Załącznik 38272
Załącznik 38273
Załącznik 38274
Wersja do druku
Załącznik 38275
Załącznik 38276
No dobra, juz nie przynudzam.
Sprawdze czy mnie w kuchni nie ma, choc tego to ja strasznie nie lubie :no:
Uczciwie slalam cieplo do Gody..
Rano, wracaja z psiurkami bylo 34, zwykle po poludniu robi sie cieplej a dzis niespodzianka :mdr: TYLKO 28, to tempareatura jaka znosze...
Szkoda ze za dwa dni znowu ma sie zmieniac ale w ta zla strone :cry:
Postawie kawe, co by nie, filizanki duze, jedna starczylaby dla wszystich :mdr:
Załącznik 38277
Ze co? Nie chcecie z jednej pic???
Trudno, przyniose wiecej :mdr:
Opty, pamietasz swoja mine z tego mejsca? :mdr::mdr:
Załącznik 38278
Witam koleżanki przy niedzieli :)
Niestety, ostatnio zaremontowany człowiek jestem, więc nawet nie mam czasu Was poczytać na bieżąco, nie mówiąc już o nadrobieniu zaległości w pisaniu :oh::gasp:, ale kawkę chętnie zawsze wypiję, zdjęcia obejrzę- są po prostu cudowne. Przy nich dochodzi do głosu moja wielkomiejska dusza kobiety z prowincji :D:D
Ps. W tym tygodniu zgubiłam 600 gram, czyli do celu mam już tylko 3 kg :) A jak tam hm... wasze postępy w diecie? Mam nadzieję w przyszłym tygodniu nadrobić czytanie was, i wpadło mi w oko, że planujecie spotkanie? Super. My z dziewczynami z forum od trzech lat spotykamy się na zlotach. W tym, prawdopodobnie w Gdyni. To są świetne momenty :) Dobrej niedzieli wam życzę, bo sama mam sprzątającą :)
Ojej , w ogóle od wczoraj nie mogłam naklikać :( Net był ale cieniutki - są FERIE !!! Ale dziś się kończą , mazowieckie zaczyna - spodziewamy się sporych korków:(
Anoola jeśli posyłałaś słonko - to :love::love: - bo JEST!!!!Piękne i lazurowe niebo też:) Niestety krótko byłam w lesie bo ślizgawica potworna , bałam się o kolano, za to wyspałam się chyba za wszystkie czasy :)
Nie widzę fotek :( Ten lapek na coś nie zezwala i NIE WIEM NA CO :mad: w Grodzie obejrzę o ile nie padnę . Już miałam to zrobić 2 tygodnie temu - i ciągle a to zapominałam , a to później .
Ojej Yoanko to dobrze, że Ci kolego po fach pomógł - wyobrażam sobie te ulgę ! Mnie nie pulsował , ale pobolewa jeszcze.
Śniegu sporo , ale mnie niż 2 tygodnie temu i teraz jest tylko -2, w nocy spadło do -16 ....lukałam na termometr jak szłam siusiać. Popiłam wody mineralnej ze źródełka :) no to siurałam okropnie..o apetycie nie wspomnę:(
Agnieszko - ja się staram dietować bardzo... ale...pajdy ichnieszego góralskiego prawdziwego chleba z robionym tu masłem i czosnkiem - wygrały :arf: Chlebek jeszcze "ogrzewany" na ...blasze pieca....poezja. Jak dziś wrócę - od jutra od "nowa" i tak do ukichanej chyba śmiercie:) Gratulacje wielkie !!! Przyjmij za ...3 kg do celu ! :yipi::yipi::yipi:
Pozdrawiam WSIE:love: , nie widzę poprzedniej strony , idę na werandę póki jest cudne słonko. Jejuniu JAKI tu BYŁ ŁYSY WIELKI - niesamowityyyyyyy :) piękny :)
Do nocki a jak padnę , to do jutra !:money::money:
Fajne zdjęcia Anoolka..
Jak rano miałaś tak chłodniej to pewnie w południe aż tak mocno nie grzało?
Jak czuje się psinka Suzi?
Saguś razem z mazowieckim i u nas w zachodniopomorskim też zaczęły się ferie.
Patrzyłam na prognozę pogody na czas pobytu w Karpaczu i ma przez cały pobyt padać...a niech to...mam nadzieję,że się mylą!!
Agnieszko i mnie też potrzeba 3 kg zrzucić ale okrutnie marnie mi idzie...okrutnie!!
Może z wiosną jak wyjdę na kijki będzie łatwiej.
Yoanko myślę,że kolega chirurg wiedział co robi i dobrze,że masz teraz ulgę.
Gruszeczko też oglądałam całą serię The Knick..podobno mają być dalsze odcinki!?
Dziś tak się pałętam po mieszkaniu to poleżę,to obiadek gotuję to jabłuszko przegryzę....myślę że nie jest ze zdrowiem tak żle...wieczorem się okaże bo zawsze się wtedy nasila.
<a href=https://zapodaj.net/3fbf964b113a5.jpg.html>20170212_103333.jpg</a> <a href=https://zapodaj.net/ef19d04735d9a.jpg.html>20170204_101656.jpg</a> <a href=https://zapodaj.net/ad352024da4e9.jpg.html>20170204_102253.jpg</a>