Strona 59 z 1949 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 559 1059 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

No, Kruszynki, OD OPONY DO IKONY ! Jeszcze za Łapką zatęsknicie . . .

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Późno dziś trochu jestem , bo się na filmie zatrzymałam
    Ale ŁADNEEEE JAJCA Maniu dasz radę i nie krochmal , że badziewiaki robisz ! I kawy ładne - ojejuniu

Ano Yoanko pewnie oprócz tej pasty moja siorka musiała dojadać, nie ma bata . Ale cukier miała wzorcowy (przy zdiagnozowanej , od lat leczonej cukrzycy) - to mnie trochę dziwi.Cierpliwa była bardzo i pilnie te pastę robiła ...mi to nie smakowało A ja to w ogóle jakoś nie mogę ustawić się do naszego jedzenia. Mięcho odpada...ratuję się jarzynami na parze - ale głodna nie jestem .Za wcześnie by tej szklanej cholery na chacie poszukać...pewnie zakurzona mocno a miałam dbać o WAGĘ - to znaczy przecierać z kurzu Urządzenie obejrzałam - fajne - jeno dostawców mieć Ja uwielbiam czarnuszkę - ostatnio dosypałam do tego chleba od Nutki - no musiałam się pilnować bo zeżarłabym cały. A mniejszy zrobiłam . Może w sobotę się pobawię

Anoola - no ja bym wolała na Twoim miejscu ten HP. Nie wiem czy to dobra firma Lenovo - ponoć tak, ale mało miałam z tym sprzętem do czynienia. Noż kurde - napisałam Ci - chcesz to kupuj nową chatę i spełniaj marzenia. A jak na niej chcesz jeszcze kasiorę trzepać to tym bardziej

Bonusiu co Cie tak malutko ?

Opty - fajnie, że sobie ćwiczycie - w grupie zawsze raźniej a jeszcze jak fajna "prowadząca" to tym bardziej Nas tylko naumiała przez 10 dni i do chaty - samemu "dorciować". No i też to robię - najgorzej i najtrudniej to jest ....zacząć. Później już lżej.

Nutko dziękuje za nazwę herbatki - zapisałam. Ostatnio pije jakieś fajne herbaty z imbirem , zapomniałam jak się nazywają , w każdym bądź razie kupuje je w Rossmannie Skończyła mi się najpyszniejsza herbata od mojej D , ale tu takiej nie ma. Nie piłam lepszej. A i u Niej już tej herbaty nie ma , bo Angole robią ją tylko na zimę .

Jak ten czas leci !!!!! Nie wiem kiedy przeleciał styczeń Jutro piątek - nie gwarzyłam ze Ślubasem czy sie wybieramy w góry - chyba - nie, zresztą nam nie wiele trzeba gwarzyć.
    Rano pędzę - to znaczy wlokę się do Mamuś , a później się zobaczy ! Miłego weekendu.
    Ostatnio edytowane przez Saguś ; 02-02-2017 o 23:25

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

Dalam ciala!!!!! No bo zamiast wprowadzic zamowienie na ten rok to kliknelam 2019! No i nikt nie “widzial” zamowienia w systemie.. no coz…nie myli sie tylko ten co nie pracuje
    Yoana masz garaz lub “cus” zeby Opty mogla rzepak wykiprowac? Ja uzywam tyle oleju ze nawet czytac tych strachow nie bede Zreszta mozesz mi w skrocie na skype powiedziec o co chodzi hihihi No wlasnie, tyle do zrobienia (i zobaczenia) na tym swiecie a Ty czas na wyciskanie oleju marnujesz! Chyba masz za malo dyzurow
    Ja se jajcow nie robie, Manie od artystkow wyzywam ino
    Nutka Ty jedna jestes po mojej stronie jak o chate chodzi! Emotki z serduszkami? Jak klikniesz na “more” to bedzie wiecej, juz Ci Aska pisala.
    more.JPG

