385Lubią to
-
Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal
Dwie - bo nigdy nie wiadomo, co piątek Ci przyniesie !

oby same miłe chwile !
-
Maniu - pamiętam o ogrodach, nie musisz się o mnie martwić.
A skąd Ty tak późno wróciłaś ? Przecież nie z działki ? Czegoś nie doczytałam ?
Anulka - czy zawsze jazda rowerem musi sprawiać przyjemność ? Ma pomóc Ci w ociągnięciu mięśni !
No jeżeli chciałabyś dojeżdżać codziennie tyle kilosów - to te pół etatu jest w sam raz dla Ciebie. Ja jednak wolałabym mieć jakiś luz...
-
Mania pewnie wróciła z pokazów . . . Wszystkie miałyśmy tam być . . .
Chyba jednak stolyca na spotkania najbardziej pasuje
-
no masz, na chwilę odeszłam od kompa - a już mnie wylogowało...
Racja Yoanka ! Zupełnie o tych światłach zapomniałam ! Ot, skleroza ze mnie.
Pewnie, że stolica jest super !
-
Yoanka no młodka to i konotuje co i jak hihi wiadomo ze na pokazach byłam i tylko szkoda ze nie z kulezankami bbuuu a było co ogladac a tyle luda ze szok , z kazdym rokiem coraz wiecej ogladających.
No moj sposob na owocowki juz od lat sprawdzony i co prawda wszystkich owocowek nie wyłapie ale duzo utopi sie .
Hehe jak obzerasz sie to na bank nie spada 
Anoola no co Ty przecie rano to ja z telefonu korzystam na zagladniecie na forum i na fejsa a na klikanie na tym malenstwie to ja nie mam zdrowia i dopiero na duzym kompie klikam .
Wiesz ze ja jestem za praca dla Ciebie bo jakos nie bardzo widze Ciebie na emeryturze bo lezenie całe dnie z Ajską na kanapie chyba nie jest najlepsze dla Ciebie . A poł etatu da Ci luzik i czas na odpoczynek .
Optus ja coraz bardziej sie martwie o jezyki bo odkryłam z e koty mi tez harcują na działce i mogły wyjadac z misek i boje sie ze juz pierwszego dnia jezyki mogły se gdzies pojsc bo płoty były nie zabezpieczone .Dzis wymysliłam zeby dac tak jedzenie zeby koty nie mogły sie dostac i to bedzie sprawdzian c zy jezyki jeszcze są ,
Jutro mam mocno zabiegany dzien bo przed południem spotkanie w miescie z kolezenstwem a po południu siostra i siostrzenica nawiedza nas na działce .
-
A u nas znowu politycy wyciagaja sobie stolek spod doopy. Smiech na caly swiat bo to nie pierwszy raz. Zalosne to.
Opty oby dwie bardzo apetyczne! Dziekuje!
A co piatek przyniesie? Nowa glowe w rzadzie. Trzech faworytow, w tym jedna kobieta. Chcialabym zeby ona przeszla. Bardzo inteligentna kobieta. Lubie ja.
Mania nie lubie Cie.
-
Hehe a ja lubie i gites srites
-
A ja znowu porządnie wspomogłam "biednych" wetów!
Znowu sie Ajsie pogorszyło. Wiosna chyba wzmogła jej alergie a przecież religijnie tabletki podaje.
-
No jak jestem ciekawa co Mania wymyśliła żeby sprawdzić czy są jeszcze jeżyki...jak one dojdą do jedzonka a koty nie dadzą rady!
Jak Cię znam Mania to wiem,ze masz dobre pomysły!
Optusiu rowerkujesz jeszcze ?
Wieczorkami tak by się chciało zwłaszcza, że wyjeżdżając z naszej wsi jest droga rowerkowania w dwie strony..nad Zalewe albo do miasta!
Jak wracam do domu po 18-tej to ruch jak u Yoanki na Marszałkowskiej i nie tylko bo Warszawa cała zatłoczona.
Tez radze Anoolciu żebyś wzięła te pół etatu!Za nudzisz się w domku nawet jakbyś wzięła dodatkowo maleństwo!
Moja p.E dostała zwolnienie jeszcze ponad 2 tygodnie.Do pracy przyjdzie 10 września! Dobrze wiedzieć i coś można zaplanować.
Wczoraj Z zamówił wywrotki czarnoziemu i dziś będzie druga bo piachu na ziemi wokół domu...zresztą w całej wsi taki sam..a ja chcę ogródek warzywny i kwiatowy to co by mi tam urosło? Nawet trawa nie rośnie. .podłoże jak w lesie az się ugina pod nogami ziemia.
-
Ojej Maniu !!!!! Oglądałam filmik na You Tube , ktoś wrzucił już z tego roku....niesamowite. Na bank bym sie zgubiła...ale jestem taka wielka , to i znaleźć by łatwo było
Ale warga mi wisi
. I ja się wcale nie dziwię , że tam jest tyle narodu....no kto by tego nie chciał zobaczyć ???? Z innych Skay Way lat są - coś pięknego. Może za rok...a może jak Yoanka pisze jeno nam już stolica pozostała ? Zobaczymy !!!
U mnie dopiero dziś trochę przelało....ufff, chłodniej ale wczoraj to masakra była .Siedzimy na chacie, bo chyba po niedzieli będziemy musieli pojechać..w góry ale nie wiem dokładnie kiedy jeszcze. Cały szamot i glinę szlag trafił w moim ukochanym piecu - i muszę go ratować. Znalazłam zduna ....a to niezwykła rzadkość.Zduna, który nie chleje gorzały przy robocie. Zgodził się wyremontować. Miałam już dać spox z tym piecem ale tak go lubię , że klamka zapadła. I będzie.
Anoola- mała się rozciągałam bo było mi tak gorąco jak nigdy
Ale pamiętam. Mam nadzieję , że już dobrze z Ajską !!! Bidulka . Pisz .
Spadam w gary, późno wróciłam, głodna jestem. No jak zawsze.
Uprawnienia umieszczania postów