Strona 836 z 1949 PierwszyPierwszy ... 336 736 786 826 834 835 836 837 838 846 886 936 1336 1836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,351 do 8,360 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

krystyna2201 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    lubuskie

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Kibicujemy Polskim Siatkarzom w Finale Mistrzostw Swiata

42812735_2385588841670877_6294350588914171904_n.jpg

Mieszka w
    lubuskie

Maniu od wiosny do jesieni nie tykam szydełka bo nie mam czasu,ogród, wnuki ,ładna pogoda.To mi szkoda czasu na siedzenie, ale tera wieczory długie to dłubie

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Mańka . . . NIC CI NIE POWIEM

Bo i nie ma się czym chwalić

Anoolka, bo to moje OSTATNIE wakacje były, od tamtej pory tylko robota i robota Ale jeszcze parę tygodni . . . Chyba dożyję

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

Bonusia, ja wlasnie wczoraj Doroty sie pytalam po co ma telefon. Ja nawet jak pije dobre wino to cykne fotke etykietce zeby takie kupic. A ona sie chwalila ze Piotrek przywiozl dobre wino… I koniec. Ani nazwy nie zapamietala ani fotki nie zrobila. Piotrek czesto w sprawie pracy jezdzi w rozne miejsca i zawsze cos ciekawego przywiezie. Zawsze mowie i powiem jeszcze raz - Piotrek jest bardzo dobrym facetem. Czemu mi sie taki nie trafil? Pewnie ma co nieco za uszami ale caloksztalt bardzo zblizony do idealu. Oby na starosc sie nie zepsol!
    Ale jak chodzi o “grubsze” sprawy takie jak meble to ja sie grzecznie pytam _ po kiego masz telefon?
    Yoana co sie dziwisz ze ciacho syczy? Ja bym na Ciebie tez syczala i nie tylko. A tak, on tez Ci w doope daje, jeszcze nakopac powinien.
    Tak, Sagus na lomot sobie zbiera i to porzadny… ale w kncu tyle tu pisalo a juz nie pisze ze rece nas rozbola od sprawiania lomotu.
    Goda tez w kolejce po lomot stoi.
    Nie strasz Lapka bo Krystyna nam ucieknie! Juz lepiej niech ta Lapka na mnie sie skupi.
    Krysiu Mania poszla do dietetyka. Dostala rozpiske specjalnie dla nej zrobiona. Zre jak trzyletnie prrrr (kon) i schudla w pirun kilo. To jest chyba najlepsza metoda jak nie chcemy tak jak Yoana przez cwiczenia wagi tracic. Ja sie meczyc nie lubie wiec chyba tylko dietetyk…
    No tak, rodziny sie nie wybiera i mam taka Manie co nawet kfffiatkow nie umi logicznie posadzic. O tej innej rodzinie ktora mnie bombarduje nie wspomne. Oj Maniu jakie to moje zycie w tym roku zagmatwane! Juz niech sie ten rok skonczy bo zakwitne! Lub cos sobie zrobie…
    U mnie nie jedna doniczke a SIEDEM wisi, dwie stoja na patio i miska z pietruszka. Poza tym przed domem moglabys upiekniac, przycinac, przesadzac bo na podworko by Ci czasu nie starczylo bo przeca pozwiedzac tez bys chciala! Poza tym piesek gdzies musi sikac.

WROCE!!!!

