Strona 738 z 1949 PierwszyPierwszy ... 238 638 688 728 736 737 738 739 740 748 788 838 1238 1738 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,371 do 7,380 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Optus no to jednak do Ciebie doszedł wczoraj deszczyk a u mnie padało jeszcze do r ana a dzis po południu urwanie chmury było tak z e na jakis czas spokoj z podlewaniem .Dobrze ze nie poszłam na działke bo znowu bym pod daszkiem siedziała .
    tez d zis licho spałam ale za to rano bardzo dobrze przysnełam .I zabrałam sie za malowanie stolika i krzeselka z odzysku ,
    Anoola no chyba dosc Ci nawyzywałam dzis hihi jeno gwizdnij to na bank ochrzan dobry dostaniesz ,w koncu ja tam na takie wyzywanie chetna a i dobry trening mam na swoich chłopach .Fajnie ze Ajska w dobrej formie , moze ten suplement akurat dobrze działa .
    Bonusiu ja tam ogolnie pączkow nie lubie ale takie c iepłe z adwocatem to mniam mniam , u nas taka fajna paczkarnia jest gdzie takie c iepłe serwują mniam mniam Nastawiac sie na rozpuste w piernikowie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

U mnie dziś i popadało i czasami słoneczko zaświeciło..krótko ale było!
    U mnie Maniu też sprzedają takie świeżutkie pączusie ale sama tam jeszcze nie byłam nabyć ale raz skosztowałam u znajomej kosmetyczki byłam poczęstowana!
    Dziś była moja pracownica ma dalej miesiąc zwolnienia ale na cito dostała rehabilitację i powiedziała,że mnie raz zastąpi jak będę miała taki dzień bardzo potrzebny do swoich spraw!
    Anoolka popapalaj z nami..mnie też wkurza,że nas podczytują różne osoby...szkoda,że nie może to być forum prywatne tylko dla naszej grupki!!

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Myślałam, że na obrazku rozpusta pączkowa.... a to strugi deszczu.
    U mnie tal nie lało - przynajmniej roślinki sobie rześko stoją.
    Stolik i krzesełko ? Na nowe mieszkanie zbierasz ?

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Opty, podobna filizanke mam w domu. Byly dwie ale jedna ulubiona z wisienkami pekla.
    Mania a u mnie dalej obiecanki cacanki na temat deszczu…
    Uwazaj sobie, mnie nie tylko trza wyzywac, po glowce poglaskac tez czasami mozna.
    Ladna deszczowa fotka…
    Bonusia a kysz! Co to za gadanie o paczusiach na topiku dla odchudzaczek????
    Wiesz, prywatne forum to tez nie ma sensu bo nikt nowy by nie dolaczyl a jak chcemy tylko ze soba to przeciez mozna maile puscic w ruch i o tym tu miejscu zapomniec.

Nuta65 jest nieaktywny Znany na forum

Witam .
    U nas codziennie pada .
    Ale nie tak obficie jak u Mani .
    Wczoraj pojechaliśmy na spacer do lasu .Okazało się że jest bardzo parno,wiec pobyt byl krótki .
    Dobre i to, bo troche waga drgnęła .
    Staramy sie codziennie gdzies wybyć z mieszkania .
    Pod nami remont mieszkania ,trudno nawet myśli zebrać .No ale trzeba przeczekać .

Ogórki tylko na już zakisiłam .Na zimę będe robić tylko do zupy ,tarte i do słoiczków ,szybko a zimą jak znalazł.
    Już mam w słoikach wiśnie ,wydrylowane z cukrem trzcinowym.

Aniu kazda z nas potrzebuje ,trochę pogłasków

Pączki lubię ,wszystkie ....

Mnie nie przeszkadza -czy ktoś czyta, czy nie ,kazdy robi jak uważa .Gdyby jednak napisał-a kilka słów ,to by było miło

Ja wszystkim życzę udanego weekendu,tym podglądajacym też

Awatar opty55

Kawa weekendowa

może pogoda pozwoli Ci wybyć z domu, chociaż na obrazku mocno zamglona...
    miłego dnia !

