Strona 582 z 1949 PierwszyPierwszy ... 82 482 532 572 580 581 582 583 584 592 632 682 1082 1582 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,811 do 5,820 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Yoanka no cholibcia taka propozycja sponiewierania to brzmi ciekawie az sie dziwie ze nie chciałąs sprawdzic jak to by wygladało.
    Mi tam nie musisz mowic ile wazysz wazne jak powiesz ile spadło przez tydzien bo to mnie bedzie motywowac .
    Opty no własnie odcinki z aminkami w całej krasie a ja chce w tym roku je siac no ale za 6 tygodni doczekam sie znowu tych odcinkow

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Maniu, nie zapominaj, że ja chcę to CIACHO adoptować.
    TYLKO Łapka !

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Od kiedy to sie nazywa adopcja ????
    Łapka padochła

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Od spojrzenia w SWÓJ PESEL !

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Ajsa sie piękni. Popisze jak wroce.
    Opty dzięki ale jak widzisz - do papierów mam daleko!

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

No kurcze! Niedlugo otworze szkole kucharska!!!
    Chcialam na zrazy ale u rzeznika juz nie bylo chlopakow co by mi ladne plastry ucieli. Ale mieso wzielam i cos mnie napadlo zeby curry robic! Pierwszy raz w zyciu! Tak jak ktos zagra w karty czy ruletke pierwszy raz w zyciu i ma szczescie tak i mi sie cos udalo! Ja piernicze! Pachnie cudnie, piecze jeszcze lepiej (oj bedzie jutro bolalo) A smak ze Hindusi na korepetycje drzwiami i oknami powinni walic!
    No dobra, nachwalilam sie!
    Nuta roznie sie odpoczywa! Bylam z Ajsa u kapania, pojechalam do Doroty zobaczyc nowe kanapy. Podobaja mi sie bardzo a jej tesciowa glupie teksty wlila ze a po co takie drogie, a za duze… Nie, nie za duze, bardzo mi sie podobaly. Dorota ma bardzo duza lawe i zawsze ja krytykowalam. Teraz, z nowymi kanapami wyglada super! Ucieszyla sie dziewczyna bo wie, ze ja prawde powiem.
    Teraz pitrasze. Nie ze musze a bo chce. I do tego szampanika z sokiem gapefruitowym bo za opknem cos w okolicy 35. Niech sie juz ten luty skonczy!!!!!!
    Pewnie w tych komisach meblowych mozna traffic nowe meble co sklep juz nie chce bo stare czyli nie modne a nam wlasnie sie podobaja.
    Sagus Ja zjadlam dwa paczki i wcale nie mam wyrzutow sumienia.
    Jej!!! Juz 10 lat minelo od naszych nocnych rozmow? Bo wraz z Twoim przerwaniem pracy nasze rozmowy przycichly.. a szkoda.
    Zbieraj sie, warto. Wiesz,. Mam nadzieje ze krecac uciekne przed Mania ale chyba nie, ta wrednota jest bardzo zawzieta. Bedzie wstyd bo ona 10 cm, wyzsza….
    Mania tez nie lubie blota sniegowego i dlatego dziwie sie niektorym co z kangurowa na zime do Was leca…
    He he mi tez nikt nie kaze chate ogarniac wiec nie ogarniam, ale mam czysto bo tydzien temu przelecialam a jak mnie nie ma calymi danimi to kto ma mi naburdelic? Ajsa tylko po swojemu rozkopie lozko ale jej wszystko wolno!
    No to jak za trzy miesiace bedziesz chudsza ode mnie to jedna z nas musi odejsc z topiku! Bo albo Ty juz bedziesz odchudzona albo ja sponiewierana moralnie!
    Opty i znowu z papierow nici! No kuzwa, to gorsze od jeza! Juz wole gotowac! Swiat sie do gory nogami przewrocil! Ja gotuje zeby uniknac papierow a przeciez praca z papierami to cale moje zycie! I lubie to!
    Yoana nie rozsmieszaj mnie! Czytajac Ciebie parsknelam a Leanne (dbajaca o futrzaka) spojrzala chyba myslac ze mi sie cos stalo.
    Wlasnie, przyznawaj sie do spadkow a my Cie juz pozniej rozliczymy!

