Strona 574 z 1949 PierwszyPierwszy ... 74 474 524 564 572 573 574 575 576 584 624 674 1074 1574 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,731 do 5,740 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Jestem po rehabilitacji. Przywlokłam się do domu w charakterze ścierki. Leżę i kwiczę.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Jak kwiczysz znaczy dobrze Cie rehabilitowali

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Gdzie jest Anulka ????
    Padła po tej lampce koniaku ?
    Nie stawiam nowej kawy - bo może sok z ogórków lepszy ?

Awatar opty55

Saguś - wyspałaś się ?
    Nie wiedziałam - że też nie jesz śniadań. A dlaczego to takie wielkie przestępstwo ? Dopóki pracowałam - to jadłam, ale teraz - później wstaję, to i później coś jem, najczęściej w południe... Nie uważam, że to tragedia.
    Słoneczko - to tylko z rana było, potem już chmurzyska wszystko zakryły, a po południu białe płatki powolutku spadają. Mam nadzieję, że za dużo ich nie spadnie.
    Dobrze, że ćwiczysz, na podłodze można wiele rozciągających robić, jeszcze po czwartkowych uda mnie bolą... Szkoda, że rowerek taki nieprzyjazny dla Ciebie.
    Yoanka... wymęczyli Cię ? Ale trzeba mieć nadzieję, że będzie dobrze. No kasa na to idzie spora, pamiętam cennik po złamaniu ręki.
    A jak zakupy ? Trafił w rozmiar ?
    Maniu - kawa na działeczce wypita ?
    Niedługo - to łyżki na łyżeczki zamienisz !
    A ja nie chciałam rozpiski nie dlatego, że nie lubię bawić się w deka. Tylko każde "muszę" i "nie wolno" dział na mnie w zupełnie innym kierunku... To musi być mój wybór ! Może być sugerowany, ale jednak mój.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Gdzie jest Anulka ????
    Padła po tej lampce koniaku ?
    Nie stawiam nowej kawy - bo może sok z ogórków lepszy ?
    Kawa, sok z ogorkow mi nie potrzebny.
    Towarzystwo po wytrwalej walce poleglo i spi. Ja wypilam dwa drinki i nie mialam wiecej potrzeby drinkowania.
    W koncu sie odchudzam, no nie?

Awatar AnekSadek

Nutka, masz racje, wszystko we wlasciwych proporcjach a juz na pewno religi i alkoholu
    Kiedys duzo chodzilam, jak jeszcze mieszkalam w stodole ale i tak efektow nie bylo. Co prawda teraz rowerkuje bardziej po to zeby wzmocnic miesnie.
    Opty wczorajasza kawe wypilam ale bez koniaku bo od rana mialam robote. Zaprosilam se gosci to musialam posprzatac, zakupy zrobic, przygotowac co nieco. Znaczy przypomniec sobie jak to dawniej imprezy robilam. Wczoraj tylko na 7 osob ale chcialam za dobrze….
    Zanim zrobilam zalozone prace to zabraklo czasu na klikanie. Teraz towarzystwo spi a ja mimo ze spac pozno, a raczej wczesnie rano poszlam to i tak tylko do 6:30 pospalam. Dobrze ze nie drinkowalam to mala ilosc snu az tak nie boli.
    Bede pisac w odcinkach, bo nie wiem kiedy sie pobudza….

