362Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Dzisiaj byłam na rehabilitacji, kurcz mnie w stopę złapał, CIACHO błyskawicznie rozmasowało. I teraz się zastanawiam, GDZIE ten kurcz powinien mnie złapać następnym razem . . .
Nie ukrywam, na podpowiedź Mani liczę, Ona ma zawsze najlepsze pomysły
-
Yoanka cholibcia nie wypada mi juz nawet powiedziec gdzie nastepnym razem skurcz powinien Cie złapac bo to juz w moim wieku takie gadanie nie uchodzi .Buziulke po ortodoncie . chyba on nie w dupencji grzebie .No Bieszczady z chłopem to zupełna masakra mi starczy juz i moje piernikowo , jak zamilkne znaczy zamkneli mnie albo w wiezieniu albo w wariatkowie .A wiosny narazie ani widu ani słychu , dzis zebrałam z balkonu wszystkie dekoracje bo pierwiosnki łebki rowno pozwieszały a w chacie juz sie usmiechają , tylko ruszyc juz sie nie mam gdzie bo w kazym kącie donica ,
Optus no Azja leciała a na dodatek ogladam wsie nagrane Daleko od miasta i wywalam bo boje sie zeby znowu mi dysk nie padł .No u nas wredny przejmujący wiatr jest i dzis jak szłam po małego to widziałąm ze kiele domow ostro ponakrywali rabatki a ja juz widze jak mi wymarzają magnolie bbuuu No to musiało u Ciebie byc niezle jak nawet z pluszakiem sie pobawiłąs .A u nas na ryneczku było juz kupe stoisk z kwiatkami a bratki normalnie powalają urodą .
Anoola i co zasnełas w koncu ??Udanego wyjazdu nad ocean z yczę .No własnie Yoanka dobrze mowi ze mozesz w mini chodzic i zadac podwyzki hehe , jak sw wspomne te Twoje nozki to hoho wiele młodych moze marzyc o takich .
-
Mania - masz zadanie ! Ja tam się tylko domyślam, gdzie ten kurcz powinien się umiejscowić...
A odcinki daleko od miasta - dalej Ci się podobają ? Ucieczki jakieś spróbowałaś ?
Saguś wołam i wołam... może telefonicznie trzeba ją zmotywować ?
-
Oj, Maniu, a ja tak na Ciebie liczyłam ! I nie piernicz, że Ci nie uchodzi, texty masz lepsze, niż niejedna nastolatka ! Buziulka i spadek wagi jednym tchem było, więc myślałam że to o doopencję chodzi
Jeszcze raz pomyślałam o tych Bieszczadach z chłopem osobistym. . . JEZUUUU !
-
Opty, sama widzisz, Mania olała. Taka niby DAMESSA. . . Nie uchodzi . . Akurat !
-
Optus ja tam wiem gdzie ten skurcz powinien byc ale nie wypada mi tego głosno mowic .Ucieczki jeszcze nie poprobowałam tyle co tam kiedys obejrzałam ale od dawna nie .Teraz za duzo jest tego z gory bo jeszcze Japonie znalazłam
No własnie tez sie martwię o Sagus bo juz za długo nie klika
-
Yoanka Ty mnie tu nie wyzywaj wwrr bo Ci powiem ze skurcz cipki najlepszy by był 

-
Dzieki za kawe.
Z lozka wstalam zmeczona
ale wstalam.
-
O cholerka ! Takiego skurczu to jeszcze nie udawałam
Tylko jak to się ma do moich planów ADOPCYJNYCH
-
Jakeś zmęczona, to się jeszcze połóż