Strona 630 z 1949 PierwszyPierwszy ... 130 530 580 620 628 629 630 631 632 640 680 730 1130 1630 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,291 do 6,300 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Palma ma 2,5 metra - więc jest duża. A w tym roku zrobiliśmy ją "szczupłą" - więc jeszcze się wydaje wyższa. Zawsze tak dużo bukszpanu wiązaliśmy do kija - a teraz tylko tyle, żeby było zielono.
    Mnie się też bardzo podoba.
    A dzisiaj był już ten przegląd, nie pytałam nikogo, jak wypadła. Ale nie liczę na jakieś miejsce.
    Bonusiu - dobrze, że choróbsko odpuszcza, tym bardziej, że wyjazd Cie czeka.
    Też dzisiaj przemarzłam, po spotkaniu w bibliotece polazłam do miasta - a tam jakieś wiatry polarne po ulicach hulały. Teraz kicham i się smarczę - mam nadzieję, że nic więcej się z tego nie rozwinie.
    Bo przecież też mam "wyjazd" do stolicy !!! I już naprawdę nie powinno się go przekładać.
    Anulko - to niech Ci się plany sprzątaniowe uda zrealizować. Ja tam niczego nie planuję. Będzie ciepło - to coś zrobię, nie - to drzwi zamknę i będę udawać, że mnie nie ma. Zresztą - chyba nawet nie potrzebuję udawać...
    Dobrze, przekażę pochwały.
    Maniu - nie polazłam do Netto, poza tym - jeszcze ciągle przymrozki.
    U Ciebie ciut cieplej było ?

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus ee guzik ciepło , tez jakies wredne chmury chodziły i co chwila słoneczko zakrywały , a bylismy w obim i potem znowu spacerek i poł dnia minęło ,Zabrałam sie za skrzynię skarbow zeby sprawdzic jak z ciuchami stoję a ze w grudniu wywaliłam wsio małe wiec zapasow odziezowych brak .
    Ja te bratki to na dzien na balkon wystawiam a na noc wstawiam do chaty bo stale mrozi i jak widziałam tygodniowke to szans na ciepło w nocy narazie nie widac a chciałabym juz te bratki na działkę wyekspediowac .A wczoraj w polo znalazłam całe białe bratki i tez tanie wiec zakupiłam jeden pak a dzis w obim zółte tez były ale ja zółtego nie chce .
    A storczyki takie s rednie i nawet ładne były a cena rewelka .
    Anoola no to gites ze Ci sie podobaja te grube wyciski ,przyjdzie pora to sie zbaiorę .A mnie te swieta tez zupełnie nie rajcują a tym bardziej teraz jak nawet zjesc porzadnie nie mozna a postanowiłam nie grzeszyc obzarstwem .No duzo masz tych dni wolnych ,jak dla mnie to te dwa starczą w zupełnosci .I tak pewnie gro czasu spedzimy na ogrodzie .A latem to czekam az mi wystygnie i wtedy piję a czasem mam tez zimną wode w garnuszku na dolanie.
    Bonusiu no z oknami to nie ma co ryzykowac bo jak połamana jestes to dopiero Cie dopadnie jak tak połazisz po oknach .No spodnie mniejsze ale ilez takich mniejszych s podni jeszcze trzeba zakupic zeby osiagnac wagę jaką sie chce .

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    dwie - żeby nie zabrakło !
    Miłego dnia !

Dziekuje! jedna juz wypilam

Awatar AnekSadek

Bonusia SKS niestety! Musimy bardziej o siebie dbac. A Twoj Z poznal Cie blond czy ruda?
    Opty a czy ktos z seniorkowa, po wygraniu konkursu (czego zycze) zatrzyma sobie ta palme? Ja mam jedna ladna ale nie az TAK ladna i nie tak duza. W sobote jak posprzatam to moja gdzies na honorowym miejscu postaie o teraz jest w Yoankoym pokoju.
    Sprzatanie musi sie udac bo ma byc ciulowa pogoda. Chociaz z drugiej strony Twoje podejscie mi sie barzo podoba. Tez moge zamknac drzwi, spuscic rolety
    Mania, bidna, Mania… wywalila ciuchy i teraz golizna bedzie swiecic!
    Obzerac sie nie potrzeba zreszta wiesz jak ja do swiat podchodze – dni wolne od pracy. Ale ja sie ciesze ze bede miala dwa tygodnie po 4 dni. Zawsze tak by moglo byc. Po prostu chce byc z Ajsa! Pewnie, mam dobrze bo SAMA! Cisza, swiety spokoj, moge robic co chce. Chociaz czasami tego “halasu” brakuje. Ale tylko czasami. Zeby nie lenistwo to moge jechac na shopping i bede miala gwar.

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Motywacja dla Was

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Jestem w robocie i napierdalam, jak messerschmit. I mam tego DOŚĆ.

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Opty, o której będziesz ? Pamiętam, jak w zeszłym roku szybko okna myłam, jak miałaś przyjechać. I babka , która ZAWSZE wychodzi - nie wyszła . . .
    Teraz to gucio z mycia. Rano niby wracam, ale już czuję , że od razu PADNĘ. Coraz gorzej maratony znoszę

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez yoanna1964 Zobacz posta
    Motywacja dla Was
    Przydały sie ten łobuz!

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Co raz lepiej się czuję i już zamyślam,żeby jutro okna mamie umyć choćby te od ulicy..bo wiem,że jak nie umyję to mama w weekend sama się weźmie. To już wolę sama odchorować niż mamie miałoby się to przytrafić!
    Optusiu i jak z palemką wyszło..na pewno wysokiej komisji też się spodobała.
    Maniu a u mnie wczoraj w miarę ciepło było..zwłaszcza jak w pracy siedziałam za oknem to tak mi plecy wygrzało słoneczko!
    Wiesz zawsze z dużych spodni można przerobić na małe...a odwrotnie to trochę gorzej!
    Anoolka Z poznałam kilka miesięcy temu a rude miałam w nowym roku zrobione..więc byłam blond i już od wczoraj znowu jestem..Mam boba!!
    Dziś mam zaproszonych gości na obiad w restauracji.
    Świętujemy 5 lat otwarcia nowego biznesu..więc są obie pracownice i właścicieli zaprosiłam bo tacy są sympatyczni i tacy dobrzy to choć tak się odwdzięczę.
    Rano polecę jeszcze na manicure ..odrazu będą głowa i paznokietki zrobione na święta.

Uprawnienia umieszczania postów