Mieszka w
    lubuskie

Mamy złoto jesteśmy najlepsi na świecie huurrrrraaaa

Awatar AnekSadek

Krysiu, ja dawniej duzo na drutach robilam ale teraz to ograniczam sie do kupna welny, zaczecia i porzucenia zeby kupic nastepna welne… bo jak zaczynam juz chyba piate ponczo to zima za szybko przeleci, nie zdaze… ciezki mam los, prawda?
    Opty przywiez mi tego kota bo mowie Ci, jak Popielowa zgine! Chyba cala rodzine mysia u siebie mam. Rano szybko musze wstac zeby sprzatnac bo czasami pogubia ta trucizne. Boje sie zeby Ajsa nie zjadla. Juz myslalam ze wszystkie polazly w cholere bo wiosna ale pan w telewizji mowil ze na ta pore to od 7 lat najzimniejsze poranki. Moze dlatego szczurki pchaja sie do Babajgowa? Dawnie Suzi z Ajsa spaly w kuchni wiec moze myszowate nie mialy szansy pograsowac a Ajsa spi ze mna snem sprawiedliwego… jakis chrobot w kuchni a ona nawet lebka nie podniesie. Musi oguchla
    Ale Optyka bylo bez leb zdzielic i to porzadnie! Wiesz co, przestan sie z nim zadawac bo to niedobry czlowiek. Ktos kto nie lubi zwierzat musi miec serce z kamienia lub nie miec serca. Na wuj Ci taki szurak!
    Daj w Twoje rano znac jak noc minela.
    TY??? TY 12 kilo??? Nie uwierze! Ale sie rozpaslas na tych imprezach!!! No kochana, wolaj Lapke, ja z Toba zawolam – LAPKA!!! PASKUDO! Gdzie sie walesasz??? Wracaj kontrole trza trzymac nad towarzystwem bo jak Opty tyle przytyla to juz nie zarty!!!!
    Aska.. stary lesny dziadek hihihi dobre!!!
    A z tym tluszczem to prawda i o ile te 62 I POL w niebieskich majtkach ladniej wyglada od 56. To “byli” czasy ze tez tak wygladalam.
    Se ne wrati!
    Ale Ty nie zwalaj ze przez MAUPY odnalazlas stracone kilogramy. Tak jak Krysi szydelko nie pomoze tak Tobie nie pomoze jak sie pojawiasz i znikasz. REGULARNOSC to podstawa, zapytaj ciacha jak mi nie wierzysz!
    Wiesz co, sprawdzilam, myslmy z Dorota wypilo okolo 300ml!! Nie, nie kazda osobno a we dwie! Co sie na tym swiecie porobilo!
    Ostatnie wakacje… a Ty myslisz ze ja co? Co roku mialam taki luksus co sie wakacjami nazywa? Przed Waszym przylotem to wczesniejszy urlop mialam w 2007roku, w roku w ktorym nie raczylas mnie usciskac.. ale to Twoja strata.. 10 inych kruszynek poznalam z czego pisza juz ino dwie i pol. Pol to Sagus… ktora lomot dostanie od Yoany, czy ONA slyszy??

Mieszka w
    lubuskie

Schudnąć od szydełka to nie schudnę ale mam ręce zajęte i tyle nie podjadam. Aniu u nas akurat zima długa i mam dużo czasu na dłubanie.
    Też mam pozaczynane i nie kończę.

Awatar AnekSadek

No, jestem z siebie (i z Doroty) dumna!!!
    Emerytalne papiery zapiete na najostatniejszy guziczek, lachudry na necie powiedzieli ze do 19 listopada ROZPATRZA moj wniosek!!!!!!!!!!
    A w morde i kopa chcieli?
    Lata mam? MAM!
    Podatki 35 lat placilam? PLACILAM!
    To co tu rozpatrywac?
    Oczywiscie zalegle, od 27 wrzesnia(kiedy zaczelam wypelniac) mi oddadza.
    I musze sie pochwalic ze wiekszosc sama zrobilam. Dorota mi pomogla te niby jak ZUSowskie odnalesc, ale ja ja tez czegos nauczylam. Nie moglysmy dolaczyc wyciagu a trza bylo wiec zrobilam kopie z monitorka i podlaczylam. Mam nadzieje ze zaakceptuja!
    No i jadac od Doroty cos mi sie powaznego stalo!!!!

Pojechalam do ogrodnika.
    To zielone jakos bardzo mi sie spodobalo. Pani powiedziala ze jak przekwitnie to po prostu kawalek wziasc, wsadzic w ziemie i bede miala w drugiej doniczce bo rosnie jak chwast...
    Zobaczymy bo ze zdolna jestem to wiecie, lawende i MIETE zabilam? Zabilam!!!!
    A te kolorowe to dlatego ze tam mi pasowalo bo pusto bylo.
    I kolejna pani potwierdzila ze passionfruit prawdopodobnie zmarzl. Nic to, jak sie bede nudzila pojade po nowy. Z sadzeniem nie powinno byc tak trudno bo Optusia przekopala gline w miejscu gdzie posadzila a ja poprawie.
    Mania, paskudo, doniczek coraz wiecej i kto mi bedzie o to dbal???
    Nie wymiguj sie!!!

Oto dzisiejsze zdobycze, Mania glaszcz po glowce, chwal blizniaczke, mozesz nawet milosc mi wyznawac.

DSC_0013a.jpg

DSC_0015a.jpg

DSC_0016a.JPG

DSC_0017a.jpg

.

Awatar AnekSadek

No i jeszcze swojego wrobelka pokaze bo akuract sie posilal na drzewie.
    Kawe bym postawila ale nie pija, emerytury nie daja a na kffffiaty wydalam... Bida!

DSC_0006a.jpg

.

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Wygląda na trzykrotkę i fiołki afrykańskie, faktycznie, trudne do zabicia REGULARNOŚĆ . . . A kto się zarzekał, że regularnie będzie pedałował na rowerku ? Ja tam nie wierzę, że Opty przybrała 12 kilosów . Po prostu NIE.

Uprawnienia umieszczania postów