385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Kawa - bo może już potrzebna ?

czuj się - jak byś u Mani na działce ją piła. Gąszcz podobny.
I ciesz się - weekend przed Tobą !
niestety, kubek wśród roślin nie chce się pokazać....
Może ten ze słonecznikami będzie współpracował
Ostatnio edytowane przez opty55 ; 10-05-2018 o 21:39
-
Za stronkę z domkami podziękowania należą się Sagusi, to od niej dostałam namiary.
Cudnie się tam przepada na dłuuugie minuty. Dobre na jesienne i zimowe dni. Teraz szkoda na to czasu, lepiej na powietrzu cieszyć się piękna pogodą.
Maniu - tez na gimnastyce ledwie żyłam, A jeszcze większość kobiet gardłowała przeciwko klimatyzacji - i ćwiczyliśmy tylko przy otwartych lekko oknach, bo więcej się nie dało... Nieciekawie było.
Po powrocie już mi się nie chciało pracować w upale - więc leżaczek do cienia - i nicnierobienie....
Ale u mnie żadne kropelki nie spadły niestety. A mam wszystko zasypane żółtym pyłem - bo sosny sobie kwitną, a las mam przecież s dwóch stron. Jak wczoraj patrzyłam na las - to wyglądał, jakby dym leciutko się snuł...
No i po co mam Ci robić fotkę kręciołka ? Efektu kręcenia na fotce nie widać, a jak wygląda - wiesz.
Przyjedziesz - zobaczysz !
Bonusiu - też słyszałam, że w Rumunii ładnie i tanio. Może kiedyś uda się i tam zawędrować. A na exa nie trać zdrowia !
Eee, Anulka, po co mam się wysilać i zmuszać do jazdy samochodem, skoro istnieją inne formy lokomocji. Że ciut dłużej ? Mnie się nigdzie nie spieszy, dojadę.
No, tajemnicza jesteś. Przez przypadek tylko o tym wspomniałaś. I teraz jestem w kropce - na kondolencje za późno i pewnie wcale ich nie chcesz...?
-
Wymieniłam w końcu oponki w aucie..nówki cztery!!
Z zapytał czy dobrze się jechało..a czy ja odróżniam jazdę zimówkami od letnich!Nie odróżniam!!..Więc powiedział,że sprawdzi sam w sobotę!
Anoolka to szykujesz się przysposobić nowego dzieciunka???
No wiesz młoda byłam..kiedyś..ale i teraz jakoś tak odżyłam!
Nie wiem skąd się to bierze??
Byłam dziś jeszcze w dwóch biurach nieruchomości i doszły jeszcze dwa fajne domki..więc jest dylemat.W sobotę pojedziemy dobrze pooglądać!
Za kciuki dzięki!
Maniu też posłuchałam na FB wstawione przez Ciebie wiadomości na temat dzieci i jestem w szoku co słyszę jak wypowiadają się dorośli ludzie!!!
U mnie też sucho..ale tak się jakby zanosiło na deszcz ..nic nie popadało.
Niestety z byłym to jeszcze długo będę w jakiś sposób ,,związana" w czerwcu sprawa..a potem to się zacznie...oooo aż boję się myśleć..
Masz rację Optusiu,że czasami i na ławeczce fajnie posiedzieć..ja nawet dziś wieczorkiem z koleżanką posiedziałam..ale że poćwiczyłam u mamy na stacjonarnym rowerku to długo nie posiedziałyśmy..twarda ta ławka jakaś była!
-
Zimno! No coz, wychodzi ze mamy dwie pory roku. Lato i zime, nic pomiedzy!
Bonusia no kurcze, niech sie juz w koncu ta Twoja sprawa skonczy bo sie nam dziewczyno wykonczysz! Ale dobrze ze Ci nie zal! Nie warto plakac and rozlanym mlekiem!