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Jak dobrze ze jesteście!
    Maniu po naszej rozmowie ,sprezylam sie i znalazłam specjalistkę ,pomaga ludziom otylym z chorą tarczycą,cukrzycą i nadcisnieniem .
    Mam adres nr.telefonu .Zadzwonie w poniedzialek oby było jeszcze aktualne...
    Dzis znowu waga w gore Tak jak mówiłas ,cennik wysoki ,ale teraz to tym sie nie przejmuje ,zdrowie najważniejsze z reszta dam sobie rade
    Zostawiam pozdrowienia.

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Nutko mam nadzieje z e Ci sie ułozy z dietetyczką zgodnie ze s tarym powiedzeniem ze kto szuka to znajdzie .No jak bedzie skuteczna dieta to i tej kasiory nie zal że wywalona w błota a tyle juz tych pieniedzy w błoto wywaliłam przy odchudzanie ze mnie do teraz telepie z zalu za kasą
    Yoanka a kulezankom diety to juz nie mogłas podesłac moze by sie wykorzystało.No Łapka to Łapka ale juz drugiej takiej wredoty to na bank nie znajdziesz , co prawda Ty chudłas slicznie to Cie po głowce głaskała ale ja tam mam złe wspomnienia z Paskudą .
    Optus no tyle co s chłudłam to narazie nawet znaku nie widac ale zaparłam sie wiec jest szansa z e ceos bedzie widac , Ja tam nie forsuje sie bo to liche przeziebienie było a dzis juz pojechalismy nakarmic ptaszki bo mi powietrza brakowało ale juz kawy nie pilismy choc gospodarz by wyjatkowo tym zawiedziony .
    A teraz Okupant zmienia mi baterie w kuchni bo zaczeła cieknąć i trza było cos robic .
    Anoola jakos na starosc sie bardzo zmieniasz na lepsze bo i gotujesz dobrze i na dodatek chce Ci sie samej takie smakołyki robic a najwazniejsze ze roslinki hodujesz i to nawet z pewnymi sukcesami .To napisz dokładnie jak te curry robiłas ..Hihi na moje to Ci z decydowanie ten sok grejfrutowy szkodzi hehehe No narazie błota nie ma bo zmarzło wsio i suchą nogą sie chodzi a te kilka stopni na minusie zaden problem .

NO trudno jak mnie wywalicie z forum odchudzaczek to se pojde

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Kawusia na niedzielę

pięknie przybrana - może da spokojnie niedziele spędzić.

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Anulko - trudno, nie masz weny na dłubaninę w papierach - może za tydzień zaskoczysz !
    Wołowinka na pewno smakowicie Ci wyszła. Ale z Ajską się nie podzielisz, skoro taką ostrą zrobiłaś.
    U mnie niestety też takich komisów meblowych nie ma. Są z meblami sprowadzanymi z zachodu - ale to inna bajka. I jak kiedyś ceny były naprawdę okazyjne, to teraz chyba antyki udają, takie drogie.
    Ja też z tego Yoankowego peselu się zaśmiewałam ! Masz Kruszynko poczucie humoru !!!
    Miałam dzisiaj wyjazdowa imprezę seniorkową - ale jestem rozczarowana. Za dużo ludzi, brak zupełnie atmosfery - takie przechwalanie się gospodarzy. Nie dam się już więcej wrobić w wyjazdy do nich... No i jestem po prawie nieprzespanej nocy, to i nastroju dobrego nie mam... Poza tym - prawe oko łzawi mi na potęgę - nie wiem co to może być.
    Może jakiś ferwex wezmę na wszelki wypadek...
    Poczytałam wczoraj ten podesłany materiał - raczej do mnie nie przemawia.
    Poza tym - genetycznie wszystko jest zmienione...
    Nutko ! Brawo !
    Maniu - może jednak pchnij do mnie jakiś przykład z Twojej diety... Bo moja waga, owszem, śmieje się - ale ze mnie !
    Zamiast w dół - to w górę !

Uprawnienia umieszczania postów