Strona 80 z 1949 PierwszyPierwszy ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 580 1080 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 791 do 800 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

yoana1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Kolega chirurg przekłuł mi paznokcia rożarzonym spinaczem, duuużo krwi wypłynęło, ALE ULGA !

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Prawie jak w The Knick
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

zaraz mnie trafi nie wiem gdzie kliknełam i jeno stronka zaswieciła i wsio poszło sie bujac a juz własnie konczyłam posta wwwrrr
    to tym razem w skrocie
    Yoanka a dlaczego spec chirurg nie ma przyzwoitszego narzedzia na taka operacja .
    Gruszka no włąsnie ja tez nie lubie tych numerkow ale tu nie było tez zwykłej Mani a juz nicka 13 lat uzywam wiec co mam zmieniac .
    Anoola o tez nagotowałam kociołek zupy ogorkowej ale ciepełko mnie tylko cieszyło bo dzis ostry mroz był .
    jedz z Suzka do weta i miejmy nadzieje ze moze cos pomogą ale takie ataki padaczki to walenie siekierka po głowie wiec co tu wymagac zeby była taka bystra jak w czesniej bbuu
    Opty na zasłoniłam okna roletami bo tak mi łysy swiecił w oczy ze zasnac sie by nie dalo .A ostatnio radia nie słucham bo mnie te zmiany w Trojce wnerwiły .
    Bonciu kuruj sie .
    Ostatnio edytowane przez Mania48 ; 11-02-2017 o 20:29

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Pewnie bym w majtki zrobiła po takiej przyjemności, jaka Yoankę spotkała.... wolę sobie nawet nie wyobrażać.
    A co Ci Maniu zmiany w trójce przeszkadzają, jak listy słuchasz ? Nie przesadzaj, trzeba by się do puszczy z żubrami przeprowadzić, żeby tego wszystkiego nie widzieć. A tak się nie da.
    Gruszka - ciasto woła z lodówki ? Skąd ja to znam !
    Anulka - faktycznie pomysłowy Dobromir ! Za wiele ochłody z tych żagli mieć nie będzie - ale ciut ciu może w chacie zasłoni.
    Masz kawę, bo wypasionej przez chory paluszek nie będzie pewnie
    (_)o, (_)O, (_)O,
    idę jakiś film znaleźć, bo nic do czytania nie mam, a sudoku cały dzień gnębię.

Awatar PsiaMac
    PsiaMac jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Sydney

Dzieki Opty za kawe.
    Pospalam dzis bo wczoraj do polnocy filmy ogladalam.
    Rano jade z pieskami do kapieli.... czyli popisze pozniej

Mieszka w
    Warszawa

Mania, igła lekko topi się przy rozgrzewaniu, musiał być mocniejszy drucik. Wcale nie bolało, tylko lekkie pyknięcie, ale krew prawie trysnęła i długo leciała. Ulga od razu, bo palec spuchnięty, siny, nie mogłam zginać. I rękę musiałam do góry trzymać, bo jak w dół, to pulsowanie wyjątkowo bolesne było. Teraz zupełnie inaczej. Paluch miałam prześwietlony, kość o.k. A dziurka w paznokciu niewielka. Jak tyle krwi się ewakuowało, to jest nadzieja, że paznokieć nie zejdzie. Zobaczymy. Jeszcze jakie dziewięć godzin i do domu. Żeby chociaż trochę spokoju było . . .

Mieszka w
    Warszawa

... ale nie ma . . .

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Dzieki Gruszeczko, no to bede w weekendy wklejac po kilka fotek z okresu jak Opty i Yoanka byly u mnie. Byly i sie zmyly… Spytasz czemu na weekend tylko – otoz w dni robocze to w pracy nie da rady, za malo czasu za duzo gdaczacej stonki! A jak wroce do domu to tablecik uzywam.
    Tez jestes migrenowa? Ja dawniej bylam strasznie migrenowa. Ale w czasie meno samo odeszlo. Teraz czasami mam ale to od miesni karku. Jak nie urok to… przemarsz wojsk!
    Widac te wszystkie synusie sa udane. Ja do pracy codziennie (niestety) dojezdzam 35 km w jedna strone. Do roboty to jeszcze ok, 40 min starczy ale po to minimum godzina.. W miejscach gdzie byly domki stawiaja wielopietrowce i tam gdzie na przyklad byly 4 domki, 8 samochodow, na oko, tak teraz jest ze sto samochodow i kazdy chce gdzies dojechac a jak z nowymi drogami? Noooo, tak samo! Mam takie jedno miejsce gdzie rano 4 minuty, po pracy jak mam szczescie to 20 minut! Powinni pod ta dzielnica-miastem tunnel zrobic… Ale ja juz i tak bym nie doczekala. Emeryturka puka do drzwi!!!
    Wiesz upal przezyc idzie jak sie ma klimatyzacje i duzo piffffka w lodowce
    Masz tu "porcelanke" specjalnie dla Ciebie

01DSC_0073 (486).jpg

Bonusia to sie kuruj bo plan masz napiety! Mam nadzieje ze choroba Ci sie nie rozwinie,
    No mam troche cieplo… dzis kolo 13 bylo TYLKO 34 i juz lepiej niech wiecej nie bedzie. Klima ciszej chodzi, w domu przyjemniej!
    Yoana a Ty pewna ze ten kolega to chirurg? Sprawdz jego dyplom..
    No popatrzcie jak to sie solidarnie bronia! Klika!
    Mania no coz… a tyle bylo mowienia zeby kopiowac…
    No pojade z Suzka, co to pomoze to nie wiem ale wiem ze mnie uspokoi i wyciagnie kase z portfela ale Ty mi zaraz walniesz ze na biedna nie trafilo… taka z Ciebie paskudna blizniaczka!!! Z wiekiem taka upierdliwa zreszta!
    A ja wczoraj calkiem zaslonilam rolety i zal mi bylo wstawac ale musialam bo do pieskowej fryzjerki….
    Opty oj tak, do puszczy i jesc to co sie upoluje! Ja juz aurtentycznie nie wiem czym te moje psiurki karmic. A Leanne szczula mnie ladnym maluszkiem dla ktorego szukaja domu a ja juz nie chce zadnych futrzakow!!!!!
    I co? Zalapalas sie na jakis dobry film? Ja nie ale mam taka glupia nature ze jak zaczne ogladac to musze skonczyc. Swego czasu taka sama glupawke malam z ksiazkami! Choc mi nie podchodzila to wkurzajac sie czytalam do konca… Jedynie raz ksiazka Danielel Steel walnelam o sciane! Rzygac mi sie chcialo czytaja ze kobita po czterdziestce, szostka dzieci i plaski brzuch…. Wiem to tylko KSIAZKA ale sie wkurzylam i od tej pory na pewno Danielci ksiazki nie przeczytam!

I jeszcze pajaczek z botanika

01DSC_0073 (529).jpg

01DSC_0073 (530).jpg

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

Pewnie troche dziwne to zdjecie

01DSC_0073 (776).jpg

Awatar PsiaMac
    Mieszka w
    Sydney

troche fotek pod tytuem Lizanie cukru przez szybe
    Dlaczego?
    Bo z tej wiezy, przez szybe...

01DSC_0073 (617).jpg

Strona 80 z 1949 PierwszyPierwszy ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 580 1080 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów