Strona 656 z 1949 PierwszyPierwszy ... 156 556 606 646 654 655 656 657 658 666 706 756 1156 1656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,551 do 6,560 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Jak widac u mnie konkretna wiosna juz jest .
    Bonusiu mialas rację bo po wczorajszym deszczyku to w oczach wsio rosnie ,A dzis tez troche nasionek po kątach posiałam bo trza było mokra ziemię wykorzystac.
    Optusiu znaczy rozumiem ze kleszcze juz grasują a jak pamietam to Pikselka bardzo lubią .I co popadalo u Ciebie ?? bo na te Twoje piasulki bardzo by sie przydało .A ja dzis tez troche potuptałam po działce , slubny przesiewał kompostownik a na dodatek był Okupant bo mam stolik do wyczyszczenia bo bede renowacje jego robic no to bidok poł dnia szlifował blat .
    A do stołówki przyleciał taki gosc

Sagus u nas wrobelki są a kiele domu to taka gromada ich jest ze jak zaczna hałasowac pod domem na tujach na trzecim pietrze słychac.
    A na działce jak było chłodniej to po kilkadziesiat ich przylatywało .
    Bratki to takie wdzieczne kwiatuszki tylko szkoda z e krotko kwitna

Anoola znaczy czesciej musisz robic grochoweczke bo jak Ajsce smakuje to warto jej zrobic .I co maszynka w koncu sie zaktualizowała .

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Maniu - nie wiem co ładniejsze... bratki czy wiaderko ?
    Magnolia bardzo ładna - wygląda na spore drzewko. I dużo jeszcze kwiatków będzie !
    Nie wiem jak określić to "padanie" - bo jakieś krople spadły, ale już z dachu nic nie pociekło do beczki... Tak że lepiej powiedzieć, że nie padało.
    Ja swój karmnik już dawno zlikwidowałam, nie ma stołówki - jak pełno różnych robaczków do jedzenia.
    A ślimaków ile !!! A jakie wielkie ! Może by spieniężyć ten "dobytek" ?

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Optus no slimakow zebrałam dzis kilka setek , siedza na wszystkich drzewkach ,krzewach , masakra.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Opty ja mam podobnie. Naobiecuje sobie co ja nie zrobie i weekend nie wiedomo jak mija, nic lub prawie nic nie zrobione ale kanapka wygniatana, polskie seriale na duzym ekranie sie oglada ..
    U mnie mialo padac ale poranek nic nie wskazuje ze jakis deszcz bedzie. Ale HURRRRRA! Jest chlodniej! Dzis ma byc tylko kolo 25 stopni. OBY!
    Ha ha ha ja tez bardziej wiaderko podziwialam.
    Mania ale ja nie wiedzialam ze passiflora zakwita tylko na jeden dzien. Szkoda bo ladne kfffiatki.
    No tak, starch sie bac co to bedzie za kilka lat. ZNOWU sobie obiecalam jazde na rowerku bo przerwa juz dosc dluga.
    Zaraz grzmoty zapytaj Ajski jaka dobra zupka jest. Nie wiem, czy dlatego ze dawno nie bylo czy na prawde tak sie udala ale na moje podniebienie – pychotka! Ale nie wiem czy dobrze zrobilam dajac Ajsce. W nocy zaczela sie strasznie lizac, czerwone placki wyszly tu i tam… ale mama czyli ja zaraz sie przebudzila, Ajske mascia nasmarowala, sprawdzila czy laptus mieli co ma mielic i pozniej zasnac nie mogla. Ale kolo 5 przysnelam i do 7 spalam. Starczy!
    Sagus ja WIN 10 to mam w pracy. Moj laptus dalej ma tylko 8.1, proponowali darmowa aktualizacje na dziesiatke ale poniewaz wszyscy negatywnie sie wyrazali to nie skorzystalam. I to wlasnie powstrzymuje mnie przed kupmen nowego. Dalej chce ten co kiedys Ci pokazalam.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnia noc robilam dlaszy ciag aktualizacji i wreszcie wszystko sie udalo. Staruszek smiga!
    Nutka zostaw troche miejsca w walizce, dorzuce Wam duuuzo ciepelka! Zabierzesz ze soba. A swoja droga dziwi mnie ze dzis postanawiasz, jutro jedziesz. No troche w przenosni ale dawnie nie bylo szans zeby tak szybko sie na cos zalapac. Widac wiele sie zmienilo przez te 37 lat…
    No tak, komu jak komu ale Tobie Yoana odpoczynek sie nalezy. Chociaz mlodka jestes to jednak… jeszcze zebys ta sliczna kawe osobiscie pod wiewiorczy pysk postawila…. W koncu wiesz gdzie filizanki, gdzie kawa….
    U mnie Optusiu najglosniej wieczorem. Szczegolnie te duze biale papugi dra ryje.. tylko po co? Przeciez one nigdzie nie odlatuja…
    He he, juz wyzej napisalam. Kolejna noc sie aktualizowal. Na dzien przerwalam bo szlag by mnie trafil.

Awatar AnekSadek

Ona, czyli ja pojechala po warzywa.
    Warzywa tyż kupila, idzie Ajsce pitrascić..
    Co jeszcze kupila?
    Tuniczke, nawet ladna, cos jak męska koszula.
    takie cos ze w razie jak w telefonie prądu zabraknie to do tego moge sie podlączyc i naładowac... wlasna elektrownia.
    No dobra, komputer tyż ONA kupila...
    Dzialam jak Nutka - ciach i z głowy. Juz chyba dość dlugo gadałam sama do siebie że KCEM.

Awatar AnekSadek

Od wczoraj między dziewczynką kąpiącą moje pieski, sorry, Ajske a Doroty dzielnica ponad pięćset wozów strażackich....
    Podpalenie bushu.
    Bezmózgowce nie myślące....
    Takich to przywiązac do drzewa i podpalic kółko jakieś kilka metrów średnice.
    I jakby podpalaczowi ogien w oczy zajrzał (nie ratować) to moze skurwiel by zrozumiał

Awatar AnekSadek

Leanne, dziewczyna od kąpania ma takie widoki... pierwszy z rana, drugi z wieczora...

Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal-received_10156385021374189-270x480.png

Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal-received_10156385019069189-480x270.png

Widzisz Maniu, moze troche dluzej niz 5 minut ale zrobilam....

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola no superowy komp , takie maszynki to ja lubię A mowiłam Ci zes młodsza i bardziej kumata bo ja bym miała duzo myslenia i kombinowania ze wstawieniem tych zdjec .A mys ze slubnym zaczynamy jazdy rowerkiem przed południem , slubny i wczoraj i dizs jezdził juz rowerkiem bo ja z małym autobusem ale jutro przed południem tyz wyciagam rower.
    Optus magnolia ładna i to taka prowadzona na wysokie drzewko ,nie pamietam ale slubny chyba dwa lata temu dostał na urodziny hehehe bo jego wczesniej dostana magnolia zmarniała .No wiaderko wiadomo ze ładne bowiadomo kto robił hehehe a Ty swoje powystawiałas dekoracje .Ja ledwie dycham bo dzis zabralismy sie ze slubnym do robienia sciezki i musiałam poprawic obrzeze rabaty uuufff zmachałam sie . a i kupe c zasu łapałam slimaki bo podlałam rabatki wiec połow był duzy.ale i tak jestem zadowolona z dnia .
    Yoanka na dzisiejszy dzien zaleca

Anoola sprawdizłam i na duzym kompie zajmuje wstawienie poł minuty hehehe
    Ostatnio edytowane przez Mania48 ; 15-04-2018 o 19:08

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Nie nadążam za tym pędziwiatrem z antypodów....
    Najpierw dwa dni aktualizuje stary sprzęt - a kiedy sprawdzi że śmiga - to kupuj nowy....
    Może to te wieczorne wrzaski papug takie zamieszanie zrobiły ?

Pilnuj kawy - bo Ci wypiją !
    Co do podpalaczy - to popieram ! Niechby się trochę podwędził i podsmażył - na pewno więcej by tego nie zrobił !
    Maniu - popracowałaś widzę solidnie dzisiaj. A ja wykorzystałam cudna pogodę i pojeździłam... ponad 28 km, aż mnie nogi bolą.
    Spotkałam znajomych z pracy - i chwilę pogadaliśmy. Nawet nie pamiętałam - zapisali mnie na wycieczkę pod koniec kwietnia. Muszę się dokładnie dowiedzieć - co to.
    A od wtorku mam rehabilitację - dobrze, że niedaleko, nie muszę się przez korki przepychać.
    Nutko - szczęśliwej drogi ! I ładnego pokoju !
    Yoanka - wypoczęta ? Kolejne maratony niestraszne ?

Awatar AnekSadek

Sorry, czytanka nie zdążyła sie w pracy naklikać.
    Nie ma czasu taczki zaladowac... a mialam, a chcialam mniej pracowac.
    Zaraz jade z Ajsa do kolejnego weta... trzymajta kciuki, może pomoże...
    Pol nocy nie spalam, sie wykończe!
    Zebym chociaz chudła.....

Uprawnienia umieszczania postów