Strona 706 z 1949 PierwszyPierwszy ... 206 606 656 696 704 705 706 707 708 716 756 806 1206 1706 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,051 do 7,060 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Yoanka wygogglowałam tego twista i ja juz sobie podaruje takie przyjemnosci , moge miec obwisły bebzun a tak katowac sie nie bede . hehe Ciacho bystre bo przecie Ty mozesz mu super reklame robic bo jak Ty taki stachanowiec to jest czym sie chwalic .
    A skrzynka zupełnie w innym kolorze niz na fotce .
    Bonciu wwazne ze juz widac koniec a głowa do jutra przestanie bolec a Tobie za to spada ciezar z serca.
    Anoola przecie Ty jak Konopnicka a moze teraz na emeryturze zaczniesz ksiazki pisac to by kasiora leciała ze hoho .
    Sagus no bukiet pikny a i zapach pewnie cała chata zapełnił , mi w tym roku to piwonie zakwitły i za kilka dni przekwitły , u nas juz lipy kwitną bo ten biegun ciepła u nas cały czas i wsio schnie w oczach .
    Optus no własnie jak Yoanka cos napisze to c złek musi szukac o co chodzi Ja dzis cała szczesliwa bo chłodniej troche i dało sie oddychac i nawet pojechalismy do Castoramy po pręty na podporki ale nie było ale co spacer przy okazji zaliczylismy to nasze .Na jutro 17 stopni prognozują znaczy dalej fajny chłodek , mozna zyc .
    Nutko a ja juz zupełnie biżuterii nie nosze a tyle tego sie przez zycie nazbierało ,Dzis mi waga znowu sie usmiechneła bo ostatnio jakos stagnacja była ale to i pogoda wredna i organizm musiał sie chyba podroczyc ze mną bo grzeszkow mało a waga stałą ale i tak juz jestem bardzo zadowolona bo teraz to juz z gorki .

moje baldachy ozdobnych koperkow

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Fajne te baldachy. Delikatne. Pachną ? Pewnie ziołowo
    Trzeba poszerzać horyzonty i googlować. A jak niby miałam Wam opisać to ćwiczenie ?

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cholera, jaka mam hustawke emocji. Doszlam do tego ze juz chce odejsc. Jakos sobie dam rade za te marne grosze. Musze.
    Kawy oby dwie wyzlopalam. Opusi podziekuje, przyszlej zonie NIE bo gadzina mnie tuczy! Silna wole cwiczylam jak rzucalam palenie, teraz juz nic nie zostalo do cwiczenia.
    Nutka juz kilka razy pisalam ale napisze jeszcze raz – tu nie ma nic do rzeczy ilosc przepracowanych lat. Osiaga sie wiek i mozna co nie znaczy ze trzeba. W moim przypadku – za mnie podjeto decyzje. Sprawdzilam ile jalmuzny dostane, ile ze swojego ZUS-u moge sobie dolozyc i jakos pociagne ten wozek! W koncu blisko mam uniwerek, moge jakiejs mlodej osobie pokoj wynajac (Boze uchowaj!!!!) jakby juz bylo calkiem do doopy
    Bonusia – to ktory to juz raz zapowiadaja zakonczenie? A granat mialas pod reka? Pewnie nie….
    Zona, wrednoto! Przylec, sie poswiece i tyz bede OSOBISCIE pod buzke podstawiac Ci takie dodatki do kawy a sprzet na patio pod klucz wezme! Rob se te ruskie twisty!
    Mania bujaj sie, Danielle Steel ze mnie nie zrobisz! Ani Konopnickiej. Zreszta ta druga pewnie za bogata nie byla…
    W nocy mnie cos w gardle drapalo. Zaraz rano cebule z miodem przygotowalam jak wroce to juz bedzie.
    Teraz, skoro odchodze to nie warto mi chorowac bo szkoda kazdego niezarobionego grosza.
    Jeszcze nie dawno wychodzilam wczesniej z roboty a teraz mam ich gdzies. Ukladam sobie puzle a oni mi placa. Co mam w domu zadarmo ukladac?

