Strona 628 z 1949 PierwszyPierwszy ... 128 528 578 618 626 627 628 629 630 638 678 728 1128 1628 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,271 do 6,280 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Maniu - jajca powieszę na tych pogiętych wierzbach, u sąsiadki rosną, to sobie ścinam co roku. Nawet kiedyś badyla w ziemię wetknęłam - i rósł, ale wyrwałam, bo po kiego licha mi takie drzewo na działce ? Oni mają pół hektara - to niech im wierzby rosną.
    W netto bratki ? Może jutro się przejadę przed spotkaniem - chce mi się takich wściekle żółtych.
    Opłaciłam ubezpieczenie - i zmieniając kwitek wpłaty w dokumentach, stwierdziłam, że jeździłam cały rok na potwierdzeniu z 2016 roku !
    Mam szczęście, że kontroli nie miałam w tym czasie...

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus no w netto i nawet ładne były bo czasem to taka bida poschnieta stoi .Ja taki jasny fiolecik zakupilam bo białych konkretnie nie było.A i były 2 pedowe storczyki po 10 zł wiec tez sie skusiłam ot durak .

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Na dobry początek dnia

... nie znalazłam kubka podobnego do Twojego.

dziekuje, mi sie wlasnie od razu z moim skojarzyl, zanim jeszcze przeczytalam co napisalas

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Spokojnej pracy - Anulko !
    Domyślna jesteś !
    Maniu - ja tam na storczyki się nie rzucam, i tak zaraz uśmiercę.
    Ale cena naprawdę super - jak na dwupędowe. No chyba, że to małe kwiatuszki.
    Muszę skończyć książkę na środę na spotkanie, a jeszcze mi sporo zostało.
    Dobrej nocy Kruszynki !

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

29261623_1936270246414701_2718576344018452480_o.jpg
    takie cudaki teraz robiłam , jeszcze bylejakie ale dopiero sie uczę .

Awatar AnekSadek

Sagus marznie, ja sie pitrasze we wlasnym sosie… ale tylko momenty bo przeca wszedzie klime wlaczam. Ajske zawijam w kocyki bo jak ja wlacze klime to jej za zimno a sama jak rozneglizowany wieloryb na kanapie sie wyleguje. Do konca tygodnia ma byc chlodniej ale deszczowo! Czyli wilgoc. Juz sama nie wiem co lepsze.
    No pewnie Ty, Yoana, ja okruszki i po porcyjce.
    Na oko jak najczesciej kropelek dawaj, minimum dwa razy dziennie. Mi to pomaga a tez mam jakies smieci na oczach. I to juz od wielu lat! Pamietasz? Kiedys pokazywalam fotki jak wygladalam, jakby mnie kto pobil.
    Masz Optusiu racje, siedzenie w szafie nic nie da ale tez i nie wszystko mozna tu wywalic. Oststnio tez mam straszne hustawki.
    No wiesz, ryz to se moge sama gotowac, frytek jesc nie powinnam bo w koncu na topiku dla odchudzajacych sie jestem . A rybki to samo zdrowie! I nie tylko rybki tam byly… krewetki, ostrygi, krab, i co nie tylko. No pewnie ze trzy osoby, w przyszlosci! Chyba ze Yoana przyleci to wtedy we dwie zalatwimy ta sprawe
    A ja strasznie lubie wierzby placzace, mowisz ze tak latwo sie przyjmuje? Wetknac w ziemie i bedzie? Napisz mi wiecej jakiego to badyla i jak wetknelas w ziemie… i przylec wykopac dolek juz masz wprawe!
    Mania, nie badz taka zyczliwa, i tak ostatnio sraczka mnie meczy. I nie tylko sraczka. Jestem glupia i koniec.

Sliczne te jaja. Mozesz mi na Boze Narodzenie ze dwie bombki w tym stylu zrobic. Bo jak wiesz wielkanoc mnie nie rajcuje, zreszta mnie juz nic nie rajcuje.
    Jest mi zle

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Mi też Aniu Pamiętam Twoje oczy Strasznie były chore. Zakrapiam coraz to inszymi kroplami nawet 3 x dziennie ....zobaczymy . Najlepiej mi się patrzy o zmierzchu a na słońce muszę się ratować fotochromami .Popatrz a ja zawsze myślałam, że u Ciebie jest sucho , że nie ma tej francowatej wilgoci...ale tyle wody dookoła to i nie dziwota. Też nie cierpię wilgoci a tyle jej w górach, że szok a jak poleje to masakra .Patrzę na termometr za oknem -10 No właśnie Optusiu ...szafa. Nie chcę o niczym pisać tu , bo se ne da.

Wolę na Mani jajca polukać... Piękna robota - ile to cierpliwości trzeba. Szacun Maniu ...Święta ....no nie wiem czy ja się jakoś poskładam .Rano to muszę , trochę mnie Mama do pionu ustawi, trochę Ślubas poprawi ale...to ja sama muszę zmienić "patrzenie" . A jak nie, to nie wiem. Jeszcze papiery poukładam i coś może kimnę i lepiej niech jutro słonko wylezie !!!

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Wielkie jajca Mani to takie barokowe Ja przywiozłam z Wawra te koronkowe i z ptaszkami, ale okna nieumyte, to jak zawiesić . . . I czemu ja qoorna NIE ŚPIĘ !

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    I czemu ja qoorna NIE ŚPIĘ !
    BO W DZIEN SIE NIE SPI!!!

Sagus, po mojemu najlepsze kropelki to Systane

za pol godzinki spadam do domu. Teraz mi sie nie oplaca bo zaraz wylaza z dwoch okolicznych szkol i przerabane tam przejechac.
    Za pol godziny bedzie luzniej.

Uprawnienia umieszczania postów