Strona 617 z 1949 PierwszyPierwszy ... 117 517 567 607 615 616 617 618 619 627 667 717 1117 1617 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,161 do 6,170 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

bo165-xl.jpg
    Optusiu Kochana..wszystkiego najlepszego i najpiękniejszego na dalsze długie lata życia!
    Dużo zdrówka i pomyślności!

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

alkoholu-jedzenia-st%u0025C3%B3-14853409.jpg
    Dziękuję dziewczynki za miłe życzenia!
    Proszę poczęstujcie się czym chata bogata!
    Załączone miniatury Załączone miniatury Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal-1200970_poczestunek.jpg  

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Mniam.... aż się głodna zrobiłam ! Pięknie wyglądają te przekąski.
    Saguś ? Wylazłaś z szafy, żeby tylko życzenia złożyć ? Oj, nie bądź taka ! Do wiosny tylko kilka dni !
    Imieniny miała w seniorkowie - baaardzo liczną "rodzinę miałam. A że była jeszcze Krystyna - więc było wesoło i do domu nie chciało się wracać.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

No i takie smakołyki dla odchudzaczek stawiac to juz zupełna herezja .Moja kumpela zaczeła diete ustawiona przez dietetyka a ze dolegliwosci sporo wiec kupa ograniczen no i piskała mi ze takie to wsio suche , no napewno suche bo sosikow juz napewno nie znajdzie a rozpisce .
    Ale Solenizantki pikne jedzonko wystawiły a i popitka tez mniamusna .
    Nutko Ty nawet nie mysl ze mogabys nas zawieść bo wiadomo ze manto bys dostałą okrutne.
    Anoola od kokietowania to młodsza siora jest bo ja starowina juz jeno prawde mowie .Ale sie wnerwiłam dzis bo dwa dni temu wytarłam parapet na balkonie a dzis szary zupełnie bo naprzeciwko budowa leci a ze sporo rozbiorki to ten biały pył lata po okolicy a jakby okno myc to zupełnie nie ma sensu .Popatrzylam na maszynkę ale znalazłam na 1,2 kg produktu a czy są wieksze /
    Optus na ja dzis po gimnastyle ledwie dycham i tak jeno spogladam zeby w poziom isc a tu jeszcze kolacja nie zjedzona ,Na działce bylismy chwile ale mokro na trawnikach dalej w rednie a to naprawde mrozy zapowiadają .
    No własnie staroswiecki gust bo tyle piknych serwetek w kwiatki i ptaszki mam a tu jakies kreski szaro bure sie podobają , ale wiadomo młodzi to młodzi my tez kiedys jakies paskudztwa lubiłysmy .

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Roznosci na stole a ja tylko posprzatac moge bo kto pozno przychodzi (ja) sam sobie szkodzi...
    oj, kawy nie widze

Awatar opty55

Maniu - a co by się stało, jak byś tej kolacji nie zjadła ?
    Wiem, wiem, pilnie rozpiski przestrzegasz. Tak tylko pytam !
    Grubasy są na TLC.
    A z gustem - masz rację ! Jak sobie kupiłam zestaw obiadowy z ciemnobrązowej ceramiki - to tata zaniemówił... Nawet nie komentował, że to dla pa na miski się nie nadaje.
    Anulko - myślałam, że skoro tyle różności po oczach bije, to coś sobie ściągniesz.
    Ale skoro chcesz kawę - to proszę bardzo !

Awatar opty55

Komputer mi się zrestartował - i długo trwało, nim się wszystko załadowało.
    Wkurzające są te aktualizacje.

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Żeby nie było, że ja tylko z gębą na żarcie, Bożenki moje Kochane

W Księdze Imion napisali :

Pochodzenie imienia Bożena

Bożena to imię pochodzenia starosłowiańskiego, oznacza: obdarowana przez Boga lub darowana od Boga.

Rodzina i miłość

Nie jest to kobieta rodzinna. Umiłowanie zmian, podróży i życia towarzyskiego nie dają jej możności odpowiedniego zajęcia się rodziną. Nie przykłada wagi do przyziemnych obowiązków, ale gdy zachodzi potrzeba potrafi zadziwić otoczenie zaradnością i wytrwałością. Lepiej pozwolić jej na zmiany niż patrzeć, jak robi się zgryźliwa. Jeśli trafi na pełnego inwencji partnera – zdecydowanie pomoże mu w interesach i przyczyni do sukcesu. Prawdziwa miłość jest w stanie zatrzymać ją w domu. Należy jednak zostawić jej możliwość odbywania wielu podróży, aby zaspokoić jej fascynację światem – ostatecznie mogą to być wspólne wypady.

Imieniny Bożeny

Bożena imieniny obchodzi 13 marca.
    Najbardziej popularną datą obchodzenia imienin Bożeny jest 13 marca.

