Strona 588 z 1949 PierwszyPierwszy ... 88 488 538 578 586 587 588 589 590 598 638 688 1088 1588 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5,871 do 5,880 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Już po wycięciu. Drętwy paszczur i pełno gazików w pysku. Czekam jeszcze na dokumentację.

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Na smutki - kawa też dobra, szczególnie taka ze śniadaniem

Nie smutaś się już pieskami...

Awatar opty55

Nie, to nie Mania wczoraj kawę zwinęła... ona z mlekiem nie lubi...
    Anulko - pewnie pocieszałyście się wzajemnie. Trudne chwile...
    Yoanko - mam nadzieję, że przespałaś najgorsze godziny. Trzymam kciuki - żeby jak najmniej bolało.
    Poczekam na Manię.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus dopiero siadłam bo dzis zaliczałam gimnastyke i tak zeszło a zaraz Domo wiec szybko szybko. u nas wrednie wiało dzis ale zaliczylismy ptaszki a przy okazji jeszcze troche spaceru, staram sie wiecej ruszac bo tak durno licze ze to zwiekszy odchudzanie .Popieram te podwyzszone rabatki na warzywa bo wygoda zdecydowanie wieksza a jak Ty masz pole na takie grzadki to tylko robic .Posiałam do doniczek aminka egipskiego , pewnie pamietasz bo w poprzednich odcinkach o nim mowił Monty , sprowadziam z netu bo w ogrodniczych nie widac .
    Anoola no zal Kubusia ale juz mowiłas ze bida z niego juz była a Dorotka przezywa
    Ty mnie nie strasz bo ja juz w takim wieku z e trudno mnie nastraszyc ,Za duzo prawdziwych kłopotow na głowie tak ze nie bede marudzic na kolezanki ze nie klikają .No własnie ja tam kawy z mlekiem nie pijam i to jeszcze goracej , olewam ją .Prędzej bym sie na tosta rzuciła ale naarzie głodu nie czuje i jakos jedzenie za bardzo nie woła.
    Yoanka pogadamy jak bedziesz w moim wieku bo na bank bedziesz jeszcze bardziej jadowita niz ja A po głowce pogłaskam jak sie zameldujesz ze 10 kg mniej na wadze O rany to takie małe cos z zagramanicy trza sprowadzac , ja jakos juz zupełnie nie mam ciagu do bizuterii a przecie kiedys bardzo lubiłam i nosiłam .
    A teraz co za procedury bedą w paszczęce ???

Awatar opty55

Szuka Cie i czekam - a nie zauważyłam, że się nowa strona zrobiła...
    Mnie gimnastykę na czas ferii zawiesili, tak że dzień na doopie spędziłam. Pogoda nieciekawa - to się nigdzie nie wybierałam. Jutro muszę - bo dla seniorkowa wyjazd do Wilanowa zaplanowałam w maju, więc trzeba transport zamówić i z przewodniczką się dogadać.
    Masz zacięcie na te aminki !!!
    Widzisz - jedni kwiaty z internetu, a inni biżuterię sprowadzają !
    Spadam oglądać kwiatki !

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Mania, bo w polskich sklepach stacjonarnych nie ma wyprzedaży , w pandora.net tylko, i przesyłka darmowa. Można trafić na duuuże zniżki. Ale na platypusa nie trafiłam. . .
    Aminki egipskie dokładnie w necie oblukałam, i pamiętam - takie są w pobliżu kolejki, gdzie Anoolka samochód stawiała. Taki spory plac i na nim dużo tych kwiatostanów było. Myślałam, że to koper włoski, ale zapach był inny. A tu proszę - aminek.
    Szwy w pysku jeszcze ciągną nieprzyjemnie. Nie są wchłanialne, za 7-10 dni mają być zdjęte

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Yoanka a jak mozna jesc z takimi szwami czy Ty przypadkiem nie wymysliłas takiej metody na odchudzanie .No aminki pikne są , mnie te białe baldachy zauroczyły niesamowicie i w ogrodzie to nawet marchwnik mam przyciagniety z pola i popikowany ,w tym roku juz licze ze sie sam nasiał /Te białe baldachy wiosną w duzej ilosci wygladają niesamowicie

Awatar opty55

Programy obejrzane. Takie mogłyby co wieczór być nadawane !
    Rany, Yoanka !!! Gdzie Ty tam aminka widziałaś ? Ja jednak jestem mało spostrzegawcza....
    Co do nieprzyjemności której doświadczasz - Mania ma rację ! Na odchudzanie na pewno to wpłynie.
    Mam nadzieję, że jutro na maratony nie pędzisz, tylko spokojnie w domu się "rehabilitujesz" ?

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Yoana Dorota dziekuje…
    Drętwy paszczur = TDM sie cieszy bo pewnie cisza w domu.
    Opty psiurki przeciez najlepsze, najwierniejsze przyjacioleczki…

Sorry ale mam humor pod zdechlym Azorkiem...
    I jak to powiedzenie dzis do mojego samopoczucia pasuje....
    Konik szuka malego kumpla i ja na nowo jak mrowka orgazm przezywam bo moje dwie byly dluzej razem i bardziej razem, przynajmiej na poczatku.
    Kubus z Koniliem tak sie nie dogadywali bo Kubus juz wtedy byl slepy a Konik chcial sie bawic.

Awatar opty55

Może widok humor Ci poprawi

Przecież wiesz, że jak nie masz wpływu - to nie należy się przejmować....

Uprawnienia umieszczania postów