Awatar opty55

Deszczowe popołudnie, z konieczności leniwe.
    Przed południem parę kilometrów zrobiłam, jakieś sklepy ogrodnicze odwiedziłam - ale nic w nich ciekawego.
    Ta świdośliwa za mną chodzi... może jeszcze hortensja.
    Nutko - spacerki w lesie fajna sprawa, jeżeli tylko komary nie dokuczają. Mam takie urokliwe miejsca koło siebie - a tak rzadko tam chodzę...
    Może sobie jakiś grafik opracować - i się tego trzymać ? Ale czy wytrwam ?
    Remont ? brrr.... wolę nie myśleć. Bardzo by mi się kop porządny w tym kierunku przydał !

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Ale duszno dziś było!!Okrutnie!!
    No i wiem,że pracownica dostała jeszcze zwolnienie do...23sierpnia!
    Nie wiadomo czy to będzie koniec czy później też dostanie zwolnienie!
    Tyle chociaż ,że umówiłyśmy się na któregoś dnia końcem lipca,że na pół choćby dnia mnie zastąpi zebym po sklepach mogłas polatać.
    Dziś też dowiedziałam się,że z przeprowadzką nie będzie tak szybko..
    Takie kłody pod nogi wpadają..
    Optusiu tak blisko las i nie korzystasz..ja tu dużo chodziłam...teraz to wracam zmęczona i na razie odpuściłam.
    No remont to mnie czeka///ale trzeba jakoś sobie poradzić...w końcu nie jestem w tym sama!
    Oj Anoolka od gadania jeszcze nikt nie przytył...pogadać można byleby nie jeść..a jak fajnie powspominać jak jadło się takie smakowitości a waga tak nie skakała!

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Kawa weekendowa

może pogoda pozwoli Ci wybyć z domu, chociaż na obrazku mocno zamglona...
    miłego dnia !

Dzieki.
    Wiesz, plany to ja zawsze mam. Do czasu jak usiade do sudoku i komputerka.
    Pozniej czas smiga miedzy paluszkami i ....
    I mowie sobie ze nic nie musze, wszystko moge

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

A u nas dzis cały dzien rowno lało a ze mielismy wyjscie do dentysty to kurtki parasole a i tam pomoklismy okrutnie , najbardziej mnie wnerwiaja keirowcy co nie moga troche zwolnic tylko leca jak durki i całe chodniki zalane /
    Optusiu no swidosliwa mi sie okrutnie podoba bo w sumie zawsze cos fajnego ma , ja ja kupowałam dla koloru jesienią ale te wiosenne kwiateczki tez mnie powaliły .Mi juz po południu nic sie nie chciało tylko pozycja horyzontalna a potem zabrałam sie za dalsze malowanie tych gratow a krzesło idzie na balkon a stoliczek mały jako podstawa pod doniczke bedzie tak że nowego mieszkania nie musze miec .A na balkonie troche porzadkow porobiłam i nowe graty bardzo mi pasią .
    Bonusiu no nigdy nie jest tak jak sie zaplanuje ale przecie pomalutku wsio załatwisz i bedziesz miała kupe radosci z nowej chałupki .
    Nutko no to super ze Ci waga ruszyła bo mi staneła i ani drygnie ale juz mnie to nie rusza .
    No u nas nawet nie pada a co chwile leje ale nic nie marudze bo przynajmniej wsio sie dobrze podleje bo te zołte spalone niby trawniki wygladały paskudnie a i drzewa z nowych nasadzen zasychały paskudnie .
    Anoola no wiesz ja tam i pogłaskac moge ale na moje to Ty podobna do mego małego ze jak pchwalisz , pogłaskasz to zaraz rogi wystawia i trza go do pionu znowu ustawiac hehehe.

Uprawnienia umieszczania postów