Bonusia na pieski gwizdne lub otworze lodowke i sie znajda, nie ma strachu
    Mania e tam, ja nie mam za duzo ozdob i wcale jak w sklepie nie wyglada… Troche psich zabawek rozrzuce i zaraz po domowemu sie robi
    Opty dzieki za kubaski… dzis mam nastepny zakrecony dzien… nie wiem kiedy to sie skonczy. “Straszylam” naczelnego emerytura a ten mi na to ze przede mna wiele lat.. ze w domu bym sie nudzila. Troche racji ma ale ja nie chce pracowac w takim zapi…lu!
    Sagus ja tez kurz z wagi zcieram. Trudno, jestem jaka jestem!
    No ja tez bardziej za HP jestem…
    No wiesz, jakby do mnie nagle odzyskani “znajomi” chcieli wpadac to od razu bym powiedzila ze jestem biedna emerytka a posciel prac trza, prad tez kosztuje! A jak sie nie podoba to tam, kawalek dalej jest hotel… A co, ja juz sie pozbylam skrupulow co do znajomych
    Załączone miniatury Załączone miniatury Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal-more.jpg  
    Ostatnio edytowane przez PsiaMac ; 03-02-2017 o 04:58

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

chcialam wyjsc z tego balaganu szybciej i co? Ano nie udalo sie....
    (_)> (_)> (_)>

Goda_44 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilno

zalapalam sie na Anoolkowa kawe, dzieki
    anoolko, a co to za program ktory pozwala wpisac jeszcze nie istniejacy rok?
    pozwolilo potem Ci naprawic bez wiekszych klopotow?
    Ale Yoanka sliczne te jaja pokazala
    co do badziewek roznych po domu, to chcialabym ich pozbyc sie, ale nie umiem
    mi jak najbardziej pasowalby taki minimalistyczny styl, no moze tylko wiecej roslinek
    ale im mniej mam miejsca, tym wiecej mi sie uzbiera roznych nie potrzebnych, drobnostek
    ktore szkoda wywalic
    no i nijak nie moge pozbys sie ksiazekchetnie oddalabym przynajmniej w jezyku rosyjskim
    ale nie znajdjue takiej szkoly, ktora chcialaby chociazby zbiory zabrac
    No i pochwale sie, mam juz swoj "rozumny zegarek" , widze, ze jak do tej pory zrobilam 1990 krokow,
    prawie 1.5 km i puls 65, no i najmniej optymistycznie spalilam tylko 33 kcal
    pojde sobie pochodzic po schodach
    Opty fajnie, ze macie dobra trenerke, bo dla mnie to ma najwieksze znaczenie
    Widze, ze wiele dyskutowaliscie o oleju, nic nie powiem na ten temat,
    bo kiedy zaczynam o tym myslec, to faktycznie moglabym jesc tylko warzywa, ktore sama wyhodowalam
    i to jeszcze myslec, czy sasiad jakims paskudstwem nie pryska i do mnie nie doleci?
    aha ...jeszcze jak na ziemniaki napadnie stonka (nie ta co u Anoolki ) to i my musimy czyms ratowac sie
    bo inaczej nam nic nie zostanie
    wczoraj w pracy z samego rana zdechl moj PC, to dzis mam "nowy" hehe...chyba z trzecich rak...
    czy kiedys zasluze na nowy? taki jaki mialam w swojej pierwszej pracy? wtedy to najlpesze PC otrzymywalismy my
    no ale poejmnosc dysku ma 4 razy wieksza, bede mogla nie tylko zdjecia chomikowac
    z tym odpoczynkiem latem, to u mnie trudno, jak nie posieje ja, to mama, a jak ja moge jej nie pomoc
    potem to wszystko uprawiac? co bede patrzec jak ona po polu w sloncu pelza?? i co najdziwniejsze, kiedy byla zdrowa,
    to nigdy nie uwazala tak na chwasty, teraz ma jakiegos bzika na ten temat
    tzn, jak ni kombinuje, to i tak faktycznie ziemia orna bedzie obsadzona, tylko moze inny asortyment bedzie
    dobra znikam do pracy, wszyskim milego dzionka
    Anoolka mam nadzieje, ze twoje upaly sie skoncza

