385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Opty, NIE BĘDĘ po maratonie. Teraz jestem, czyli tradycyjnie PADŁAM po południu, w opakowaniu i właśnie się obudziłam. I wściekła jestem, bo zawsze mówię chłopu, żeby mnie budził. No to teraz pewnie do rana nie zasnę. Umyłam się, przebrałam w piżamę i SZLAK MNIE TRAFIA , bo pewnie do rana nie zasnę . . .
-
Potwierdzam, mięty NIE DA SIĘ zabić. Jak był remont i mieszkałam w Wawrze, to wsadziłam, rośnie w takim miejscu, że NIC tam nie urośnie. Tylko pożytku nie mam, bo psy sikają
-
Anoolka, a jaką Ty pomoc w odchudzaniu potrzebujesz ? Mniej jedz i więcej się ruszaj, ot co !
-
No i tak leżę albo przewracam się z boku na bok i złość mnie telepie ! Może zrobię performance i okna zacznę myć ?
-
Opty, nie ma co odkładać, przyjeżdżaj jutro, w kwietniu to dopiero będą maratony !
-
Spać mi się nie chcę, oczy od telefonu bolą, złość mnie telepie ! Wszystko przez tego chłopa, zaraz gada obudzę, niech też cierpi !
-
Obudziłam, ochrzaniłam, powiedział, że spałam tak, jakbym tydzień nie spała, dlatego nie budził. A teraz w kuchni kanapki do pracy robi. On chyba nie jest normalny
-
No to jak nie spisz to klupaj porzadna czytanke a nie takie jednozdaniowe beleco!
Okien nie myj bo jak ktos zobaczy to na bank w wariatkowi Cie zamkna! I co? Jak sie ze mna ozenisz?
Madrala srala! Miety sie nie da zabic!! Filizanke u mnie widziala? I co? Mieta rosla? Nie, nie rosla! Kpoertek zreszta tyz nie! A tam gdzie kopaly dolek pod hibiskusa byla jakas lawenda? Tyz nie!
A co, jestem zdolna!
A tak, potrzebuje pomoc w odchudzaniu. Mniej zryj latwo powiedziec!
Ale zaraz, zaraz??? Czy Ty czasami dalej mi wypominasz moj sobotni lunch? Chcialabys, co?
To juz TDM nie ma lepzych "rzeczy" do robienia w taka pore? Hmmmm....
-
Oczy mnie od telefonu bolą i klikać niewygodnie.
I dlatego napisałam , że NIENORMALNY
-
A Mania wysłała mi takie CUDO do mycia okien, że się wzruszyłam . . .
Jaka to dobra koleżanka [serce]
Uprawnienia umieszczania postów