Strona 839 z 1949 PierwszyPierwszy ... 339 739 789 829 837 838 839 840 841 849 889 939 1339 1839 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8,381 do 8,390 z 19484
Like Tree385Lubią to

Wątek: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Awatar opty55
    opty55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Pięćdziesięciolatki, odchudzamy się nadal

Saguś - przykre, że tak Cię sąsiedzi w lolo zrobili. Ale liczą, że dużo więcej zyskają na wolnym rynku. Od Was nie śmieli takiej ceny zaproponować. Ale jak im się długo nie sprzeda - to przejrzą na oczy.
    A to mieszkanie Mamy - nie jest do kupienia ?

Anulko - o co chodzi ? "Opty a co zrobic jak ktos ci wysle na messengerze – mozemy pogadac"
    Coś ode mnie takiego wyszło ? Ostatnio otwierałam tę aplikację jak do Mani dekoracje świąteczne wysyłałam, chyba bożonarodzeniowe, bo coś pamiętam o "bieli"....

Yoanko, może to i dobry pomysł z bambusami. Jak ściana urośnie - to się nie przedrą.
    Tyle - że nim urośnie, to i dzieciaki zmądrzeją... i też dorosną. A korzenie Ci cały ogródek zarosną...
    Kot - tak, jest niesamowity. Jakby tu był już wieki. Dzisiaj mnie witał - biegł do furtki i z podniesionym jak świeca ogonem prowadził do domu. No - gospodarz jak nic !
    Tyle - że w ogóle nie chce się bawić... mam male piłeczki, jakieś grzechotki turlające, jakieś pędzelki do pociągania na sznurku... Na nic nie reaguje. Patrzy na mnie i pyta - zgłupłaś ?
    Pluszak za to niezmordowanie z piłką i za piłką gania. Lata mu lecą - a ochota do zabawy nie przechodzi.

Awatar AnekSadek
    AnekSadek jest nieaktywny Znany na forum

He he Optuśka po prostu wiedzialam że rowerek mam od dawna.
    Dzięki za kawe.
    Jeszcze jestem w łóżku ale ślepia jak 5 złotych z rybakiem!
    Kurcze, nie moge sie przestawić a przeca budzik nie dzwoni!

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optusi stworek

Awatar opty55

Dzięki Maniu !
    Nawet sms-owa fotka nie taka zła !

Awatar Mania48
    Mania48 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Optus no co ma byc zła fotka ale dumałam jak to zrobic i sie udało nawet bez podłaczania telefonu , znaczy nie jest ze mną tak zle
    U nas dzis wrednie zimno i nawet sweterek pod polar nałozyłam idąc na gimnastykę a jak wracałam juz ciemno było paskudnie , ot zaraz bedzie tak ciemno ze na działke po południu juz sie nie pojdzie .
    Yoanka takie drobiazdzki zasadziłam w skrzynkę i jak wiosną rusza to spakuję i podeśle bo te duze to juz ze 3 metry maja wiec nie ma jak słac ale zariba z bambusa całkiem ciekawa moze byc ,a twarde to paskudnie bo Młody to piła elektryczną do drzewa ciął w ziemi korzenie .
    Sagus no sks wredny paskudnie . a jak wnerwia taka niezdarnosc , no ale jak umysł pracuje to nie jest z le .
    Jak widac za pieniadze ludziki wsio zrobią .
    Anoola na bank bede kwestionowac zdanie ogrodnikow bo chcąc cos sprzedac wszystko Ci wcisną i udowodnią ze oczywiscie te roslinki beda piknie u Ciebie rosły, to tak samo jak Ci zadna babuszka nie powie ze ma zbuki a nie swieze jaja .Tyle juz słyszałam takich bzdur na kiermaszach ze szok , typowe roslinki wyhodowane w szklarniach wciskano ze beda rosły na zewnątrz .Straciłam tą metoda sporo kasy ale praktyka czyni mistrza i bzdetow juz mi trudno wcisnąc ,
    Ostatnio edytowane przez Mania48 ; 02-10-2018 o 21:25

Awatar AnekSadek

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    Anulko - o co chodzi ? "Opty a co zrobic jak ktos ci wysle na messengerze – mozemy pogadac"
    Coś ode mnie takiego wyszło ?
    Optusiu, to byla moja odpowiedz na Twoje zapytanie....

Cytat Zamieszczone przez opty55 Zobacz posta
    No to po co dzwonisz, gadasz i się denerwujesz ? Nie ma więzi rodzinnych - to na siłę nie ma co ich budować.

Awatar opty55

Aaaa, rozumiem.
    Zaproszenie do rozmowy wyraźne.
    Maniu - a u mnie po szybach coś dzwoni ! Liczę, że ciut działkę podleje. Bo jak ścieżkę robię - to popiół rozgarniam. I nie bardzo się to daje ułożyć. Przesadzanie też trzeba odłożyć.
    Idę sobie zrobić zastrzyk - i do wyrka.
    A, bo nie pisałam - znów mam zapalenie żył... to już pewnie będzie mnie gnębić co jakiś czas.
    Czytam teraz w necie - czy to ma związek z wysokim cholesterolem, ale nie widzę.

Awatar AnekSadek

No, wali mi na glowke.
    Bylam na patio, kfffiatki obejrzalam, pogadalam i obiecalam ze wroce jak sloneczko cieplej zagrzeje bo ten niby jednoroczny dzis powinien miec pelno kfffiatkow.
    Jasne ze sfoce, na zlosc mojej kochanej blizniaczce

Awatar AnekSadek

No popatrzcie, Yoana sie lepiej zna na kfffiatkach niz Mania! Koniec swiata!
    Sagus, dawno powinniscie sie wprowadzic do Mamus a Wasze mieszkanie niech sobie stoi puste. A siore masz wypisz wymaluj jak moja.
    Opty, nie pamietasz bambusow u mne? W oczach te qrvy rosna!!! I tylko strach bo strasznie sie rozrasta. Do siebie na podworko nie wpuszczam, pan od trawy o to dba ale zaplotowe sasiady to tylko usiasc i plakac. Jedni maja syf nad syfy (pozniej ja mam myszy) a tamci w rogu to wynajmuja i im wisi czy zarosnie cale podworko (mniej do koszenia) czy tylko pol.
    Fajnie piszesz o kocie, pewnie zacznie sie bawic ale musi sie nauczyc. Widac w poprzednim miejscu nikt nie zachecal do zabawy.
    Mania oj Mania… babuszki na rynku to nie to samo co “moj” ogrodnik ktory sie cieszy duza renoma w okolicy i nie tylko. Nawet Dorota, co ma blizej swoich tu do niego przyjezdza. To jest cos tak jakbym do Cebie na dzialke na szaber przyjechala… Pewnie, w duzo wiekszej skali ale on tam jest dlugo. Na kazda doniczke kupiona u niego dostaje sie pol roczna gwarancje. Jak roslinka padnie to da nowa za darmo. Pewnie jak mi passionfruit padl po poltora roku to gwarancji juz nie mam .

Awatar yoanna1964
    yoanna1964 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Ale śliczny kocio !
    Mania, super, dzięki, wiosną posadzę i niech się dzieje, co chce .

Uprawnienia umieszczania postów