza, nie o wynikach tego badania. Ale skoro antypody Ci w głowie - to źle nie mogło być !
    No Anulka - zlot się zapowiada ! Tylko Mania to chyba inny termin wybierze ? Bo dla niej 40 stopni - to raczej nic przyjemnego ? Nawet na shoppingi dla ochłody - krzywo patrzy !

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Mani dacie w łeb i się uspokoi. Bez przesady, nie było tak gorąco A jak Was wnerwi, to hmmm..... Może Wam zginie gdzieś w centrum ogrodniczym, albo co . . .

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Mani dacie w łeb i się uspokoi. .

Calkowicie popieram!
    Czy zasluzy czy nie - dla zasady!

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Kwiatki jednoroczne, ale u nas. Skoro Anulka sadzi je pod koniec lata, to niemożliwe, żeby tylko do jesieni kwitły. Na pewno da się przechować przez zimę w garażu - i na wiosnę będą jak nowe !
    Jedna madra! Oooo.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Jakby one były wieloletnie, to by U NAS w mieszkaniu dałoby radę przetrzymać. Ale się nie da. Mania rację ma :-)

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Anoolka, przed ślubem wypada przyszłych teściów poznać, nie ma bata, trzeba przylecieć do Polski !

Uprawnienia umieszczania postów