Optus te puzle to płyta z chyba 1000 układanek no to wgrałam sobie i teraz walcze z nimi no a jak sie wpadnie no to trwa i trwa .
wpierw układałam wieksze a dzis otworzyłam z takimi małymi bzdzikami ze ledwo ułozyłam.U nas dzis padał snieg i wiało paskudnie tak z e nawet nie szlo wyjsc z chaty i dopiero po południu byłam u kardiologa no i wyszłam z wizyty zadowolona bo rewelacyjne pdejscie do czlowieka , no oczywiscie mam schudnąć ale tak to powiedziane ze jeno motywacja wieksza a nie złość .
Małego kuruję ale jeszcze cos w nim siedzi ale zeby zostac w chacie i kurowac sie to ani gadac sie mozna bo jeno isc i isc
Anoola no szkoda ze Cie wnerwiłam i wkurzyłam ale szkoda ze Ci nie wyjasnia sprzedawca jak taka roslinka rosnie .Ale itak jestem z Ciebie dumna ze takie pikne kwiatki masz na patio a na drugi rok zakupisz jeszcze wiecej bo w koncu siostra blizniaczka moja jestes i nie ma to tamto musisz pokochac kwiatki.A ja za to bede głaskac Cie po glowce i nawet nie bede wyzywac hihi
No jakbym nie byla taka s tara glopa to moze jeszcze bym dumała o takiej wycieczce ale teraz z moja kondycja to najlepiej siedziec w domu ale doktor jednak zaleca mi zwiekszenie ruchu własnie po to by schudnąć . Doczytałam ze Opty pojedzie jak Yoanka tyz to moze i mnie by zabrały hehe jak dozyje hehe
Nutko no taka fucha babc ze trza chodzic na uroczystosci , ja sie ciesze z kwiatka co mi chłopaki kupiły z okazji tego swieta hihi co prawda ja nie babcia ale okazja kazda dobra na dostawanie kwiatkow .
Jutro mam kolęde , a wpierw spotkanie rodzicow w warsztatach i tak bede ganiac jak durak .