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    OD OPONY DO IKONY !
    Świetne!U mnie wprawdzie z ikoną będzie trudno bo mój efektowny punkt centralny to pupa ale oponka w pasie skrywa spore możliwości
    Anoolko
    nie dziwię się,ze się zakochałaś w tych wnętrzach.też uwielbiam przestrzeń ,światlo, minimalizm,moglabym tam zamieszkac zaraz.
    W sprawie ozdób w domu to u mnie nieustanna walka postu z karnawałem.Ja wszystko chowam a niewidzialna ręka(dobrze mi znana) wyciąga....
    Joanka
    podziwiam za oleje.Ja z frakcji masła mojego ukochanego.I ono chyba z wdzięczności za tę milość jako jedyne zupełnie mi nie szkodzi.Albo dobrze się maskuje...Za to oleje wcale się sie kryją i nie dają o sobie zapomnieć przez 3 dni
    Tak tu wskoczyłam,ale co się zamierzam żeby coś napisać to ilość mnie przerasta.Trochę mnie zmogła choroba,trochę inne obowiązki,ale jestem już na prostej i bardzo bym chciała uczestniczyć w życiu tego super wątku
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Goda chyba kazdy system pozwoli ma wpisanie daty z przyszlosci. Gorzej z przeszlosci ...Jakby co to u nas w pracy jest SAP. Oczywiscie ze moglam zmienic date dostawy, to zaden problem.
    Ksiazki sprobuj do jakiegos domu opieki… lub szpital.
    Ja tez mam dosc stary PC ale od nowosci. U nas co kilka lat wymieniaja wszystkie na nowe bo przeciez my RENTUJEMY sprzet. Nie wiem kiedy znowu beda wymieniac ale jak sie w miedzyczasie komus zepsuje to zwykle wysyla sie do naprawy. Czasami (najczesciej) po naprawie jest gorzej.
    Moje upaly nie skonczone. Luty daje popalic ale co tam, mam klime
    Gruschka no to najlepszy sposob – jak cos chowasz to tak zeby niewidzialna reka nie znalazla. Ja mieszkam sama wiec nie musze sie martwic niczym i nikim.
    Mysle ze z choroba na dobre sobie poradzilas i wyobraz sobie ze mile nam bedzie Twoje uczestnictwo w naszym paplaniu… bo ONE i tak nie chudna! Zreszta ja tez nie, zobacz, nawet mi kawy nie postawily wiedzac ze na weekend ja szybko sie tu pojawiam

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

A oto moje skarby, nowym aparatem sie bawilam, zreszta

DSCN0058.JPG

DSCN0060.JPG

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Gruschka, ja też lubię masło, ale do sałatki jego nie dodam . . . W życiu tego wątku uczestnicz, jak najczęściej, widzisz, towarzystwo do odchudzania leniwe, oj, leniwe.

Goda, NIE MA PRODUKTU niepryskanego, taka prawda. I jeszcze GMO. Miłej zabawy ze smartwatchem A amplitudę tętna mierzy ?

Anoolka, teraz wiem, na co Ci dwa garaże ! Na NASZ rzepak ! Przyszłościowo myślisz

Saguś, dziś zaczęłam naszą dietę. A właściwie od jutra zacznę. Wagę TRZYMAM . W szafce Ściskaj za mnie kciuki. I nakop mi do rzyci, bo ćwiczyć mi się nie chce. Jak tylko pomyślę o ćwiczeniach, to od razu kolano mnie napiernicza, a ścięgno ! Te to dopiero daje popalić !

Sorry, tak expressem, ale znajoma była, musiała się wypłakać, trochę ją pocieszałam , no i dieta poszła się bujać. A mi palce po klawiaturze się ślizgają . Ale wiadomo, strapionych pocieszyć . . .

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Co za wołanie o kawę, wolne masz, to se poświętuj ! Ogonki przesłodkie !

Strona 59 z 1949 PierwszyPierwszy ... 9 49 57 58 59 60 61 69 109 159 559 1059 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów