Strona 676 z 1949 PierwszyPierwszy ... 176 576 626 666 674 675 676 677 678 686 726 776 1176 1676 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,751 do 6,760 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

kawa - bo będą jęki

i mam nadzieję, że po tym rozciąganiu - przespałaś noc spokojnie ?

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Wstawiłam na pocztę kilka zdjęć z pobytu w Przelewicach..chciałam zmniejszyć zdjęcie w/g programu Sagusi ale nic mi nie wychodzi...czarna magia!
    Mania wstawiła super zdjęcie Optusi..wyglądasz kwitnąco Optusiu..a może zrobiłaś zdjęcie Mani też chętnie zobaczymy kwitnącą odchudzoną Manię!

Awatar opty55

Maniu !!! grabisz sobie !
    Kupiłam w biedronce lampki ledowe - motylki - i montowałam do teraz pod daszkiem. Niech tam sobie świecą.
    Saguś - co się dziwisz, że się zasłaniam ? Jak swoim zwyczajem siądę z nogami na stole - to po co sąsiedzi mają się dziwować ?
    Mój stół, moje doopsko - siedzę jak chcę. A tuje z jednej strony nie urosły - to parawan zamontowałam.
    Ja sama żadnych iglaków przy ogrodzeniu nie sadziłam, bo ich nie lubię, ale sąsiedzi z obydwu stron widać przepadają za nimi, bo z lewej to już mam ścianę na dużo metrów. I cień pod nią, i ziemię wyjałowiona i wysuszoną - bo rośliny posadzone tuż przy płocie...
    Ale - walczyć o to nie będę.
    Yoanka - jak się na filmie odstresowałaś - to znaczy, że wolny czas dobrze wykorzystałaś. Nie wiem o czym, ale jak się Mani podoba, to mnie niekoniecznie.
    Wspomnienia zawsze milsze od rzeczywistości, niestety...
    Goduś - zamęczysz się tą robotą. Jakoś z węża nie idzie tej wody "przybliżyć", żeby z konewkami nie latać ?
    U nas do dnia matki jeszcze trochę czasu, też trzeba się będzie na grób wybrać.
    No widzisz Nutko jak to z seniorkami jest ! Niby chorutkie i pomęczone - a jak muzyka zagra - to pierwsi do tańca !
    Wypisz - wymaluj - moje seniorkowo !
    Saguś - za sanatorium z NFZ-tu też się płaci. To się nazywa "dopłata" no i nie jest taka wielka. Płaciłam w zeszłym roku około 5 stów chyba, za trzy tygodnie. Zależy to również od ilości osób w pokoju, jedynki najdroższe.
    Właśnie - muszę się wybrać do lekarki, niech mi wniosek przygotuje. Teraz już się czeka prawie trzy lata...
    Bonusiu - to rower będzie używany tylko jak do Z. pojedziesz ? U siebie nie znajdziesz czasu na pojeżdżenie ?
    Anulko - nie wiem, jaki rodzaj ruchu Ci zaproponować. Dobrze byłoby jakieś spacery... tylko jak wrócisz do domu, to już ciemno...
    A może pływanie ? Nie ma basenu w pobliżu ? To najbardziej wskazany ruch przy zmaltretowanym kręgosłupie.
    Szkoda, że ja do wody nie mogę się przemóc - bo też by mi to służyło. I na basen mam niedaleko...

Awatar opty55

No nie zrobiłam... gapa ze mnie ! Ale nie wzięłam aparatu, a komórką zapominam, że można zrobić !

Awatar opty55

Byłam na poczcie. Tam jest naprawdę cudnie ! I pogoda dopisała na takie "zwiedzanie".
    I super wyglądasz na tych kamieniach !
    Dzięki bardzo za fotki !

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczynki LUNĘŁO i to bardzo mocnoooooo. PCHAM więc na górę mapy te chmurki i za ocean - jest super a zapachy...niesamowite Ochłodziło sie jednak bardziej - ale może przez to, że już nocka !

Bonusia- CUDNIE !!! Śliczna Kruszynka - no i pięknie tam Anoolka na pewno podpowie jakim programem zmniejsza fotki, może mniej magicznym...ja się przyzwyczaiłam do "swojego" .

Opty- Tobie lat ani kilosów - NIE przybywa !! Mania ma rację !! I w czerwonym Ci do twarzy

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    kawa - bo będą jęki

Ty, chuda, a kce ona w leb?
    Dziekuje, pyszna kawa!