Życie towarzyskie

Bożena jest wybuchowa i lubi dużo gadać – na pewno powtórzy każdą plotkę i podchwyci każdą sensację. Jej życie również jest pełne nieoczekiwanych zwrotów akcji. Należy przy tym pamiętać, iż jest nieugięta, pozbawiona litości i wszelkich skrupułów – lepiej nie wchodzić jej w drogę i nie przyczyniać się do jej porażek. Mimo to Bożena nie narzeka na brak przyjaciół, jest osobą szczerą, życzliwą i potrafi docenić każdego ze znajomych. Nikt nie czuje przy niej skrępowania, ponieważ jest bardzo komunikatywna. Bożena żyje z rozmachem i fantazją – co dodatkowo dodaje jej uroku.
    Praca i kariera zawodowa

Bożena to energiczna i zaradna kobieta. Potrafi zorganizować sobie czas, zwłaszcza gdy potrzebuje go na przejrzenie prasy, obejrzenie serialu w telewizji lub spotkanie z przyjaciółmi. Stawia na dobra materialne, ale swój sukces bardziej opiera na znajomościach i współpracy z wpływowymi ludźmi, niż własnym zaangażowaniu. Nie nadaje się do piastowania wysokich stanowisk, ponieważ nie potrafi długo przebywać w jednym miejscu. To jednak żaden problem i żadna przeszkoda – taki ma styl życia i tak jej pasuje. Jest za to wspaniałym współpracownikiem wszędzie tam, gdzie akurat się znajdzie.

Predyspozycje zawodowe

Dla Bożeny najlepszymi zawodami są: nauczycielka, prawnik, bizneswoman i handlowiec.

Patroni Bożeny

Brak
    Odmiany i zdrobnienia imienia Bożena

Bożenka, Bożana, Bożechna, Bożna
    Formy obcojęzyczne

Bozena, Bozana, Bozina (ogólnie przyj. formy)
    Nazwiska pochodzące od imienia Bożena

Brak
    Znani imiennicy

Bożena Dykiel – aktorka
    Bożena Krzywobłocka – historyk sztuki
    Bożena Targosz – prezenterka telewizyjna
    Bożena Walter – dziennikarka

Pochodzenie imienia Bożena

Bożena to imię pochodzenia starosłowiańskiego, oznacza: obdarowana przez Boga lub darowana od Boga.

Rodzina i miłość

Nie jest to kobieta rodzinna. Umiłowanie zmian, podróży i życia towarzyskiego nie dają jej możności odpowiedniego zajęcia się rodziną. Nie przykłada wagi do przyziemnych obowiązków, ale gdy zachodzi potrzeba potrafi zadziwić otoczenie zaradnością i wytrwałością. Lepiej pozwolić jej na zmiany niż patrzeć, jak robi się zgryźliwa. Jeśli trafi na pełnego inwencji partnera – zdecydowanie pomoże mu w interesach i przyczyni do sukcesu. Prawdziwa miłość jest w stanie zatrzymać ją w domu. Należy jednak zostawić jej możliwość odbywania wielu podróży, aby zaspokoić jej fascynację światem – ostatecznie mogą to być wspólne wypady.

Imieniny Bożeny

Bożena imieniny obchodzi 13 marca.
    Najbardziej popularną datą obchodzenia imienin Bożeny jest 13 marca.

Życie towarzyskie

Bożena jest wybuchowa i lubi dużo gadać – na pewno powtórzy każdą plotkę i podchwyci każdą sensację. Jej życie również jest pełne nieoczekiwanych zwrotów akcji. Należy przy tym pamiętać, iż jest nieugięta, pozbawiona litości i wszelkich skrupułów – lepiej nie wchodzić jej w drogę i nie przyczyniać się do jej porażek. Mimo to Bożena nie narzeka na brak przyjaciół, jest osobą szczerą, życzliwą i potrafi docenić każdego ze znajomych. Nikt nie czuje przy niej skrępowania, ponieważ jest bardzo komunikatywna. Bożena żyje z rozmachem i fantazją – co dodatkowo dodaje jej uroku.
    Praca i kariera zawodowa

Bożena to energiczna i zaradna kobieta. Potrafi zorganizować sobie czas, zwłaszcza gdy potrzebuje go na przejrzenie prasy, obejrzenie serialu w telewizji lub spotkanie z przyjaciółmi. Stawia na dobra materialne, ale swój sukces bardziej opiera na znajomościach i współpracy z wpływowymi ludźmi, niż własnym zaangażowaniu. Nie nadaje się do piastowania wysokich stanowisk, ponieważ nie potrafi długo przebywać w jednym miejscu. To jednak żaden problem i żadna przeszkoda – taki ma styl życia i tak jej pasuje. Jest za to wspaniałym współpracownikiem wszędzie tam, gdzie akurat się znajdzie.

Predyspozycje zawodowe

Dla Bożeny najlepszymi zawodami są: nauczycielka, prawnik, bizneswoman i handlowiec.

Patroni Bożeny

Brak
    Odmiany i zdrobnienia imienia Bożena

Bożenka, Bożana, Bożechna, Bożna
    Formy obcojęzyczne

Bozena, Bozana, Bozina (ogólnie przyj. formy)
    Nazwiska pochodzące od imienia Bożena

Brak
    Znani imiennicy

Bożena Dykiel – aktorka
    Bożena Krzywobłocka – historyk sztuki
    Bożena Targosz – prezenterka telewizyjna
    Bożena Walter – dziennikarka

Przysłowia i powiedzonka

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

No i co ? Zgadzacie się ? Mi w większości do Was pasuje

Jeszcze kffiotki i prezenty, i mogę KONSUMOWAĆ Ja tam mam dyspensę, i tak strenuję . . . Kiedyś

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Uprawnienia umieszczania postów