Strona 626 z 1949 PierwszyPierwszy ... 126 526 576 616 624 625 626 627 628 636 676 726 1126 1626 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,251 do 6,260 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Aniu ,jedzonko super ,a jeszcze bardziej widoki .Tesknie za latem ,za morzem .

Nie wiem jak to wszystko sie ułoży .Planujemy wczasy z rodzinką w Turcji ,ale to dopiero jesienią , jak zdrowie pozwoli.

Sagus u nas tez biało .

Wczoraj jechaliśmy po prezent urodzinowy do Katowic .Drogi na autostradzie bez śniegu ,całe szczęście ,mamy letnie opony .
    Potem bylismy na obiedzie ,tez smakowity ,tylko porcja malutka

Optus ,trzeba trochę optymizmu inaczej nie da rady Mnie ratuje to ze jestesmy we dwoje i nawzajem sie wspieramy ,pomagamy ,zawsze to raźniej.

Jutro jedziemy do córki zajac sie wnusia ,Ona z wnukiem jedzie do Warszawy na badania.
    ManiuYoana
    Milego wieczoru wszystkim Kruszynkom

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Nutko STO LAT STO LAT i tez przepraszam a tam myslałam o co chodzi w tych telefonach i doszłam do w niosku z e to w sprawie komisji

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

no tak...
    trzeba jakiś przypominacz zainstalować , bo własna pamięć to już niestety bylejaka...
    Nutko - spełnienia wszystkiego co sobie zaplanowałaś !
    I jeszcze duuużo zdrowia - żeby te plany zrealizować !

Awatar opty55

A ja o tej wzmiance o telefonach, to pomyślałam, że może to jakaś "norma" dzienna...
    Anulko - smakowitości na tym podwójnym zestawie ! A ilość !!! Nie dziwię się, że nie dałyście rady.
    Fotkę bym rozpoznała, bo "znaki szczególne" były bardzo widoczne - ale widać jaki ze mnie leniwiec - i nie chciało mi się w swoich fotkach grzebać.
    Koło lodowe jeszcze dzisiaj stało, ale już się mocno pociło w promieniach słońca.
    A dla ochłody - to lodziki z pudełka, fotka nic Ci nie da.
    Polazłam dzisiaj też na spacer, było o wiele cieplej, nie wiał wiatr. A jak skręciła do lasu - to musiałam się rozpinać - takie ciepełko w lesie.
    Ale do 39 - to jeszcze daleko !

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

U nas dzis jako tako wiec kawunia na działce i spacerek w drodze powrotnej no i kilka gałazek brzozy przyciagnełam i piekną gałąż lipy i tak mysle ze bedzie ładnie wygladala z jajkami powieszonymi na gałazkach .
    Nutko ale smakowity poczestunek a tu odchudzac sie trzeba a nie objadac .Ja mam taką podpowiadaczke uroczystosci forumnowych a Ciebie musze tam dostawic zeby nie było takiego wstydu ze sie zapomina o imprezce .
    Jeny ile nas było kiedys na forum a najbardziej serce boli jak widzę Zimorodka szkoda dziewczyny
    Anoola to dałas plame zapominajac o Nutce bo tylko Ty chyba masz na oku rozpiske z imprezami .
    I co leniuchowałas cała niedzielę i mam nadzieję ze Yoanka Ci troche kregosłup wyprostowałą
    No i tak nalezy Ci sie pogłaskanie po głowce za to ze choc czesc roslinek przezyła i nie wszystkie padły bo czasem te jednoroczne sa takie jakies niewytrzymałe i padają , jak tak co roku bedziesz sadzic kwiatki to sie w koncu naumiesz sie nimi opiekowac ,
    A resztek jedzenia nei mozna było kazac zapakowac bo takie smakowitosci zal zostawiac .
    Yoanka dobrze ze TUM nie zaglada na forum bo by pewnie włosy z głowy by wyrwał jakby przeczytał te Twoje wyznania miłosci .
    Optus i co pojezdziłąs na rowerku bo mnie bardzo pasiła dzisiejsza pogoda i nawet kilka badyli traw wyciełam i rozciagnełam nastepną matę na płot bo dało sie wejsc na rabatki bo ziemia zamarznieta .
    Sagus wyłaz z szafy bo reka noga mozg na scianie oko na widelcu wwrrr

Awatar opty55

Maniu - o swoim spacerku napisałam.
    O nowych gałęziach mam zawsze pamiętać... no i nie pamiętam. A te co są - maja piękne listki i na pewno do świąt będą wyglądać nędznie. Nowe - jeszcze się nie rozwiną.
    A owies posiałaś ?
    Tę lipę zostawisz na sucho ? Swoje wielkie jajca chcesz wieszać ? Duuuża musi być !

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

... Mania Swoje wielkie jaja chce wieszać . . . .
    Chyba Opty W ŁEB zarobi !

Awatar opty55

Zarobi... niech tam !
    Ale wielkie są ! Chyba - że w tym roku "produkcja"małych ruszyła.

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Optus w tym roku to prawie wcale produkcji nie bylo jeno jakies biedne probki innych sposobow zdobienia ,a w leb nie dam bo gałąż przyciagnelam bo mi sie podobała ale jak bedzie z dekoracjami to jeszcze nie wiem,Jakos zupełnie nie mam glowy do swiąt własciwie to narazie w polu jestem z robotami

Uprawnienia umieszczania postów