Yoanka wygogglowałam tego twista i ja juz sobie podaruje takie przyjemnosci , moge miec obwisły bebzun a tak katowac sie nie bede . hehe Ciacho bystre bo przecie Ty mozesz mu super reklame robic bo jak Ty taki stachanowiec to jest czym sie chwalic .
A skrzynka zupełnie w innym kolorze niz na fotce .
Bonciu wwazne ze juz widac koniec a głowa do jutra przestanie bolec a Tobie za to spada ciezar z serca.
Anoola przecie Ty jak Konopnicka a moze teraz na emeryturze zaczniesz ksiazki pisac to by kasiora leciała ze hoho .
Sagus no bukiet pikny a i zapach pewnie cała chata zapełnił , mi w tym roku to piwonie zakwitły i za kilka dni przekwitły , u nas juz lipy kwitnąbo ten biegun ciepła u nas cały czas i wsio schnie w oczach .
Optus no własnie jak Yoanka cos napisze to c złek musi szukac o co chodziJa dzis cała szczesliwa bo chłodniej troche i dało sie oddychac i nawet pojechalismy do Castoramy po pręty na podporki ale nie było ale co spacer przy okazji zaliczylismy to nasze .Na jutro 17 stopni prognozują znaczy dalej fajny chłodek , mozna zyc .
Nutko a ja juz zupełnie biżuterii nie nosze a tyle tego sie przez zycie nazbierało ,Dzis mi waga znowu sie usmiechneła bo ostatnio jakos stagnacja była ale to i pogoda wredna i organizm musiał sie chyba podroczyc ze mną bo grzeszkow mało a waga stałą ale i tak juz jestem bardzo zadowolona bo teraz to juz z gorki .
moje baldachy ozdobnych koperkow
![]()