385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Kurcze... nie było moim zamiarem zielonej trawki przywoływać !
Ale skoro tak - to teraz już tylko z blaszaka...

będzie dobrze !
-
Pada z przerwami cały dzień... łaziłam w kapocie i gumiakach i przesadzałam różne flance i co tam miałam zgromadzone w doniczkach. Co chwila się chowałam w garażu - a i tak ubabrana i mokra byłam.
Jutro jadę z seniorkami do Wilanowa - oby nam nie padało... bo do doopy taki wyjazd. Chcemy jeszcze po drodze inne miejsca zobaczyć - więc niech niebo ma litość !!!
Trzymajcie za mnie kciuki, żeby się wszystko udało, bo to mój debiut "organizatorski" !
Anulko - do lipca jeszcze trochę... wiele się może wydarzyć.
Bonusiu - to co opisujesz o domu - już nieaktualne ? Trochę mnie przerażały te dodatkowe pomieszczenia - będą się zbierały przydasie, a poza tym - podatek też od tego jest.
Mamę masz faktycznie taką, co nie lubi innym głowy zawracać...
Saguś - a nie możesz w jedną stronę zabrać się z Nutką ? Zostałby Ci powrót. Od Mani do stolicy jest nieźle skomunikowane, a dalej tez powinno być łatwo. Myślę o pociągach, bo dalekobieżne autobusy też przecież są.
Yoanka - to musi być duuużo na minus, skoro Cię o tabletki molestują ! Brawo !!!
To ta bratanica - partnerka Gacusia od Kasi ? Czas pędzi !
Pewnie, że nie odpoczniesz na takiej imprezie, ale jak mus - to trudno.
Pójdę obejrzeć linki od Gody - bo jeszcze nie widziałam.
-
Dzięki Goda za możliwość pooglądania. Z rozmachem zrobione !
Nutko - nie przemęczaj się ! Młodym jesteś potrzebna - ale z umiarem !
Aaa, w Piernikowie z obstawą jesteś ? Masz dobrze !
A to weselisko - to w jakim miesiącu ?
-
Bonusiu no to Ci sprawa sama sie rozwiązała z domkiem , bedziesz dalej szukac , widac ten nie był Ci pisany.
No wstawiłam troche fotek bo teraz wyjatkowo urokliwy okres jak kwitna kaliny .
Sagus Ty za duzo nie kombinuj ale miedzy Krakowem a Piernikowem to autobusow huk a i przecie sa nawet bezposrednie połaczenia pociagiem , sprawdziłam hehe
I z reka na sercu obiecuję ze przez most Ciębie nie pogonie , piknie najwyzej autobusem przejedziemy zeby wieczorną panorame piernikowa zobaczyc bo naprawde warto a po miescie tuptu tuptu bedzie ,małe miasto to trzeba powoli zwiedzac zeby na dłuzej starczyło hehehe
Nutko poznasz na pewno bo gebule takie same są jeno o rok starsza .A jak z Twoją mobilizacją do diety w koncu miałas tracic kilogramy No ogrod w tej chwili jest niesamowity bo ta swieza zielen a na dodatek wsio kwitnie , potem tak pieknie bedzie jesienią jak ogrod zagra kolorami bo wszystko na czerwono i pomaranczowo sie zabarwi .
Godus dobre dziecko z Ciebie ale ja w Wawie to juz hipcio byłam i to na dodatek bez oddechu a teraz zdecydowanie lzej mi chodzic .Podobnie jak Ty to tez bym patrzyła ile ziemi obok jest z eby mozna była tam dłubac ., teraz nawet kiele bloku zaczełam cos tam sadzic ,ale sam piach tutaj wiec narazie sie nie rozpedzam ale pomału obsadze co sie da 
Yoanka ale przecie Ciacho powinien Ciebie głaskac po głowce i to na okragło ajk Ty taki s tachanowiec , hehe no tak piknie chudniesz to kazdy mysli ze to cudowna tabletka a nie ciezka harowa ,pewnie wiekszosc by po jednym takim treningu to uciekła by z piskiem .
Anoola no widzisz jaki ze mnie humorysta zmyłkowiec , wiadomo u mnie wsio gites wwrrrr EE złego diabli nie biora bedziesz jeszcze mnie długo wyzywac , nie ma strachu .A tez sadze ze Anioł juz sie postara zeby Ciebie jeszcze poganiali batem .
