Strona 697 z 1949 PierwszyPierwszy ... 197 597 647 687 695 696 697 698 699 707 747 797 1197 1697 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6,961 do 6,970 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Anoola no własnie cos dziwnego sie otwiera.Hehe to włacz kamere i niech nagrywa jak Ci stworek buszuje po kuchni ale caly c zas mnie dziwi co to za weganski stworek Ci buszuje bo zeby pomidory i jabłka jesc to mi dziwnie brzmi. No własnie tyle policji nastawili bo mysleli z e my te granaty w swiatecznych ubraniach mamy , a dobry kałąch tez by sie przydał .
    Optus byłam dzis na ostatniej gimnastyce i wreszcie odetchne a dzis juz był taki horror upałowy ze pot płynął rowno , dobrze ze krocej było bo małe zakonczenie mielismy .
    Bonusiu no roboty mi sie na działce nazbierało a le w taki upał to nawet nie chce mi sie wychodzic z domu , dzis do gimnastyki z chaty nie wychodziłam i tylko wentylator latał .No a narazie cały c z\as upały w prognozach i nie widac zmian no i podlewac ostro trzeba .
    I jak z zakupem ??

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Bonusiu - widzę, że zdeterminowana jesteś. Ale może uda się coś utargować !

Awatar opty55

Moje gimnastyki jeszcze w czerwcu będą, więc jestem od Ciebie lepsza Maniu !
    Na działce tez nic nie robiłam, trochę podlałam to co nawtykałam w ziemie - reszta musi sobie radzić. Na czwartek jakieś krople w prognozie widziałam, ale pewnie się rozmyją....
    Sucho jest bardzo. Do seniorkowa jechałam dzisiaj polna drogą - to jadący nią samochód wzbił taki kurz - że długo nic nie widziałam. Już tam się więcej nie wybiorę. A myślałam, że wśród pól - to tak romantycznie będzie...
    Saguś - wyłaź wreszcie z tej szafy !!! Nie słyszysz - jak biedna skrzypi ?

Saguś jest nieaktywny Znany na forum

Opty - w tej szafie to tak jedną nogą jestem, nie mam czasu by cała się tam zapakować.
    Pakuję się , poustawiać tylko rano muszę jeszcze sprawy i jadę. Biorę lapka - to jak tylko sygnał pozwoli się odezwie - na dłużej !!

Anoolko- nie wiem , jak to "pokazać" ...ja tam miałam konto i jak wlazłam na ułożone przez siebie puzzle - próbowałam je jakoś zapisać - jako jpg. żeby móc pokazać i klapa...Może i się da , ale posiedzieć trza by było nad tym.

Trzymcie się , narazisko. Maniu Upał i u mnie ale znośny ! Wykończona jestem tymi kosiarkami ....jakby nic innego nie mieli do roboty - TYLKO koszą od rana białego ...Dawniej to jeden gostek obgolił całe ulice w pół dnia i spox a teraz ? Firm tyle się namnożyło - że trawka ledwo co odbije a już "jadą" ...Liczę na spokój w "moim" lesie. Nadrobię zaległości. Bo mam

Bonusia - kupiłaś ??

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Odwiedził mnie dziś starszy syn z synową.Po 20 pojechaliśmy żeby zobaczyli co chce kupić. Bardzo Im się podobało. Zadzwoniłam do domu i właścicielka pozwoliła w środku obejrzeć. Jutro jadę do biura dać zaliczkę (to ustaliłam jeszcze dziś w południe ).No i chyba to będzie mój nowy dom!!

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Anulko, w Twoim linku wystarczy kliknąć - strona główna.
    Ale przecież to są te same, o których od tygodni rozmawiamy !
    No chyba że Ty nie miałaś do nich dostępu..
    Kawa na dobry początek dnia

spokojnej pracy !

