Strona 829 z 1949 PierwszyPierwszy ... 329 729 779 819 827 828 829 830 831 839 879 929 1329 1829 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,281 do 8,290 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Oj, chciałabym kiedyś na żywo zobaczyć to, co widzę w tv - Peterhof.
    Chyba bardziej niż Francję...
    A mój pluszak jak Mani jeże - stara się masy nabrać ! Jeszcze nigdy tak dużo nie jadł !!!
    Może w sen zapadnie ?

krystyna2201 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    lubuskie

Wszystkie już śpią, bo ja dopiero wróciłam do domciu. Pilnowałam moje dwa skarby bo ich mamusia był na próbie zespołu w którym kiedyś tańczyła. Mają jubileusz i będą tańczyć wszyscy którzy w historii zespołu tańczyli.[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Moja synowa w czerwonej kamizelce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez krystyna2201 ; 27-09-2018 o 22:28

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Mania, ja to z roboty do roboty pełzam, co z tego, że mniej godzin, jak je muszę w dwa tygodnie wyrobić. To i jem, co popadnie, na CIACHO czasu ( ani chęci) nie mam, waga STOI i też się pocieszam, że nie w górę. To znaczy, poszła w górę w lipcu, czyli teraz liczy się, że STOI. Chyba namąciłam.
    Opty, aż mi się śniadanka w Sydneyowie przypomniały ! Kawa i owoce ! A zasypiającego kierowcę też pamiętam, nieraz sama robiłam za konkurencję . . .
    Anoolka, to jak ? Znowu chcą, żebyś wróciła ? To ja już nic nie rozumiem. Tych papierów też nie. Ale mi one nie grożą. Do śmierci będę zapierniczać. Wracam do domu późnym popołudniem i jeszcze goście wieczorem będą, na pogrzeb przyjechali, późnym wieczorem mają pociąg, głupio było mi się wykręcić, to rodzina mężowidła. Mam tylko nadzieję, że mężowidło dziś posprzątał, a jutro przed pójściem do pracy nie nabrudzi. I jakiś catering muszę zamówić, nic nie zdążę zrobić, na dobrą sprawę w pracy/pracach jestem od poniedziałku . . .

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Krystyna, to synowa i zdolna i śliczna A jak Twoje odchudzanie? Może nas tu pogonisz i przykład dobry dasz, bo towarzystwo się rozbisurmaniło, NAWET PLUSZAK masy nabiera, koniec świata !
    Opty, bardziej mi Francja pasuje. Peterhof też, nie powiem. A z Tobą tak dobrze mi się jeździło . . .

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu na pewno synowa ma fajne wspomnienia. Slicznie wyglada w tym stroju.
    U nas tez sa takie zespoly. W Sydnej z tego co wiem to Kujawy i Lajkonik. W Lajkoniku klezanki syn tanczyl. Tak, w czasie przeszlym bo jak sie ozenil, dzieciakow dorobil to trza pracowac a nie tancowac ha ha
    Pod wplywem Twojego postu zebralo mi sie na wspomnienia,
    Co roku w dosc centralnym miejscu Sydney jest Polish Christmas. Stragany z ksiazkami, z bombkami, bizuteria i roznym innymi polskimi wyrobami. Poza tym stoiska z bigosem, kielbaskami , pieorgami i oczywiscie z pifffkiem do popicia tego wszystkiego. Do piwka najwieksza kolejka wiec szuka sie znajomych lub jak palant stoi w kolejce.

Widok z gory, zrobiony z tego...

128.jpg

044.jpg

Drugi z prawej, zarosniety tak troche to kolezanki syn. W tym tancu opowiadaja jak to wiezniowie docierali do Australii.

088.jpg

A to juz polski taniec, jakby nikt nie poznal...

110.jpg

I jakby moglo mnie zabraknac obladowanej zakupami?? Dobrze bylam ubrana, prawda Maniu????

014.jpg

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Dobrze ubrana ! Tuniczka zwiewna i fajne kolorki

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Bońcia, to okno faktycznie dziwne było, może gospodyni/kucharka wchodzić rodzinie do kuchni nie pozwalała ? Duża masz kuchnię i ustawną . . .

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

No to kawy juz nie stawiam. Juz nie mam pracy a jeszcze nie mam jalmuzny, oszczedzac musze
    Opty wydaje mi sie ze jeszcze kilka razy pojade w urzedy. Bo jak wpisalam konto to wyskoczyla kwota posiadania o wiele za malo. A musze im prawde wklepac bo musze przedstawic wyciagi bankowe z trzech miesiecy. Pewnie chodzi o to czy czasami nie ukrylam kasy. Wolno miec duzo wiecej niz mam wiec niech mnie pocaluja. Nie wiem jak to zmienic a dalej “isc” nie moge jak tego nie zmienie.
    No zartujesz! Ten Twoj chudeusz jesc zaczal? Koniec swiata!
    Widzisz Bonusia, cenna dokumentacja z kuchni. Zobaczysz jak na to spojrzysz za kilka lat. Swietnie ze byly zapasowe kafelki. Kuchnia wyglada bardzo ladnie.
    Mania jak Ci nie wstyd taka lure zlopac?
    O nie, gotowanie to taki jednorazowy szal. Juz mi przeszlo. A Ty nie kombinuj z dietetykiem. Zresz a nie tyjesz to najwazniejsze.
    Yoana namacilas jak diabli a od lipca to juz duzo wody w rzece uplunelo.
    Za jaka konkurencje robilas? Mialas prawo spac bo wywalili Cie w inna strefe czasowa chociaz Ty to jak misiu Koala, wszedzie i zawsze. Ja tylko przypomne ze to Ty mi te drinki robilas po ktorych migusiem zasypialam.
    Ano niby chca mi oddac to co lubilam robic ale na prawde ja juz nie chce. Swoje lata mam, pracowalam prawie cale swoje kangurskie zycie wiec czas na nicnierobienie!
    Oj, widze ze znowu Cie pracowo udupili… Taka duza (wysoka) dziewczynka i tak sobie pozwoli?

5 gosci nas podglada. Sadzac po czasie to musza byc z kangurowa i z hameryki...

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Z innej strefy, albo PRACUJĄCE :-)

Awatar yoanna1964
    Mieszka w
    Warszawa

Ja to zawsze mam pod górę. Ale praktycznie dwa tygodnie w robocie nie byłam, to teraz WSZYSTKO w pozostałe dwa nadrobić muszę. Przyszły tydzień też wariacki. A drinki to robiłam tak, JAK MNIE NAUCZYŁAŚ !

Uprawnienia umieszczania postów