Rumunie znam z dawnych lat… ja jezdzilam do Brasov bo tam mialam znajoma co kozuchy zalatwiala. Oj, pamietam jak zle widziana byla sama kobieta w restauracji a jak z obcieta grzywka to.. jakby tu powiedziec Q .
Ale juz and samym morzem bylo super.
No chcialabym jeszcze jednego dzieciunka. Ale sama nie wiem czy to by bylo wlasciwe i moze fakt ze sie nie udaje jest znakiem dla mnie? Moze skrzywdzilabym ta decyzja moja kochana panienke?
Ogladaj, ogladaj! I wybierz tak zebys przynajmiej tak sie cieszyla jak ja z mojej decyzji. Co prawda ciagle marze o przeprowadzce nad wielka wode ale dopoki pracuje to nie moge…
Mania nie wiem czy mocno Cie pociesze jak Ci powiem ze tu “te polityki” tak samo durne i wredne! Byle napchac we wlasne kieszenie. A jak myslisz? Pracowalabym dalej jakbym miala godziwa emeryture? Chociaz ¾ zarobku? Wstawalabym o 5 rano? Pewnie nie! Moze bym sobe jakas wolontarna prace przy pieskach znalazla a tak co? Ukochanego pieska na 10 godzin zostawiam samego w domu i gnam do roboty. Za dularkami bo bez nich to doopa blada!
Ales mundra!! Moze myc nie bede ale sprzatne w srodku?
Dzieki Optusiu, lubie sloneczniki tak sobie dlubac ale mozna same ziarenka kupic a to juz nie to samo. Takich slonecznikow do dlubania rzadko mozna znalesc.
Na ten weekend nie bede sie cieszyc, raczej bedzie trudny. Jak nie bedzie mocno wialo to moze w niedziele do city pojechac zeby w dolek nie wpasc….
Jakie domki od Sagus? Ja nie widze zadnych linkow… u mnie wlasnie pogoda na wpadanie w jakies domki. Aaaaa sprawdzilam krzynke, Mania podeslala 
Wredna ta Mania ale jak trza to dobra kobita!
Z kondolencjami masz racje.
-
No i maszyna poszła w ruch!
Podjechałam do naszej "ogierni" żeby sie umówić a zlożenie starczych
papierów.
A pani do mnie że zaraz ktoś ze mną pogada.
Bezzębny facet ślinił sie na mój widok, też szurak, i załatwił wszystko od ręki.
Nie był pewien czy tasmańskie biuro nie będzie jeszcze czegoś potrzebowało ale reguła jest taka, że jak już przyjęli to jakby nagle firme zamknęli czy nie daj Boże mi by sie coś stało to już jestem w systemie i mogliby mi emeryture od razu płacić.
A taki byl milusi mniamniulek ze nawet chciał mi dac zniżke na leki i inne autobusy.
Ale niestety, za dużo zarabiam. Powiedziałam prawde bo pewnie i tak by sprawdził bo te rządowe papudroki mają połączenie, sprawdziłby ile podatku odprowadzam i już by wiedział.
Zresztą do chorowitych nie należe wiec moge se za pełna kwote łykac jakieś świństwa.
I tak sie ciesze że zalatwiłam.
Bo żona ex męża mnie opierniczyła że już tyle tygodni temu mi pomogła z papierami a one dalej na moim biurku.
-
Aśka, miej oczy dookoła głowy!
Bo
Ręka, noga, mózg na ścianie!
Ty peco jedna!
-
Dziewczynki pomacham jeno , bierę torebkę - tylko torebkę i toczę się na dół. Dziś gorąco od rana było , więc "lecimy" w góry , ale ciemno się cuś robi...i borze nadciągają
Nic to...
Dobrego weekendu WSIEM !!

-
Za coooooo ? Ja niewinna ! To Mania mnie zmusiła ! I przekupiła funkiami. . .
-
Pamietaj - raz na wozie raz pod wozem.
Co? Chudniesz teraz?
Przyjdzie pora ze....
Wszystko se wrati!
-
Uprawnienia umieszczania postów