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

A co takiego zimnego piładnie Anoolka ze gardło boli?Niech ta cebuli Ci pomoże! Jak tak piszesz to rzeczywiście góra bardzo uparta jest.A możesz sobie na emeryturze gdzieś dorobić? Może gdzieś niedaleko coś się trafi? Maniu fajny ten koperek i pachnie koprem?
    U mnie się dziś ochlodzilo myślę, że u Ciebie tez. Wieje tutaj zimny wiatr!
    Sagus ma piwo nie a ja mam od mamy goździki brodate tez pięknie pachną!
    Dziś jadę wieczorem z mamą i z Z na koncert Jacka Silskiego-to prezent dla mamy na Dzień Matki.

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Pisze z telefonu w pracy i sorry za błędy, które wykonuje mój smartfon.
    Yoanka ale Ty wysportowana jesteś!
    Obawiam się ze Cię nie poznam w sierpniu i Mani zresztą też nie!
    Optusiu jak zdrówko?
    Pomagają w końcu zastrzyki?
    Nutko no wiesz trzeba trochę samozaparcia w dietach jak chce się coś zrzucić,życzę Ci tego!

Awatar Mania48
    Mieszka w
    Toruń

Anoola hehe to przecie mozesz jeszcze nadgodziny ciagnąc na układaniu puzli .A pewnie gardło to od lodzikow Ci boli , ja w tym roku lodzikow nie jadam bo jak zobaczyłam ile kalorii maja to mi sie odechciało a ze tak jak Yoanka nie cwicze to musze z jedzonkiem uwazac,A to u was studenci tez po prywatnych kwaterach mieszkają , jakby jakas miła dziewczyna to moze i Tobie weselej by było bo bys miała z kim pogadac na codzien .
    Bonusiu nie ma strachu mnie spokojnie poznasz bo ja zadnej kulturystyki nie cwicze wiec ciało raczej liche sie robi tracąc kilogramy , trza sie mocno zakrywac zeby widac nie było .A ja w sobote ide na spotkanie z ks.Lemańskim , ciekawa postac.
    Yaonka te pierwsze baldachy to ozdobny koper a ten ostatni to zwyczajna marchew kwitnaca , dzis jeszcze dosadziłam kilka marchwi zeby zakwitły i jeszcze kupiłam kilka pietruszek zeby tez zakwitły.
    Optus no dumałam jaka skrzynka ma byc a ze nie miałąm zadnych wytycznych to poszło po mojemu .Mam juz bukieciki z tego kozibroda a
    dzis jeszcze kilka badyli po drodze urwałam i bede lakierowac .

a tu bez amurski mi zakwita a powinien za kilka tygodni
    Ostatnio edytowane przez Mania48 ; 06-06-2018 o 20:48

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Dwie potrzebne ?
    - proszę bardzo !

...i układaj puzzle ile się da !

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Bonusiu - fajny prezent dla mamy, na pewno będzie się podobało. Miłego słuchania !
    Zastrzyki - od dzisiaj czuję, że prawie mnie nie boli ! Po południu już się do roweru przymierzałam, ale sobie jeszcze odpuściłam. Ale jutro - kto wie ! Jak nic nie będzie bolało...
    Cegiełki - wiadomo, ślicznie pachną. I kolorki mają takie najróżniejsze - fajne kwiatki ! I sieja się same.
    Maniu - o lakierze zapomniałam... skleroza !
    Ale już kartka napisana - więc zakup będzie ! A taki bezbarwny ( w aerozolu) - nie mógłby być ?
    Pewnie za ciężki - i puszek by opadł...
    Śliczny ten bez - pachnie bzem, czy tak słodko jak tawułka ?
    Anulka - zawsze wiedziałam, że dasz radę na emeryturze, mam na myśli finanse. Może gorzej będzie z zagospodarowaniem czasu - ale przywykniesz do wolniejszego tempa. A na razie - wykorzystaj na maksa czas "pracowy" i nie miej wyrzutów sumienia !
    Stukam i stukam w klawisze - niezbyt mi to idzie.
    Siedzę z doopą w domu - to i nie mam o czym pisać.
    Miłego czwartku Kruszynki !

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Dwie potrzebne ?
    - proszę bardzo !

...i układaj puzzle ile się da !

Dzieki, bede ukladac

Uprawnienia umieszczania postów