Strona 627 z 1949 PierwszyPierwszy ... 127 527 577 617 625 626 627 628 629 637 677 727 1127 1627 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,261 do 6,270 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    dzieki...
    Duzo potrzebuje.....

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Anoolka, a Ty mi nie pyskuj ! Dla KOGO to robię ? ! Znoszę sadyzm i upokorzenia ? ! Poniewierkę i niedolę ? ! Dla Symechu Latersztajna ? ! ? !
    !
    Kto to? Co to? Z czym to sie je?????

Awatar AnekSadek

Nuta no postawilas jak ja juz nieczynna bylam. Zawsze mam przesrane, od dziecka mam przesrane!
    Opty a jakie to wszystko bylo smaczne! Nawet zimne frytki maczane w tych sosach! Bo na gorze byl tez ryz i PRZEPYSZNY sos. Niestety, ze soba mialam tylko jedna doope… I duzo zostalo a szkoda.
    Mania ja mam swoja rozpiske, na starym kalendarzu ale jak wiesz, moje sprawy troche przycmily kalendarz. Poza tym Yoanka nie kaze zyc przeszloscia a kalendarz z 2008! Czyli stary!
    Myslalam zeby resztki z panskiego stolu zabrac ale Agnieszka madrze wyprala mi umysl. Do samochodu daleko, do domu jeszcze dalej a troche cieplo bylo, TROCHE!!!!! A ryba szybko wscieklizny dostaje. Z lakomstwa mozna by sie rozchorowac. Moze dobra sraczka by sie przydala ale roznie by to moglo byc.
    Yoana za cierpliwosc i litosc nad durniami.

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez AnekSadek Zobacz posta
    Kto to? Co to? Z czym to sie je?????

No właśnie NIE WIEM, KTO to jest, ale może TY myślisz, że to DLA NIEGO się katuję !

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Ojej Wybacz....spóźnione Dziołszka bardzo....ale
    Nutko - z całego życzę Ci... ZDROWIA i by się spełniło to , o czym tylko zamarzysz. By za oknem pojawiło się już TO :

P1280007.JPG

Bo ja, jak na razie - ja marznę I szmalec nie pomaga . A jutro pierwszy dzień kalendarzowej WIOSNY...od piątku wieje, sypie a mróz nie odpuszcza. Zamieć wczoraj była okrutna. Dziś tak zmarzłam ,jak nigdy. Czytam o słonku....no jeny ....KIEDY ono u mnie w Grodzie zaświeci

Piękne ciepłe widoczki...katamaran dla mnie się znalazł - cudny a i marina niczego sobie. Fajne z Was Dziołszki Aniu !! Porcyjka ....no ja bym tam problemu raczej nie miała z Yoanką Nie poczytałam więcej. Wiem, mam zaległości ale czasu nie mam Nadrobię , może w nocy , bo spać nie mogę , kolano daje do wiwatu a jak ono się uspokoi to kręgosłup....i tak do zajechania. Nie wiem, ale ja gdzieś się zawiesiłam - trudno mi tu o tym pisać , a może nawet nie chcę nikomu "truć" Dorciowanie nie pomaga tym razem...dali skierowanie na rezonans na koniec maja ...Z okiem też nie wesoło , widzę dobrze ale muszę nauczyć się żyć z tym diabelstwem co się fachowo nazywa "męty" w oku...mnie aż łapa swędzi by to nazwać inaczej , wiele literek w mętach przestawiać nie trzeba. Przeszkadza bardzo , bo jest w polu widzenia.I albo zniknie albo i nie ....A że ja pesymistka to....jest jak jest. Rozsypałam się

Nie widzę Gody - na tej stronie - w ogóle nie zajrzała ?????

Trzymcie się !!!

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Na dobry początek dnia

... nie znalazłam kubka podobnego do Twojego.

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

bukiet_z_12roz.jpg
    Nutko..ponieważ nie zaglądałam przez weekend na internet to przepraszam za spóźnione życzenia!
    Życzę Ci dużo,dużo zdrówka...przyjemnych wojaży..pociechy z rodzinki..i słoneczka !

Awatar opty55

Saguś - Gody nie ma od dawna... nie wiemy, co się dzieje ?
    A Ty masz nas po to - żebyś nam tu "truła" ! Siedzenie w szafie - nic Ci nie da !
    A pogoda - mam nadzieję, że niedługo słoneczko zobaczysz !
    U mnie już było na plusie i ze ślicznym słonkiem właśnie. Lodowe koło rozpadło się na kawałki... tylko bratki dalej niewyraźne.
    W seniorkowie - palma skończona. W środę jedzie na konkurs. Na miejsce - nie liczymy, ale za sam udział też jest "dola" przewidziana. Nie wzięłam aparatu, jutro na spotkaniu zrobię fotkę - to pokażę to nasze wymęczone "coś".
    Anulka - ja bym zabrała... ryby nie - ale wszystko inne...
    A na przyszłość - trzy osoby na taką porcję ?
    Bonusia ? Kumpelę do kijków znalazłaś i na spacerach przepadłaś ?
    Mam rachunki do zapłacenia. Idę do banku.

Awatar opty55

ale Cię wywołałam !

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus u nas tez dzis piekne słonce i poniewaz wiatr mniejszy wiec nawet ciepło było i po południu pojechalismy na działke i powycinałam do konca trawy i troche przeswietliłam krzaki ,No pokaz te palmę ciekawi mnie coscie tam wymodziły . .A ja postawiłam gałaz na sucho i powiesiłam kilka wielkich jaj i to tych co teraz robiłam ciezkich bo zdobione wyciskami z masy samoutwardzalnej no i całkiem niezle to wyglada i chyba te przezroczyste z koronkami tez tam wylądują .bardzo zgrabne ta gałęzie z lipy .A juz nie mam zyrandola do wieszania jaj i musze wymyslać .
    Owies pewnie gdzies kiele piatku posieje bo jak za wczesnie to wybuja za mocno .
    Dzis w netto zakupiłam dwa 10paki bratkow bo były niezłe i tanie ale poczekam z sadzeniem do konca tygodnia bo na działke chce je posadzic a naarzie za zimno a w chacie juz wszedzie doniczki z siewami i sadzonkami i juz nie ma jak sie ruszac.
    Anoola ale ten kalendarz to taki zabytkowy jest hehe , jeny ile tam Kruszynek masz zapisanych .
    Hehe dobra sraczka nikomu nie zaszkodziła a najwyzej pomogla , no ale jakbys po rybie miałą s ie rozchorowac to juz lepiej nie ale tak jak Opty mowi ryby nie brac a resztę w torbę .
    Yoanka a ja tego cudaka nawet googlowałam bo myslałam ze to jakas autentyczna postac . hehe
    Saguz no własnie wyłaz z szafy i nam tu truj .No ja niby jestem optymistka tylko czasami mnie wali w druga s tronę ,ale pesymistkom to bardzo trudno zyc

Uprawnienia umieszczania postów