Optus a ja dzis na cmentarzu troche przesadziłam skalniakow bo juz były bidne a wracalismy to popadało a potem rowno luneło ze nawet myslałam ze na gimnastyke nie pojde ale polało polało i sie uspokoiło , jedno dobre ze wsio na bank pieknie podlane .Udanego wyjazdu , no to wreszcie Wilanow zobaczysz .
-
A co ! Pod siebie wyjazd robię !
Ja na gimnastykę niestety nie pojechałam, auta nie chciało mi się ruszać.
A teraz żałuję, bo nie bardzo mam z czym kanapkę na drogę zrobić.
No i spadam do wyrka, bo przed szóstą wyjazd - muszę komórkę podgłośnić !
-
Yoana posag posagiem a codziennosc ma swoje prawa.
No szkoda ze za mnie zdecydowali. Boje sie jak to bedzie. Mogliby mi ze dwa lata dac popracowac po dwa, trzy dni, zebym sie przyzwyczajala do nicnierobienia. Bo wolontarnej pracy robic nie bede!!!! Niby Aniol cos tu probuje ale sama juz nie wiem, probuje walczyc o mnie czy chce wiedziec ile co mi czasu zajmuje zeby madrze rozdzielic? Chociaz piszac maila do produkcyjnego zaznaczyl ze ja mam wprawe wiec mi szybko idzie a inni zanim nabiora wprawy to lata swietlne mina…
Napisz mi na mesengera e-mail jaki MOZNA uzywac wysylajac, sklerotyczko, do Ciebie.
Goda troche fotek obejrzalam ale nie za duzo bo nie mam humoru buuuuu
Rozmowa byla konkretna, niestety.
Nutka no wlasnie… moja pupilka cierpi. Kreci sie i pomrukuje. Coraz czesciej czeka zebym ja zniosla lub podnosla a ma porobione pochylnie dla ulatwienia… To jest moj najwiekszy smutek.
Sagus u mnie rano zimno jak diabli ale w dzien kolo 20 stopni i slonecznie. Samochod umylam chyba dwa tygodnie temu a deszcze dalej nie pada, co za zlosliwosc natury.
Przeciez ja im dawno temu mowilam ze chce zmniejszyc ilosc godzin…. I jakos pozytywnie na to nie patrzyli, niby obejsc sie beze mnie by nie mogli a teraz wiatry sie zmienily i kopa w doope daja. W sumie masz racje, bede miala wiecej czasu dla Ajski. Oni beda zalowac. I jakiem zmija juz Aniolowi i produkcyjnemu powiedzialam ze uwazam iz teflon powinien to wszystko dostac jako ze on tez traci koordynacje z najwiekszym odbiorcom. A to dziennie mu troche zajmowalo bo baba upierdliwa jak rzadko kto. W jego zastepstwie czesto to robilam wiec wiem. Poza tym on czesto do roboty po mnie przyjezdza a przede mna wyjezdza...
Oj Wy moje duszyczki 

szkoda ze tak daleko, ze zadnej nie moge wyciagnac na spacer and wielka wode…
Bonusia tylko wraz z uplywem godzin coraz mniej chce innego rozwiazania. W koncu lata swoje mam! Tylke ze sie boje… chyba ze sie przeprowadze w tereny gdzie ex maz sie przeniosl i z jego zona emerytka bede sobie spacery zalicac. A tam jest bardzo ladnie … Wpiszcie sobie w google Jervis Bay
Opty serdecznie sie usmialam na widok blaszaka. Jak wiesz mam imitacje. Pije z imitacji w kazdy weekend.
Ojej! Do Wilanowa!!! Tez bym chciala. Oby pogoda dopisala &&&
Mania ha ha ha moze ja z biedy schudne? Moze to sie dzieje dla mojego dobra?
-
Z biedy to bebzunek murzyński Ci urośnie, jak u dzieci z Etiopii.
U rodziców jesteśmy. Wqoorviam się, bo moje odchudzanie idzie się bujać . . .
-
Tak sie żyje, raz sie chudnie raz sie tyje
-
-
Lepiej kawy bys postawila
Uprawnienia umieszczania postów