Strona 789 z 1949 PierwszyPierwszy ... 289 689 739 779 787 788 789 790 791 799 839 889 1289 1789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7,881 do 7,890 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Chociaż nikt tu nie zagląda to powiem ze czytanki dzis nie będzie.
    Ajsa chora, duzo prania na mnie czeka a do roboty chociaż na pół dnia musze jechac.
    Czyli jak wpadne do roboty to tylko na prace będe miala czas.
    Ale na kubasek kawy tez sie czas znajdzie bo snu dzis malo i poszarpany....
    Niby koncowka zimy a noce mają byc zerowe... a zimowa kołdra właśnie w pralce sie kręci. Mam nadzieje ze w dzień bedzie na tyle ładnie ze mi wyschnie.
    I niech mi nikt nie radzi zeby futrzak w kuchni spał... Suzi wywalałam i do teraz żałuje ze pozwalałam żedy ataki w samotności przeżywała bo nabrudzi w łóżku, bo sie nie wyśpie....

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Skoro czas na kawę znajdziesz - to parująca zostawię, żeby długo gorąca była.

i rogalik na wzmocnienie, też się przyda.
    Żadnych rad, zrozumiałam....

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Anoola wiadomo ze dobrymi radami piekło wybrukowane wiec nie ma co sie wychylac i tak najlepiej wiesz co Ajsce potrzebne .
    A ja dzis na działce budowałam tunel z kamieni dla jeza zeby do zarełka mu sie koty nie dobierały bo taki biały siedzi i c zeka kiedy wyjdziemy z działki , spryciarz wykrył stołowkę a podobno kot jak mu głowa wlezie przez dziure to i reszta tez a tak do tunelu trudno łeb wepchac .
    Optus i jak humor Ci sie poprawił bo mi sie psuje bo jutro znowu do dentysty z tym kanałowym zebem.
    Uzbierałam dzis troche derenia i postawie na dereniowke a musze znalezc chetnych na owocka bo plaga urodzaju a to taki atrakcyjny owoc i az szkoda go zmarnowac ,Maja pokazywała robienie syrou z derenia moze zrobic tylko ja takich słodkosci za bardzo nie lubie bo tam kilo na kilo ale moze choc troche zrobic bo mały chetny na soczki .
    I co ogladasz Panne Marple bo te domki tam pikne są .
    Yoanka powinna na gółke dostac bo zeby w weekend nie kliknąc to juz nie uchodzi panie dziejku a tu wsparcie potrzebne .

Awatar opty55

Maniu - ja już ten serial wiosna oglądałam, ale nie bardzo mi podchodzi, bo jak zwracam uwagę na akcję - to mnie wkurza. Ale widoki - masz rację, fajne.
    To powiedzenie o kocie też pamiętam z dzieciństwa. Nie chciałam nic mówić o tej Twojej kryjówce. Pamiętam koty u sąsiadów, obserwowałam z okna jak wyłażą z garażu małą szparą pod drzwiami...
    A na dereń miałaś jakiegoś sąsiada chętnego ? Już mu przeszło ?
    Dereniówka nie taka rewelacyjna w smaku. Ale wygląda pięknie.

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus no własnie jak wiem to dziury dla kota nie straszne ale tunel juz moze byc problemem a z duzych kamieni wybudowałam ze chyba rozwalic nie rozwali.No dla sasiada starczy i zostanie .Hee ale dla sasiada to juz ja robie tylko mi spirytus dostarcza .

Awatar AnekSadek

zlop zlop, dobra kawa....
    Optusia za kawe i za brak rad.

Awatar AnekSadek

Piore, piore,piore....
    Niby pralka to robi ale sie nazywa ze ja piore.

Awatar Bonusia
    Bonusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Siedzę w pracy i pisze ale tak naprawdę to nie ma o czym.
    Pracuje potem w domu jak zawsze biegam z Z i ten pył zbieramy..Dziś pierwszy pokój będzie pomalowany. Wczoraj Z pomalował sufit...juz ten nowy...fajny a dziś ściany. Porządku i tak nie będzie do z innych pokoi trzeba poprzenosic rzeczy do tego co zrobiony żeby następne robić. Ale w tym tygodniu połowa domu plus korytarze będą wykończone. Zostaną jeszcze 3 pokoje!
    Zamówiłam tez dziś węgiel na zimę. ..narazie 2 tony...pewnie będzie za mało. Z był u sąsiadów popytać o drzewo gdzie zamówić bo akurat do jednego sąsiada przywieźli u mamy juz namiary!
    Wczoraj odwiedzili mnie w pracy mojego exsa brat z żoną!
    Ale się nowych rzeczy dowiedziałam! Normalnie zgroza co wyprawia mój exs mąż !!Ale to nie moja juz broszka!

Awatar opty55

A po praniu i przespanej nocy (mam nadzieję !) - kawy trzeba się napić
    w ślicznym kubeczku, z magnezem - na spokojność

i słoneczka, żeby kołdra wyschła !

Awatar opty55

No pewnie Bonusiu, to już nie Twoja sprawa. Niech się sam za siebie wstydzi !
    A relacje ze szwagrem - to faktycznie takie przyjacielskie, czy raczej żeby sprawdzić, co u Ciebie ?
    Nie ma to jak dobrzy sąsiedzi - wiele rzeczy podpowiedzą.
    Miejmy nadzieję, że zima będzie taka jak ostatnie - to i opału nie będzie wiele potrzeba. Ale dokupić zawsze można.
    Zapomniałam dzisiaj o biedronce i cebulkach... tyle, że ja wykopanych mam tak dużo !
    Ale narcyzów wiele nie mam, to może warto kupić.
    Maniu - mój dereń ledwie kolor zmienia. Twój już dojrzały ?
    Musze pilnować rajskich jabłuszek - i koniecznie nastawić, choćby z wódka, bo na większe procenty nie mam widoków... Ale myślę, że owocka będą potem równie smakowite ! Nalewka pewnie mniej....
    Mam fakturę do zapłacenia, spadam do banku.

Uprawnienia umieszczania postów