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Oj, ciezkie ranne godziny. Przylazlam o 7 i bylo fajnie… przez pierwsza godzine a pozniej nie dalo sie taczki zaladowac!
    Nuta ja jak ide do sklepu to coraz rzadziej mi sie cos podoba. Jakas taka bylejaka sie zrobilam. Chyba jednak brak towarzystwa, zeby nie powiedziec towarzysza… bo co jak co ale na to nie mam ochoty, znaczy… chcialabym ale nie chce. I badz tu czlowieku madry!
    Sagus nie wiem, ja jak licze to zawsze wiem jakie cyferki zobacze . Fakt, rozpierniczam za duzo kasy! Wlasnie okazalo sie ze moj laptop byl kupiony w 2013 i chyba czas na nowy bo jakos ten duzy komputer to … za duzy! Jak wyzej – sama nie wiem co chce. Podoba mi sie HP 15-BS198TX 15.6”. a co se bede zalowac? W ciuchach za ladnie nie wygladam. Mania wyzsza i wazy tyle co ja a wychodzi ze ja jak beczka na zapalkach bo nogi ino chude pozostaly .
    Twoje igielki to pewnie przez to ze jakis miesien na nerw uciska…. Tak, ino cwiczenia ale czy nam sie chcce? Mi nie!
    Mania no tak, wredna jestes, jeszcze chudsza kulezanke wypychasz przed szereg! A fakt, Optusia pierniczy o jakis wlakach, ze niby przytyla… ciekawe gdzie!
    A co? nie moge pomarudzic? Kcem rozowe piwonie i kropka!
    E tam, juz nie ogladam programow o grubasach, chyba sie przejadly, nie ma w telewizji. Teraz tylko ciagle gotuja, co mnie tez NIE ciekawi.
    Bonusia pamietaj ze my juz tez tesciowymi jestesmy ale ja nie mam problemu, mnie nikt nie kocha wiec co wymagac od synowej?
    Zciagnijcie sobie do zmniejszania program “irfanview” Mysle ze jest i w polskim jezyku. A jak nie to program “paint” . Bardzo prosto sie nim zmniejsza i jest w kazdym kompie.
    No bo w tamten dzien jak w pracy otworzylam nasza stronke to tylko Mania i Opty zostawily wpis. Zgadza sie, wiele sie calkiem obcyndala a niektore zniknely…
    Dziekuje jakos spalam. Ajsa tyz. Bo wiesz, ona jest najczestszym powodem mojego budzenia sie.
    Pewnie, Opty w rewanzu powinna wstawic Mani fotke
    Opty tez nie wiem. Lubie chodzic ale samotne spacery juz mnie nie rajcuja. Z moja futrzana kolezanka nie moge bo ona slabsza ode mnie a innych chetnych wiele nie ma… chyba jednak trza sie przeniesc nad wielka wode…. Basen jest w poblizu ale nie lubie.
    No to nie ma rady – musisz Manie ponownie odwiedzic i porobic fotki.

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Optuś ,figury można Ci pozazdrościć ,a czerwony to mój ulubiony kolor .

Bonusia dzięki za fotki .Kiedys wybieraliśmy się do tego grodu.Wyprowadzilismy i wiele planów odfrunęło w nie byt.
    Ślicznie wyglądasz na zdjęciu.

Saguś tak jak Opy pisala na NFZ ,to tylko dopłaty ,jak ktos chce lepsze wyżywienie ,czy pokój ,więcej zabiegów.
    U nas wczoraj tez padal deszcz ,nareszcie ,bo już miałam dosć tego gorąca.

Maniu ,można Ci wspólczuc .Tyle czasu remont za oknem? Masakra .Ale po remoncie będzie ładnie ,tak myśle .

Aniu ,też tak myślę i rozumiem .Nie lubię samotnych spacerów .
    Blisko naszego bloku jest ogrodzony wybieg dla pieskow ,sporo zieleni ,laweczki i Panie tam przesiadują ,pilnują swoich pupilków ,ktore nieźle sie bawią .Myslę ze tez juz z sobą się zaprzyjaźnili.Fajna sprawa, takie miejsce dla zwierzaków .Teraz dosadzono duzo drzewek ,będzie ładny park ....przyjazny dla ludzi i ich pupili .
    Mamy wypożyczalnię rowerów na powietrzu i zdało to egzamin ,tylko jeden rower był wolny do wypożyczenia .

Yoana Goda
    Miłego dnia

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Wyniki z genetyki dobre..nic złego się nie dzieje i dzięki Bogu!!!!
    I druga dobra wiadomość!..Jest szansa na nowe miejsce na ziemi..tylko czekam na obniżenie ceny..do końca miesiąca!!!
    Idę te dwie dobre wiadomości,,opić" piwkiem z kuzynką w centrum miasta przy fontannie!

Uprawnienia umieszczania postów