Dzieki za kawe...
    Nie cos nie tak... ja sie tam zarejestrowalam i wkleilam kilka widoczkow z Wami "ustrzelinych"

puzzle.JPG

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Bonusia telefon tyz dobry do pisania, powiesc w odcinkach jak Yoanna wal
    Dobra, dalej trzymam && za domek. Co mam tylko ja mam miec klopot hihih (zartuje)
    Opty koniec miesiaca zwykle nie bywa spokojny! Lenie co caly miesiac sie obijaja teraz nagle wszystko chca wysylac bo nagle wszystko maja? Nic to, ja i tak dam rade…
    Mania masz glupi pomysly! Kamere zeby mysz obserwowac? A moze Ty pokaz jak buszujesz w lodowce
    Ha ha a u mnie wreszcie deszcz zdecydowal sie popadac! W nocy padalo, teraz tez pada. Super
    Sagus moze nalezy kogos ‘follow” i sie zapytac, lub po prostu olac i ukladac co ktos madrzejszy wklei. Myslalam ze zrobie turystkom radoche….

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

witam .
    Dziś mam sprawę w Sądzie .Jeszcze jeden dokument trzeba dostarczyc .
    Na niczym nie umię się skupic
    Bonsuia powodzenia ,oby zakup okazał sie szczęśliwy.

Aniu ,tak czułam ze stworek się sam ulotni.Jak znam siebie ,to ja zostawiła bym go w spokoju i zobaczyła co kombinuje .
    Moj znajomy miał oswojonego szczurka .Kładl jedzenie w jednym miejscu ,nigdy zadnej szkody mu nie zrobił i kolegów też nie zapraszał
    Wczoraj zapisaliśmy się do Związku Emerytów .Otrzymałam legitymację .
    Już daliśmy zaliczkę na zagraniczną wycieczkę ,oby tylko zdrowie dopisało.
    Udało mi się kolczyki wymienić ,ciesze sie ,bo te co kupiłam nie mogłam nosić -za cieżkie jak dla mnie.
    Trochę lodówkę zapełniliśmy .
    Wczoraj pożądnie lunęło ,to od razu inne powietrze ,mniej kurzu.
    Teraz będe musiała czyms zająć się zeby nie myślec ,......Z czasem wszystko wroci do normy ,jeszcze kilka wizyt u specjalistów ,ale to tylko kontrolne.....
    Fotki wysłałam na poczte .
    J. też ,,zakręcony'' wczoraj miał mieć założony Holter i zapomnial

Zostawiam pozdrowienia wszystkim Kruszynkom.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

NIedawno dopełzłam do chaty ,a niby juz chłodniej sie zrobiło .Ale południowe zakupy to juz był zupełny horror ale na działce jakos dało sie wytrzymac bo cały czas woda się lała .
    Optusiu ja to jak dzis podlewałam działke to potem droge obok tez polałąm bo nawet chwasty na niej juz nie chca rosnąć a w koncu one dają dojscie w miare czystych butach na działke i bez chwastow bedzie popioł a nie droga .
    A ja musze zabrac sie za doniczkowanie roznych siewow bo te roslinki ze skrzyn trza porozsadzac .No ale w taka pogode to ja moge jeno marudzic a napewno nie robic cokolwiek .
    Anoola ja znalazłam te Twoje wstawione puzle bo jest obcja ostatnio dodanych i jak skoncze klikanie to se agapantusy ułożę
    EE ja juz zupełnie po lodowie nie buszuje bo i tak wsio co lubie to zakazane a zgodnie z dietą jem wiec atrakcja zadna .U nas strasza deszczem ale jakby z gradem miał byc to juz wolę podlewanie .
    Nutko ja wiele lat temu z emerytami byłam w Bieszczadach i we Lwowie i jakos potem juz spasowałam a moze i szkoda bo te wycieczki były wniezłych cenach .I jak udało sie załozyc holter czy bedzie J musiał czekac znowu ..
    Bonusiu znaczy poparcie rodzinki w sprawie zakupu jest to dobrze ze nie tylko Tobie sie podoba domek .
    Sagus no na moje to te koszenie w taki upał to durnota bo trawa zasycha na maxa ale plan pewnie muszą wyrobic .No w gorach pewnie bedziesz miałą czym oddychac bo mnie te betony i asfalty juz zaduszają .Jedno dobre ze te rolety mam i ten wentylator , rewelka , wszystkim moge polecac te wentylatory .

Awatar opty55

spóźniłam się, ale już biegnę

smacznego !

Uprawnienia umieszczania postów