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus na mnie tez diety działają jak plachta na byka ale juz mi sie w glowie ustawiło ze musze schudnąć ze to juz jest moj wybor a narazie ta dieta mi nawet pasuje bo przez te trzy dni to ani chwili głodu nie poczułam a czasem nawet bylo za duzo jedzenia ,a mierzenie proste bo łyzki , kromki, plasterki .A pozatym wiesz ze ja nie z tych marudnych na jedzenie i wsio mi pasuje ,A na dodatek przestałam uzywac sol wiec licze ze tez mi jeno na zdrowie pojdzie .Dzis na działce nie bylismy bo chłopaki mieli swoje plany a bylismy wczoraj i pojdziemy jutro .
    Saga ja pierwsze sniadanie teraz mam o 1o tej wiec bez pospiechu bo tak ustawiono mi diete pod długosci spania .
    A jak Cie tak przydusi jak mnie to Ci zacznie wsio pasowac i nie bedzie tłumaczen , do odchudzania trza dojrzec i nie szukac wymowek bo ja tez wiem jak człek jeno kombinuje zeby nie miec rygoru zywnosciowego, a mi teraz jeno kabanoskow i sera żółtego brakuje .
    Yoanko no mnie te dni to slubny olfenem smaruje bo po tym madejowym łozu to mnie tez wykrzywiło w paragraf.No to czekam na Twoj lepszy nastroj i na zaskoczenie bo wtedy przynajmniej bedzie kopanie w d.... moja grubą .
    I jak ciuchy pasowały dla TDM
    No mam nadzieje ze ten twarog z oliwą ma naprawde dobre działanie .hehehe fochy schowac głeboko i do dzieła .
    Anoola no powinnas po gaciach dostac bo jak Ciebie rano nie było to w nerwacje wpadłam , Ty mnie nie denerwuj bo padne i bedzie po mnie .Jeny a kogo Ty tak zaprosiłas na imprezke ??
    Nutka a Ty sie nie obcyndalaj w klikaniu bo jak sie spotkamy to Ci manto sprawie , i jak Ci zupa smakowała ????

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Spodnie (dwie pary) były zamówione w konkretnym rozmiarze, więc pasują. Nie wiem, czy mnie dobrze zrehabilitował. Bo bolały mnie plecy, a teraz boli mnie WSZYSTKO. . .
    Anoolka, widzę, że musisz się wyszumieć przed ślubem . . .

Awatar opty55

Anulka ! Ty tu nie strasz Kruszynek !
    Kawa potrzebna ?
    Proszę bardzo !

Leniwej niedzieli !

Awatar AnekSadek

Najbardziej mi przykro ze kolejne psy na Ajse warcza i to w jej wlasnym domu. Znowu z reki musialam karmic bo ona chyba sie boi. Juz nigdy jej nic takiego nie zafunduje .
    Opty sama sobie zepsulam to co mi zyczylas. Zyczylas spokojnego weekendu a taki nie jest. Znowu mi bedzie brakowalo godzinek z kawa i sudoku. Dzis tylko jedno zrobilam i pewnie juz wiele wolnego czasu nie mam…
    Tez dzis musze Ajsce gotowac ale jak juz pojadą… jak pojadą…
    Niestety, wczoraj rowerkowania nie bylo…
    Mania no mi kiedys tez mowili ze jem za malo. Ale teraz w pracy na pewno nie dalabym rady z piecioma posilkami. W robocie czesto o lunchy dopiero kolo drugiej sobie przypominam.
    Jeszcze nie przeczytalam tego co mi wyslalas…
    No wlasnie, ja kiedys kupowalam gotowe posilki takie dietetyczne, jak z rozpiski. I tez ciagle myslalam co o ktorej mam zjesc. Chyba po roku na tym wytrzymalam i mnie to znudzilo a efekt? Chyba cos kolo 4 kilo! .
    No z rodziny sie wypisalam a wrednosc widac pozostala…
    Tez Ci mowilam ze masz dla kogo zyc ale mnie nie sluchalas, obcego doktorka posluchalas….
    Yoanka cos taka zla na caly swiat? Popatrz ile jest glodnych ludzi na swiecie
    Uczulenie na zarcie? Tego sie po Tobie nie spodziewalam!!!
    Sagus ja tez mialam lata bezsniadaniowe ale juz od dawien dawna musze rano cos zjesc, ale tylko w robocze dni. W weekendy lubie tylko o kawie siedziec hihihihi
    Tez nie lubie tikajacych zegarow. Ale jak bylam mala to babcia miala bijacy i z kukulka. Nie slyszalam w nocy tego. Ale to tylko w dziecinstwie spalo sie snem sprawiedliwym. Teraz, ehhhh, szczegolnie ostatnia noc zeszla na nadsluchiwaniu…

Uprawnienia umieszczania postów