Strona 677 z 1949 PierwszyPierwszy ... 177 577 627 667 675 676 677 678 679 687 727 777 1177 1677 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,761 do 6,770 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Maniu... zapal ze mną świeczkę ?...
    Bonusia - niech już zawsze tylko dobre wiadomości się do Ciebie uśmiechają ! Ale to piwko - to tylko w DOZWOLONYM miejscu ! Bo inaczej mandat !
    Nutko - fajnie, że miasto zadbało o miejsca dla zwierzaków. U siebie o czymś takim nie słyszałam. A przecież też różne blokowiska są, wiele ludzi mieszka i pupili na pewno mają.
    Co do remontu u Mani - to się mylisz ! Nie będzie ładniej, niestety... Cały widok jej zabiorą, ciemny dach będzie tylko widziała za oknem...
    Bo to w sumie nie remont - ale rozbudowa.
    Dzięki za pochwały - ale waga nie kłamie. Przydałoby się zgubić co nieco... ale kto mi taką dietę jak dla Mani - opracuje ?
    I kto będzie stał z pałą i pilnował, żebym słodyczy nie podżerała potajemnie... niewykonalne.
    Kawa dla wstającej

i niech Cię z tymi taczkami tak nie ganiają !

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Wróciłam do domku...fajnie nastrojona a tu taki gorąc...uff włączę wiatraczek!
    Wiem , wiem Anoolka też jestem teściową potrójną i dla jednej synowej tą wredną!
    To dobrze,że obie się wyspałyście..i z Asjką dużo lepiej.
    Mnie tej nocy obudził pijacki bełkot młodej dziewczyny...wydzierała się,że wczoraj 18 stke miała..i stała pod moimi oknami za alkoholem bo niżej jest nocny sklep.Katastrofa!
    Spać już nie mogłam nocka zarwana.
    U mnie Saguś upał niemiłosierny..dziś się z Z nabiegaliśmy ględziny dwóch domków i wyjazd do Szczecina.
    A deszczu ani widu ani słychu!N
    No Optusiu muszę Ci przyznać rację,żeś gapa i nie pomyślałaś pstryknąć fotkę Mani...oj szkoda!
    No tak rowerek będzie używany tylko u Z...bo ja nie mam gdzie go trzymać..inaczej miałabym bym swój z dawnego domu...ale nie mam ani balkonu ani tutaj piwniczki.
    Wczoraj Z kupił mi elegancką dameczkę od swoich sąsiadów..zagadał z głupia frant i ..sprzedali.
    Ostatnio edytowane przez Bonusia ; 09-05-2018 o 21:00

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optusiu swieczka się pali ale klikam tak pozno bo wlazłam w fejsa bo tam mam te wiadomosci z sejmu i tak zaczytałam sie ,no i nerwy mnie znowu szarpią .No własnie dobrze piszesz ze jeno brazowy dach bedę ogladac i jedno dobre z e przynajmniej w okna zagladac nikt nie bedzie bo na pietrach nizej to okna w okna .Juz Ty nie marudz na swoja waga bo jest idealnie i nie ma co tracic .
    Jak widze dekorujesz domek a te ledowe lampki bardzo fajne są .I tak bym nie dała sie fotografowac bo nie pokaze Yoance ile
    s traciłam hihi
    Bonusiu no to tylko sie cieszyc ze wszystko idzie w dobrym kierunku a najwazniejsze ze juz nie przezywasz tak swego exa.Ja tez teraz rowerkiem przed południem na działeczke jezdze ale to mało kilometrow niestety a jak jest mały to juz jezdzimy autobusem
    Sagus no przydało by sie troche deszczu bo niby u nas popaduje a le i tak susza okrutna.
    Nutko ja jakos parkow nie za bardzo lubie i tego siadania na ławeczkach bo mi zwyczajnie nudno wtedy jest , poprzednio mieszkałam własnie przy parku i to starym, pieknym i zawsze na sapcerki z dzieckiem to do parku sie szło bo trza było dziecko natlenic .
    Anoola no na rozowe piwonie to musisz jeszcze poczekac .Hehe no i duzy komp Ci nie pasi ot marudna kobita .No a te programy gotowaniowe to masakra co kanał to gotują a potem grube dupy wszedzie .hihi dobry pomysł zeby Optus nawiedziła bo ostatnio to na lody do Lenkiewicza nie poszłysmy wiec mamy zaległosci .

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

no właśnie... lody poszły się bujać !!!
    A tak mi język za nimi wystawał, jak koło ich lodziarni przejeżdżałam, zamkniętej jeszcze, bo za rano było.
    Nie gadaj, park fajna rzecz. Przecież nie codziennie - ale czasem fajnie i na ławeczce posiedzieć !
    A do południa - jakąś okrężną trasą na działkę nie można dotrzeć ? Albo w inne miejsce pojechać - to i kilometrów przybędzie.
    Dzięki za świeczkę.

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Optus no i wpadłam w te domkowe puzle , fajne są , dzięki

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Kawa dla wstającej

i niech Cię z tymi taczkami tak nie ganiają !
    Dzieki. Aniol dzis w tym drugim miejscu wiec bedzie spokojniej.
    Pewnie szybciej pojade do domu....

