Strona 730 z 1949 PierwszyPierwszy ... 230 630 680 720 728 729 730 731 732 740 780 830 1230 1730 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,291 do 7,300 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

A ja będę miała dwa tygodnie wolnego, tylko odrobić muszę. Czyli jutro 24 i w czwartek 31. Później jedziemy po moją brAtanicę, będzie u nas tydzień. Za dużo nie odpocznę. No cóż, zapowiada się ostra akcja - w trzy dni plan pięcioletni.
    Właściwy urlop w końcu listopada. Dożyję ?

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

P.S. wieczorem kupiłam ekologiczne warzywa , ale w domu okazało się, że to były pączki :-(

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Mania jak ja przestane Cie wyzywac to pomyslisz ze umierajaca jestem…. A antenki nie mam!
    Ale wiesz, ja jednak jestem dziwna. Nie mam jakis sentymentow za rodzinnymi stronami… no tak, rodzina mi sie nie udala to co mam sie rozczulac? Cieszy mnie jak na puzzlach taki jeden wstawia forki nawet z Bydgoszczy i zawsze chetnie je ukladam ale to wszystko…
    Opty przynajmiej moherowa kawa nie zmarzla hihihihi
    Kapelutek dobrze sie sprawuje. Tak sobie mysle ze moze to okazja zeby zapuscic siwe, przestac fabrowac?
    Za kawe z bzem dziekuje ale na robote wkurzona nie jestem. Teraz tak cieplym moczem olewam bo nawet nie wiem jak jeszcze dlugo ta stonke mam “obslugiwac”…
    Noo Bonusia, pracowe okna to nie bagatelka!!!
    Czasami technika nie da wejsc na stronke ale juz opanowalam. Se moga blokady w doope wsadzic.
    Mania cos malo gadasz… z czego ja mam czytanke robic? Cygan z gwozdzia ugotowal zupe ale ja tak nie umiem. Pisz cholero troche wiecej i nie musisz tylko raz dziennie.
    Yoana no jak chcesz byc dobra ciocia to nie odpoczywaj…..

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Anoola no co ja mam gadac jak u mnie nic sie nie dzieje , nudy straszne a na dodatek mam dwoch chłopow obok to jeno nerwy mozna stracic a humor to napewno .Hehe jak przestaniesz wyzywac to znaczy zes juz sztywna , z Twoim charakterkiem do ostatniego oddechu bedziesz mi dokuczac , juz ja znam ten Twoj wredny charakterek .No w tym kapelusiku to jak Dulska wygladasz hihi i jeszcze chcesz sie na siwo robic to juz zupełna herezja .
    Yoanka no jak to dobrze ze nikt nie chce sprawdzac jaka ze mnie dobra ciocio babcia bo zdecydowanie nie nadaje sie do zajmowania dziecmi bo by mnie wykonczyły na bank .
    Optus tez postawiłam troche wisni bo chłopaki pozrywały jeszcze ostro kwasne z drzewa ot wymyslili durnote i do jedzenia nie bardzo sie nadawały to zasypałam cukrem i za kilka dni zaleje procentami .Tak to jest jak chłopaki same rzadzą w chacie .No spacerki były długie i bardzo owocne , teraz jakos mi sie zdecydowanie lzej chodzi bez tej masy kilogramow .
    A mi picasa zwariowała i nie moge zalogowac sie na wysłanie fotek i tylko na dysk dało rade posłac .Ciekawi mnie czy otworzył sie link .

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Maniu - link się otwiera, ale dzisiaj nie pooglądam.
    Czekaja na mnie wypestkowane wisienki, trzeba coś z nimi zrobić.
    Kawa dla zaczynającej dzień pracy

w sweterku, bo zima przecież.
    Miłego dnia !

Awatar opty55

Yoanko - jeszcze o takich warzywach nie słyszałam... dobre chociaż były ?
    A bratanica już nie powinna takich problemów stwarzać jak ostatnio, przecież latek jej przybyło, to i innych przymiotów chyba również ?
    Oby Wam miło ten tydzień zleciał.
    No, Anulka - spec z Ciebie ! Jak już pracowe zabezpieczenia łamiesz !!! Gratuluję !
    Widzisz, ile tu wiśniowej nalewki się szykuje ? Może jednak na emeryturze doopsko do samolotu wsadzisz ?

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Mania, u mnie tez udy… no z “ciekawszych” rzeczy… przespalam 6 godzin bez budzenia sie przez kaszel…
    Co za herezja? Stara baba powinna byc siwa.
    Opty wlasnie mi rece zmarzly, orzeje je o ten Kubasek. Dziekuje.
    E tam, wlaczylam po prostu inna przegladarke. Poprzednia mi zablokowali to moze do konca na tej posmigam hihihihi
    O nie, moje doopsko juz do samolotu nie wsiadzie. Nawet wisnioweczka mnie nie skusi.

Awatar opty55

Jak Ci ręce marzną, to rękawiczki potrzebne

Dobrze, że znalazłaś "drogę" do naszej stronki. Ale tu i tak nie ma co czytać... Kruszynki letni czas wykorzystują poza monitorem.
    Dobrze, że puzzle istnieją !

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Anoola no to ciekawie u Ciebie bo mnie na dodatek listonosz rano obudził i wnerwiłam sie bo durne pismo dostałam no i trza podziałac bo znowu urzedasy liczyc nie umieją
    Siwa to ja moge byc bo mam liche piorka a nie włosy a Ty jak masz taka czupryna to mozesz malowac a nie robic sie na babule . jeny jak mnie ta moja siwizna wnerwia a najgorzej jak mnie obcina fryzjerka i widze dokładnie co mam na głowie .
    Ot durki wiadomo z e przegladarek mozesz miec skolko godno .
    Optus a u nas znowu susza i upał , lałam na maxa dzis bo wsio bidne sterczało a do chaty dopiero zladowalismy i dopiero dało sie oddychac bo w południe to juz masakra była .
    Yoanka a mi waga staneła i nie chce drygnąć a niby wsio robie co trzeba cholibcia a chciałabym jeszcze kilka kilo stracic .

Awatar opty55

Maniu, ja się z dzisiejszej pogody ucieszyłam - pranie mi ślicznie poschło, a sporo się już nazbierało i z kosza wyłaziło.
    Na działce jeszcze nie podlewam, ale doniczki mus. A kilka jest....
    Miałam Cię dawno zapytać - te dalie w doniczkach kwitną Ci ? I są takie jak chciałaś ?
    Bo moja - na obrazku inna i w rzeczywistości też nie taka. Ale w sumie - może być.
    A kosmosy są normalnej wielkości i kwitną. Groszek też.
    Na listonosza to ja wczoraj zemściłam. Nawet się nie pofatyguje i nie sprawdzi, czy jestem w domu, tylko powiastkę o liście poleconym wtyka do skrzynki. Już się kiedyś o to awanturowałam na poczcie - ale bez skutku. No i dzisiaj musiałam gnać na pocztę - od Energy jakieś dziwne pisma - nowa umowa "oferta specjalna", wniosek o rekompensatę... Czytam i czytam i niewiele z tego wiem.
    Dostała któraś z Was coś podobnego ?

Uprawnienia umieszczania postów