Awatar AnekSadek

A JA ZNOWU… Znowu marudze bo tak dlugo bylo goraco a teraz powialo z Antartiki! Ale co tam, komu jak nie Wam marudzic?
    Ajsa olewa moje marudzenie.
    Poza tym wczoraj zadzwonilam o pieska…Ogloszenie juz zdjete a nikt do mnie nie zadzwonil wiec znowu nic… a fajna 11 miesieczna sunia byla.
    Nuta nie tylko Optusi mozna figurki zazdroscic! Widzialas Bonusie? Z tej samej polki co Opty.
    Wiesz, ja mam gdzie z Ajsa chodzic tyle ze ona chodzic nie moze… po 10 minutach sie zacina i trza nosic lub miec wozeczek a jest ciekawa swiata.
    Fajnie Bonusiu ze nic sie nie dzieje. Super wygladasz widac Z dziala na plus ! Z tym obnizaniem ceny roznie moze byc. Ale potrzymamy do konca miesiaca kciuki.
    E tam, mloda nie bylas?
    Opty ja palilam swieczke 25 kwietnia. Juz jestem calkowita sierota.
    Moze waga nie klamie a Ty moze upychasz po kieszeniach??? Dla mnie Mani dieta troche za pracochlonna. Ja w pracy to mam czas na jedzenie kanapki lub zwinietego libaneskiego chlebka. Zreszta wiesz jak ja lubie kuchnie… zeby nie Ajsa to pewnie kuchnie na cos innego bym przerobila hihihihi
    Mania widze na fejsie co wklejasz i z podziwu wyjsc nie moge. Jak bylismy mlodzi to gardlowalismy na rzady Golulki, pozniej Gierka i pewnkie na nastepnych tez ale mnie juz nie bylo. Zawsze sie mowilo – jak my dojdziemy do wladzy to pokazemy jak sie rzadzi!
    WSTYD, jeszcze raz WSTYD! Przeciez to nasza generacja przy korycie.
    Czyzby koryto mialo czarodziejska moc robienia z czlowieka idioty? A moze do parti wybieraja tylko tych z dyplomem ukonczenia idiotyzmu?
    Nie wazne ze malo kilometrow na rowerku na dzialeczke – lepsze to nic moje NIC!
    Na temat suszy nic nie powiem! U mnie nawet po umyciu samochodu deszczu nie widzac!
    No wlasnie, lody lodami a Optusia fotke by nam pokazala! A samochodem to godzinka w jedna strone, w godzinach malego ruchu to pikus. Ale czy w europejskim zagestrzeniu sa godziny malego ruchu? Chyba o 2 rano!!
    Wymadrzylam sie jak ci z rzadu….. no coz, pokolenie do czegos zobowiazuje!

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez Mania48 Zobacz posta
    Optus no i wpadłam w te domkowe puzle , fajne są , dzięki

A moze blizniaczce linka?
    Niech se na nowym duzym ekranie cus zrobi....

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Maniu stresy ze swoim byłym są nadal...dziś na ten przykład pojechałam o 6 rano pod swój stary adres bo musiałam zrobić zdjęcia ,,majątkowe"..jak już wstałam to boleści brzucha miałam...samopoczucie masakra..ale zrobiłam zdjęcia...Boże jakie ma tam dziadostwo...młoda do niczego go nie mobilizuje..zapada się człowiek ale czy mi żal..NIE!!
    Jutro do adwokata bo dziś muszę iść po mapkę..baba w urzędzie wydała mi mapki ziemi i jednej brak,zobaczyłam z akt notarialnych nie ma na mapce..wszystkiego trzeba samemu pilnować..a kasy kupę na to idzie.
    Polecę jeszcze do kilku biur nieruchomości popytać co tam mają ciekawego,żeby pochopnie nie podjąć decyzji na resztę życia.
    Syn wrócił z Rumuni,opowiadał jak tam wszystko tanio..taniej dużo niż u nas..kawa cappuccino na nasze 1,80 zł..noclegi na trzy osoby(był z dziewczyna i synem) za noc 110 zł w wysokim standarcie..sporo zwiedzili,ciepło było.W jedną stronę do Rumuni było 2200 km...

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola no włąsnie normalnie wstyd jak sie słucha te gadanie durne i sie codziennie nawnerwiam ze ludzie sa tacy podli .A pilnie czytam bo w koncu nas tez to dotyczy i to co tam kobiety mowia to jest to co ja mowie i mysle .
    Znaczy te Twoje mycie samochodu poszło sie bujac jak nie ma deszczu moze jeszcze r az umyj hihiDzis pojechalismy ze slubnym na działke ale jak wracalismy to normalnie taki upał był ze ledwie jechałam w tym słoncu no a cisnienie rowno szło do gory cholerny SKS
    Podesłałam linki to s e graj a puzle to ta Twoja firma co to na płycie od Ciebie mam
    Optus no domki cudne są i jeszcze tak te setki ciagnę .zanim zaczełam klikac to juz ułozyłam jeden domek hihi No bede kombinowac z jezdzeniem ale nie moze byc tak goraco a na gimnastyce to wszystkie panie stękały ze im ciezko No a jak slubny jezdzi to mu przynajmniej troche cukier spada.Zrob fotki jak Ci kreci sie kołko ,A dzis podlewałam znowu bo te moje wodolubne zaraz bidne sie robią ,a niby cos w nocy pokropiło ale na ogrodzie nie było znaku .
    Bonusiu no jak masz takiego dobrego towarzysza to juz przestan myslec o J w koncu szkoda zdrowia na niego lepiej to zdrowie wykorzystac na miłe sprawy .

Uprawnienia umieszczania postów